benimki test fln yaptrmadı, ateş ve kusma varmı die sordu, bizim maşallah nazın hiç bi sorunu yok, sadece gaz devam ediyo ona da açlıktan ağlıodur dedi, sütümün olduunu biliorum fışkırıyo hep var kızda emiyo hep seviyo ama kısa sürüyo 5dk emiyo bırakıyo sık sık, bunları anlattım hiç kaale almadı yani bana şunu şunu ye demedi.bende vitamalt aldm hsonu, tadı çok ağır içemedm.tartıyı da alcaktım hepten pimpirik yapmıyım die almadım.zaten bizm dijitalle dr un tartısında aynı çıkıyoAlisha kızın çok tatlı olmuş çok güldüm :)
Biz de aynı sebepten mamaya başlamıştık, günde 8 gr almıştı o dönem mamaya başlayınc akilo alımı normala döndü. Benim sütüm yetmiyordu bu arada benim doktorumda idrar yolu enfeksiyonu var mı diye baktı .
haftasonu vitamalt diye süt artırıcı bir içecek aldım inş işe yararda mamayı bırakırız. Bir de bebek tartısı aldık gün aşırı ölçüyoruz.
birinci aşıkın oğlu ikinci senin 3.lidanınmerhaba kızlar.
alisha niye ödemiyon dükkanın kirasını senin yüzünden kapılarda bekledik iki gündürklava:
sizin kzın üçüncü nişanlısı kimdi yaw...bu arada nazın badisiyle eymenin badisi aynı:1hug:
çok emiyo cnm, sütüm su gibi olmuş bence.aldım kurukayısılar hurmalar toparlarız inşallahevet selamlar kıslar çağanı uyuttum yemeğimi ocağa koydum geldim heran çağan uyanabilir o yyüzden seri olucam yazarjken kknın kapanmasıda pek kötü bişeymiş yaa özledik valla burayı iki güne ne alışknalık yapmış :)))
ekinmsucum telini özelden yaz yolla bana bir sonraki gelişinizde beklerim canım bizde şok marketin biraz üstündeki istelerde oturuyoruz gelseydin süper olurdu valla cumada evdeydik
alişhacım neden hemen mamaya başlattı dr seni emmiyormu naz yoksa emdiği haldemi az kilo almış kıslar ben çağana kaşıkla veriyorum sütü gecede muhallebi veriyıorum artık çağan hiç emmek istemiyor zorlaya zorlaya bir iki dakka emiyor hep kaşıkla istiyor bu mama vercekler dikkat etsinler bırakmASIN bebkler aonra mmeyi buarada benim sağ göğsümü çok az emiyordu çağan süt iyice azaldı orda napıcam bilmiyorum dün bebelac ın mamasını aldım bende milupa vardı yememişti çağan bakalım süt az olunca vercem gündüzleri günde 1 kere
benimki test fln yaptrmadı, ateş ve kusma varmı die sordu, bizim maşallah nazın hiç bi sorunu yok, sadece gaz devam ediyo ona da açlıktan ağlıodur dedi, sütümün olduunu biliorum fışkırıyo hep var kızda emiyo hep seviyo ama kısa sürüyo 5dk emiyo bırakıyo sık sık, bunları anlattım hiç kaale almadı yani bana şunu şunu ye demedi.bende vitamalt aldm hsonu, tadı çok ağır içemedm.tartıyı da alcaktım hepten pimpirik yapmıyım die almadım.zaten bizm dijitalle dr un tartısında aynı çıkıyo
ya bi de çocuk hasta olsa uyuyamaz, kusar ateşi çıkar,bence annenin gözlemi çok önemli, aptal doktor yüzünden moralim bozuldu daha çok sütüm azalıcak hasta mı diye gece uyuyamıyorum ya
sheedacım senin dr gayet mantıklı bi açıklama yapmış,benimki daha çok iştahsızlık üzerinde durdu bu da kız çocuklarda idrar yolu enfeksiyonunun ilk işaretidir dedi,yani moralimi bozdu,sütün yetmio fln dese sadece ben de mamayla takviye ederiz die takmazdım,ama şimdi özellikle gece mamayı almayınca gerçektenn iştahsızmı diorum ama memeyi alıyo mamayı almıyo.dediin gibi 5dk emiyo sonra yüzüme bakıyo heralde yetmiyo napalım dikkat edicez beslenmemize huzurumuza artıcak sütümüz mama işi çoook zor
bende ocak annesiyim.16 ocakta doğum yaptım.siteyi sürekli takip ediyordum ama üye değildim.yakın zamanda üye oldum.
kızım 3.5 aylık oldu gelişimi normal.kafasını tutmada biraz sorun yaşıyoruz.aslında tutuyor ama çok sağlam tutamıyor.buda beni biraz endişelendiriyor.doktor kontrolünde herşeyi normaldi.kafasını tutuyor dedi doktor ama çevremdekiler neden kafasını tam tutamıyor filan deyince moralim bozuluyor.neyse ilk günden çok konuştum galiba:)
aşık şuan nazla aramız bozuk, az önce beline kadar kaka yapmış koltuğu mahvetti, önce bezini taşırmamayı öğrensin sonra koca
süt ürünleri tüketiminiz ne alemde kızlar, ben daha yeni başladım süt içmeye, peynir yoğurt yemeye
naz 3. nişanlıdan da ayrılınca üzüntüden bi gecede saçları uzadı(bebeklerde beyazlamıomuş uzuyomuş):)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?