Öyle kırgınımki şu anda yüzünü dahi görmek istemiyorum...Neyseki yatılı misafirim var da muhattap olmuyorum
açıkcası ben de çok hırpalıorum kendimi,sanırım çoğumuz bööle ,tekim deme yani..duymamazlığa gel canım boşver,annesie en uzak adam bile bizlerden daha yakın oluoklava:
valla benim chiccolarda bozuk kötükedihüso
gece gene uyumadı kızım,saat başı gazı sıkıştırdıklava:,çok üzücü gerçekten alishanın dediği gibi o gözyaşları insanı perişan edio geçmiş olsun bu arada canım)
ben de ayakta duramıorum bugün,ay ağlıo,bayy:)
Nedir bu annelerin gazdan çektiği yaa.. Herkese geçmiş olsun...
Kızlar bebekleriniz gece üzerini açıyormu.. Benim kız kollarını çıkarıyo pattaniyenin dışına. Ben koyuyorum o çıkarıyo.. Bu üşütme sebebi olabilir mi?
bugün 4.ayımız:))
kan damlası başladınız mı 4.ayına giren meleklerin anaları??bize ferro sanol vermiş sağlık ocağı..
herkese iyi pazarlar..
inannacım bizede verdi sağlık ocağı ferro sanol ama doktorumuz 6. aydan sonra başlanacak dedi o yüzden vermiyorum şimdi..bu arada 4.ayınız kutlu mutlu olsun :))
inaysacım verem aşısı yok bu ay sadece karma ve pnömokok yapıldı..2.ayda rota yaptırdıysanız onunda 2.vardır..biz 3.ayda yaptırdık rotayı onun için 5.ayda yapılacak..ve ateş yapmadı bizde ama ben yatarken yarım fitil verdim ne olur neolmaz diye..
kançiçeğim benim oğlumda kabız zeytinyağı bile fayda etmiyo bende 4 günü geçtikten sonra kayısı suyu içiriyorum 1-2saat sonra kesin yapıyoo.... 3adet kuru kayısıyı cezvede kaynatıyorum 5dakika sonra suyunu 10-20cc biberonla içiriyorum bi zararıda yok.....
anadolu yakasındakiler nereye gidiosunuz hsonları, biz iki haftadır ikea nın ordaki meydana gidioruz çok güzel bir yer çocuklar için
nazara kolay inanan birisi değildim ama bugünden itibaren inanmaya başladım.benim oğlan iki gündür hasta diyordumya eşimin yengesi geldi az önce bu çocuk nazar olmuş dedi.ben bir okuyayım dedi benim oğlaan kendine geldi sanki.ya da neye inanırsan öyle olurmuşya....eymende çok gülüyor herkese.birde sesli sesli gülüyor.eşimin yengesigil çok gülüyorya herkese nazar olmuştur dedi.
Nedir bu annelerin gazdan çektiği yaa.. Herkese geçmiş olsun...
Kızlar bebekleriniz gece üzerini açıyormu.. Benim kız kollarını çıkarıyo pattaniyenin dışına. Ben koyuyorum o çıkarıyo.. Bu üşütme sebebi olabilir mi?
imdattttttttt...
kızım susmuoooo,
burnu akıo,hapşırıoooo...
gassssssssssssssssssssssss...........
ben de hasta oldum sanırım ,ölüorummmmm...
imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?