sagol meralcim. Burda yalniz oldugum icin kres kurtaricim oluyor. kendime zaman ayirabiliyorum.Günaydınlar,
Gemş olsun yeşim ve hatice sizlere.
Artık hastalık ayları gelmeye başladı.Ben göndermeyeceğim bu sene sanırım.Şimdilik gönderme taraftarı değilim ama bakalım zaman ne gösterecek.
Annem bir yerlere gideceği zaman egehanı da takabiliyorum nasıl olsa peşine:)))))
Geçen seneden bizim montumuz var.Bu senede idare eder sanırım.
Ama yeşimin dediği gibi boydan uzama olduğundan pantolonlar küçük kalmış.Birkaç tane pantolon almam lazım.Geçen sene gymborreden aldığım 1-2 eşofmanı var.Onlar bu sene iyi geliyor.Ama evde giymeye penye tarzında birşeyler bulmam şart.
Derya bana özelden adresini versene hayatım.Sığla yağını göndereceğim uzun zamandır.Bir göremedim seni burada.
merhabaa...
hoşgeldiniz:))
geçmiş olsun kızlar ya,biz de bugün biraz iiyiz ,yeşimcim kulak için antibiyotik kullanıosunuz di mi..
ayy bizim de boyumuz azcık uzasa..pantalonlar kısalmış ama boy aynı nası oluo anlamıorum(boyu stres yapıorum..
meral egeyi okula gönder..sen daha ii bilirsin bizden ama çok önemli bu yaşlar:)ha bi de ne yağı o??
mcukkss:)
sagol meralcim. Burda yalniz oldugum icin kres kurtaricim oluyor. kendime zaman ayirabiliyorum.
yoksa cok bunalirim.
kizlar bu arada ben 2.bebisi yapmaya karar verdim. verdim diyorum cunku tek basima verdim :)
esime surpiz yapip kalp krizi gecirtmeyi dusunuyorum
pazartesi yada carsamba adet gunum olmasin diye bakiyorum . gecen ayda korunmadim ama olmadi bu ay
tutar umarim. ben iki gebeligide beklemeden ansizin ogrendim boyle beklemek cok sarsti beni. bunye aliskin degil
haahha kalp krizi geçirmesin tatlım,bez parası falan lazım,hahhaha..
bence hormonlar gelmiş sana da..sana da diorum bana da çünkü:))ama vazgeç 1 sene daha bekle derim..
valla senin cimcime de süper gözüküo saçlı hali değişik geldi bana:))maşallah:))
Merhaba bu hafta evdeydik ezgi 6 gün ateslendi koh koh öksürük var Dr sekrol verdi sadece iyi dedi ama tüm gece uyumadan geçirdik hep öksürük kreşe bende istemiyorum artık ama bakacak kimsem yok( bende memnun değilim bu kresten hele su hastalıklar mahvediyor beni 1,5 kilo vermiş 1 haftada gözlerinin altı morardi
MERALCİM adres göndereyim sana ne iyi olur gercekten göndermen benim aldığım minik minik tas gibiydi Ocak'ta ısıttık buharını bir havluya tuttuk onu göğsüne koyduk bu yağ diyorsun direk suruyormuyuz bunu göğsüne nasıl kullanicaz
DUYGUUUUUUU
özledin beni herhalde bak geldimmmmmmm..
neyse geldiğimi yazayım da detayları sonra anlatırım şimdi iş güç var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?