geçmiş olsun canım,çabucak iyi olur inşallhSaat 10 da doktora gideceğiz kızlar... Kızıma pavlik abdüksiyon bandajı takılacak bugün.. Bİran önce kalça çıkığını atlatır yavrumda şu bandajdan kurtulur inş....
Ben çıkıyorum hepinize iyi muhabbetler...
esra duyyyyyy sesimi :)))))
milupa bana bir set hazırlamış ezgi 4 aylık oldu diye....
maması çorbası meyve suyu gece tahılı nivea pişik kremi huggis bez
daha bir sürü sey koymuş içine göndermiş... nasılda takip ediyorlar kızımın 4 aylık olduğunu valla süperler...
ama biz daha geçmiycez ek gıdalara 6. ayda ancak geceriz heralde
Ya bu arada kızlar aciilll yardım
Kızın altını açtım kaka yerine balgamsı bişi vardı...kaka da değil..yapışkan bi sıvı
uzaylı kusmuğu gibi hani filmlerde olur ya
apar topar aradım dr u yeşilse tahlil yapalım dedi..İnsan resmen renk kavramını şaşırıyor.Nasıl yanii yemyeşil mi dedim..yeşil işte dedi..bölee çok hafif yeşile çalan sarı dedim adam nasıl yanii dedi
bunaldı adam
bebişi balgamsı sıvı çıkaranlar varsa acil cevapppppp lütfen
demiri sağlık ocakları veriyor ama doktorlar tavsiye etmiyor 6ay..
yazıyı okuyamadım kaan durmuyor gece okurum artık saol lajoconde
yokkk benım kocıs okumaz ama ben yınede onlem alayım adamın basını kasıcak vaktı yok :))))
ah canımm kocsımm benımmm :)))))
ya arkadaslar aramızda bırı krafttın sut sagma makınasını kullanıyordu nasıl arkadasım memnunmusun
gece sutum tasıyor gunduz kuruyor ne iş anlamadım barı gecelerı sagayım gece gece de el pompasıyla hıc cekılmez yahuu
kraft aklıma yattı ama bırde kullanan bırınden duymak daha ii olacak tabi :)))
opuyorum hepınzı jazz festıvalınde gıbıyım kaan avazı cıktıgınca cırlıyorr
a.s.esraaaa nerdesin,benim tikcer yok kaç gündür bi el atsan diyoruma.s.
burcu nasılsın?
elvin kaç kilo oldu canım ya,hemen hemen aynı gidiolardı berrakla,ama bizimki acayip yavaşladı kilo alımıya,bugun sağlık ocağında tatrıldı,8050 çıktı,kıyafetı 200 düştü, 7850 falan
bende iim canım,işe gidip gelıorum walla hergün 4-5 saatlık bölük börçük uykuyla gıdıorum ama hala kendimdeyim,bende şaşıorum kendime,allah güç verıo sanırım
yaa şimdi ateş olmadan mı vereyım calpol u,kafam karıştı sonradanmı çıkıo ateş,ne kadar 1 çay kaşığımı verılıo,ben daha hiç kullanmadım
bende iim canım,işe gidip gelıorum walla hergün 4-5 saatlık bölük börçük uykuyla gıdıorum ama hala kendimdeyim,bende şaşıorum kendime,allah güç verıo sanırım
yaa şimdi ateş olmadan mı vereyım calpol u,kafam karıştı sonradanmı çıkıo ateş,ne kadar 1 çay kaşığımı verılıo,ben daha hiç kullanmadım
iyi akşamlar barcli ,ticker ın çok güzel olmuş,elvin kızımızda çok fotojenik maşallah......
benim kız 3,5 aylık tı tartıldığında 6 kiloydu,esra maşallah senin kızın kilosu çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?