nazonun eşide erkek istiyordu hatırlıyor musun. hatta nazo da tekrar kız olması için neler yapabilirim yapsam mı ki falan diye sormuştu. birgün eşim buda defne gibi olsun dediğinde şok olmuştu nazo. o geldi aklıma.
diyorum ya tuhaf benimki acaip babacı hemde. tamam banada dayanamıyo. kıyamam ben sana seni çok seviyoru annecim yani bu lafı babasından çok bana söyler ama babası ile bir başka. dün akşam baba oğul markete gittiler. allahım erkek erkeke gidiyoruz diye bi sevinçliydi anlatamam. benle öyle olmuyo işte.
erkek erkeğe paylaşımlar farklı olur tabi bence büyüdükçe daha da çok hissedersin... biz şimdi beraber alışverişten çok keyif alıyoruz mesela ezgiyle... birlikte gezme eglenme dönemine girdik...
oyuncakcıda bebekelre tek tek bakıp yorum yapıyoruz :))) sen cagana değil kendine bir kız yap bence :))))
bizim de geçen sene kayınvalidem öldü ya naz baya alışıktı öldü lafına, tabi çok iyi hatırlıo evlerinde bebemmemin koltuğu diye kimseyi oturtmuyodu koltuğuna.mezarlığa gittik bikaç kez çok garip oluyo çiçekleri falan seviyo üstündeki burdamı yatıyo dio ben eşimin annesi diye fazla müdahale etmek istemedim ama bi kere konuşuoduk nazla benim bebemmem öldü ya biz amcamla kazıcaz kazıcaz onu çıkarıcaz mezardan dedi şok oldum hangi amcası olduğunu da söledi yalan dememiştir heralde bidaha böle bişey olursa dicem eşime çocuğun psikolojisi bozulcak zaten kafası karışmıştır yeterince
günaydınlarr.
eee evdeyim
annemde gitti
ne yemek yapsam derdi var bende.
sizlerde bu akşam neler var sorması ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?