Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009-Nisan Bebişlerinin Cicileri

Alınanlar, örülenler hepsi çok güzel. Güle güle giydirin. Bende anneannesinin oğluşuma ördüklerini koyayım hepsi birbirinden güzeller eminim sizde çok beğeneceksiniz. Akşam resimleri çeker eklerim.

ben de nisanda anne olacağım Rabbim izin verirse, uzun süredir takip ediyorum, nisan anneleri topiğini ama yazmak fırsat olmadı, bir de diğer ayların anneleri daha çok resim eklemiş ben de buraya ekleyim de burası da canlansın istedim :)

bunlar bilgisayarımda olanlar, anneannesine göstermek için çekmiştik :) ailemden uzakta olduğum için senağlama şimdilik yaptıklarımızı birbirimize resimlerle gösteriyoruz, inşaallah diğer aldıklarımın da resimlerini çekip ekleyeceğim.

bu arada örgüler bana ait sengözlerimebaksanab

ayy insan alışveriş yaparken hepsinden alası geliyo ben hastaneye çıkışı zıbını yani a dan z ye herşeyini aldım bi arabayla yatagı kaldı bıdıgımın onlarıda alırsam geriye bi bebegimin yolunu gözlemek kalıyoo çok güsel bi duygu bunları yaşamk rabbim cümlemize yaşatsn inşş

Bu ilk aldığımız hastane çıkışımız

Bu da wenıce ten aldığımız hastane çıkışı

Bu da diğer bi hastane çıkışı

bu hastaneye giderken bebişimin eşyalarını koyacağım çanta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…