bi evim çok dağınık bi de saçlarım bebekten sonra, kestirmeye kıyamadım örüyorum artık valla çok rahat oluyo, sabah bi örüorum ertesi sabaha kadar gidiyo.biraz kırocan ama napim çocuklu bi bayanım artık mazur görsünler
ben kestirdim ve boyattım çok rahatladım valla kat kat kestirdim.saçım da dalgalı olunca hiç şekil vermeme gerek kalmıyo hatta dün banyodan sonra ne taradım ne kuruttum cadı gibiydim eşim de bilerek öyle dağınık yaptım sanmış ne güzel olmuş saçın diyo ay ne güldüm:))
yok canım kısacık değil omzuma değiyo ama dediğim gibi dalgalı olunca daha kısa duruyo benim de toplanıyo ama tabi önler kısa ben de bant kullanıyorum.ben de röfle yaptırcam ama beklicem saçım kendime gelsin çok dökülüyo yaa
selam millet dün doktor kontrolumuz iyi gecmedi oglum 17 günde 250 gr almıs cok az buldu kusması için bir dünya test yazdı sütümün olup olmadıgını sordu var dedim ama hemen kusuyo her pozisyonu denediğimi yine de kustugumu belirttim kötükedihüsomilupa yada humananın AR mamaları varmıs kusmaayı önleyici 1-2 ögün vermemi söyledi öööööfff sütüm varken mama vermek kabus yaaaaaa vermicegimi belirttim az önce yine :ecrin_bebek:emdi ve kustu karar verdim alıcam aksama o mamadan vericem aptamil 1 i içmemişti bakalım bunu içicek mi aptamil dısında baska mamaları yada bunları kullanan var mı içinizde bu arada bizim ki 6,100 gr dogum kilosuna göre iyi ama aylık gelişimine göre zayıf...:çok üzgünüm:
ben de hamileyken kisacik kestirmistim daha yeni omuzlarima iniyor..pek zarari olmuyor bana kaydirigubbakcemile2
dünür röfleyi hangi renk yaptircan??
ben de düsünüyorum da senden fikir caliyim dedim:)))[/Q
valla ben desem boş bakalım kuaför napıcak.her zaman istediğin renk tutmuyo ne yazıkki-tatlicadiarzu-ama baya açımak istiyorum koyu kumral saçım
ben de hamileyken kisacik kestirmistim daha yeni omuzlarima iniyor..pek zarari olmuyor bana kaydirigubbakcemile2
dünür röfleyi hangi renk yaptircan??
ben de düsünüyorum da senden fikir caliyim dedim:)))[/Q
valla ben desem boş bakalım kuaför napıcak.her zaman istediğin renk tutmuyo ne yazıkki-tatlicadiarzu-ama baya açımak istiyorum koyu kumral saçım
aynen canim benimki de kestane rengiydi ama boyadan eser kalmadi bakalim bizim kuafor ne yugun gorucek:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?