ekinsu kadın lazımsa bizim var telefonunu vereyim sana birçoğuna göre de bayaa iyi güçlü kuvvetli kadın..1-2 hafta daha bekliyimde ben de alıcam dip bucak temizlensin.
İnş cnm ama pek sanmıyorum. Galiba sütüm yaramıyo..
Ya bu arada kızım ilk 2 ay 4 günde bir kaka yapıyodu. Son iki haftadır düzene girmişti hergün bir kez yapıyordu... Dün 3 kez yaptı, bugünde 2 kez..Akşama kadar yine yapar. İshalmi diye korkuyorum.. Rengi yeşil (salata çok yiyorum bu aralar ondanda olabilir) ve çok sıvı kakası. Yani su gibi... Az az yapıyor birde... Sanki iştahsızlıkta var... Emzirmek için kucağıma alıyorum ağlamaya başlıyor, memeyi zorla tutturuyorum emiyo emiyo sonra bırakıyor, birdahada tutmuyor.. Doydu diyorum yere koyuyorum ellerini şapur şupur emmeye başlıyor...
Haklısın canım, istanbula gezmeye bile gitsem stres oluyorum:))))))kızlar bugün ayrıca çok mutluyum kız kardeşim yeni bir işe başlamıştı, ama şimdi bir bankanın genel müdürlüğünden teklif almış orada işe başlıyacak..allahım işsiz olanlar iş versin kimse açıkta kalmasın..
meralcim valla orası bırakılıpta istanbula gelinmez en güzel yerlerde yaşıyorsunuz..bizde emekli olunca o taraflara gelmeyi düşünüyoruz :))
ay şuna bakın 3çocukla çalışıyo, bi de daha da iş istiyo maşşallah:)))ihaleye gircekmişte göstermelik mimar, kendi de mimar ama odaya kaydolmamış zamanında geçen sene oldu normalde 10senelik olması lazmdı ama yapmıolarmış 1senelik çömez şuan:))) senin kendi işin sanrm bağkurlusundur olmaz dedim eledim seni sonra:))
Ben de regl olmadım ama saçlarım fazla dökülmüyor şimdilik.İnşallah dökülmez yaaa, zaten azdı, hamilelikte biraz çoğalır gibi olmuştu, şimdi dökülmeye başlarsa hiç kalmaz herhalde:bbo:inaysa aynı dert bende de var canım yaa bu nasıl dökülmek böyle..çocuğun üstünden saç topluyorum korkuyorum farketmicem ağzına girecek diye..yokmu bunun bi çözümü acaba,regl olmadık acaba ondan mı hala devam ediyor..ne güzel hamileyken azıcık çoğalmıştı saçım şimdi yine azaldı senağlama
Üzerinde yazan kiloya aldanma canım, ben uzun zamandır 4 numara kullanıyorum, 7-18 yazıyor.Kullanmaya başladığımda 7 kilo yoktu.ayça zeyebin kızının damağı kan toplamıl anladım kadaıyla prmağını emmektenmi olmuş anlamadım.
arkadaşlar ben huggiesin bezini aldım 4-9 kg ama küçük geldi belinden sürekli kakası çıkıyor.eymen 7300kg.ben anlamadım şimdi neden küçük geldi bez:uhm:
Eh bende farklı bişi yapmıyorum.Yerleri makine ile süpürüp vileda ile silebilirsem çok iş yaptım diyorum.Egehanın çamaşırlarını yıkadım, sabah astım.Şimdi ütülemek gözümde büyüyor.ooo benim camlar 1 ayı geçti silinmedi zaten sildirecek birininde bulamadım henüz bulsam birini ayda 2 kere çağırıcam valla, ben anca evin dağınıklığını toplayıp sadece yerleri vileda ile silebiliyorum , inaysanın dediği gibi ütüden çamaşırdan anca o kadar fırsat oluyor
Canım, kadıncağız hiç çocuklarıyla öyle oynadı mı acaba_?O yüzden çok garip gelmiştir, kimbilir neler düşünmüştür hakkında-tatlicadiarzu-ay rezil oldum ya kafama poşet geçirmiştim naza şaklabanlık yapıom gözleri delik posetin ordan zar zor görüodum kadın girmiş içeri bişeyler dio, gitti benim karizma:))))
tuğbacım stresli ama bir okadar da güzel ,zevkli değilmi :))
elif emziriyorum ama kabız:))
bu arada bizimki bugun ısrarla memeyi reddediyo gögüsler füze oldu annemdeyim makinem evde kalmıs....
Ben nereye sepetlesemki...Aramızda 10 dk var aynı şehirde oturuyosszeynep canıj işallah bişeyi yoktur ama yinede ihmal etme ağlıyorsa
lajonde canım boşver bended var seninkinden aam allahtan artık ben rahatım sepetledim gittiler bir dahada gelnezler :)))))))
sheedacım işallah alırsın hemenck paranı zaten bu devlet bizden alırken hiç beklemiyor ödemek için ooo bir sürü bahane buluyor anneme platin takılmıştı platinin ödemesinbi biz yaptık devlet ödemeyi bize yapacaktı 1 yılda zor yaptı ondada paranın değeri kalmamıştı
Alisha...Alemsin kız..Peçete olayı da iyi bence..Zırt pırt silsin dio ya..ay kızlar koptuk gece gece kocişle şuna baksanıza, saç kurutma şeyini okuyun:))))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/274030-iliskide-fazla-sulanma-3.html
Seni çok iii anlıyorum canım benim..Ben de maske takıyodum gelen hastalıklı çocuklara ve ebeveynlerine...İnsanlar şaşalıyolar bi tek sen mi doğuruyosun alla alla diyen bile oldu..Ama sonuçta ablan seni anlar..Yiğenine de anlat onun diliyle..Emin ol seni anlayacaklardır..Büyüklerden daha mantıklılar inaniyi geceler kızlar
edirneden ablamlar geldi hihoyyyt ablamın oğlu grip hani bahsetmiştim ya yağmura 5 anneye 2 gül alan,
kuzum grip olmuş kereme geçecek diye çok korkuyorum annemlere gitmeye gidincede keremi bi odaya tecrit ediyorum gitsem bi türlü gitmesem moralim bozuk bişi anlamıyorum yiğenimde ta karnımdayken heyecanla doğumu bekledi sevmek istiyo haliyle hastalık geçerdende anlamıyo,her telefon açışında ben hamileyken soruyordu kerem çıktımı diye:roflol: ve koşarak geldi ama şimdi yanına yaklaştırmıyorum ya benden nefret edecek ya keremden diyede korkuyorum:çok üzgünüm:
Geçmiş olsun canım yaaa...Bu arad Calpol le ilgili bi hekim yazısı okutucam sizlere..Okudum rahatladım..Siz de bakın bi....ay kıslar bu aşı oğlanı pek huysuz yaptı iki sattir emmiyor huysuzlaştı iyice şimdi uyudu dahda akşama rota aşısı var kakişde yapamadı bugün napıcam bilmiyorum oy başıma ağrılar girdi iyice
Bu arada dişçiye gittim kızlar..Ptesi günü..Ağrıyan dişime yıllllaarrrrr önce dolgu yapılmıştı..Dişçi kız da dediki ay bu çürük üsttedir anesteziye gerek yok....
Ben de dedimki aa tamam o zaman hemen halledelim
Sonuç canlı canlı dolgu yaptı hatun bana..Ve de resmen gözlerim doldu acıdan..Sonra çok özür diledi ama çürük sinire çok yakınmış çünkü.
Sanki dayak yemiş gibiydim,kapıyı bulamadım..
Hala da ağrıyor...
yarın yine gidip hesap sorucam
Bu arada dişçiye gittim kızlar..Ptesi günü..Ağrıyan dişime yıllllaarrrrr önce dolgu yapılmıştı..Dişçi kız da dediki ay bu çürük üsttedir anesteziye gerek yok....
Ben de dedimki aa tamam o zaman hemen halledelim
Sonuç canlı canlı dolgu yaptı hatun bana..Ve de resmen gözlerim doldu acıdan..Sonra çok özür diledi ama çürük sinire çok yakınmış çünkü.
Sanki dayak yemiş gibiydim,kapıyı bulamadım..
Hala da ağrıyor...
yarın yine gidip hesap sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?