barcli terlemesi daha kötü,çocuk kaç defa hastalandıysa hepsi terden oldu.ben bazen elvini bizim kıza benzetiyorum bilmiyorum artık banamı öyle geliyor.
olur tabı canım
mılupanın sıtesıne baktım aptamıl 1.baslangıc maması 2 devam maması yazıyor ay kafam karıstı
mılupanın sıtesıne baktım aptamıl 1.baslangıc maması 2 devam maması yazıyor ay kafam karıstı
hera cnm sen nasıl giydıryosun izmirdeiz ya ikimizde
kızımın yavuklusu nasılmış bakalım
bizde uzun kollu badini üstü kısa kollu tşört ve pijama altı bi çiftte çorap giyiruz artık.
bende dış giyiminizi sormak istiyom arkadaşlar dışarda nasıl giydiriyonuss
Kıslar biz geldik aşıdan. Kızım son iki haftadır nerdeyse hiç kilo almamış.Sürekli kusuyor dünden beri sütümde yok. Aptamilde yemiyo bugün bebelac aldık. Sütlü pirinçli onun tadı daha güzel... İnş onu sever...
Bu arada size göre ben çok kalın giydiriyorum. Ama benim evim serin oluyor. Aşıya giderkende üzerine bir battaniye aldım bide şapka taktım ama yandık. Çok sıcaktı dışarısı. Evden daha ince giydirmem gerek... Güneş kremide şart artık..
Bilg. çocuğu işteee:)))Anası doğmadan bilg. başındaydı, doğdu yine öyle.Farklı birşey beklenmez zaten bizim çocuklardan:roflol:kızlar inanmıyacaksınız yine misafirim geliyor,az sonra kapıyı çalarlar heralde,bizim kız ağlamaktan sesi kısılmış durumda,çıldırmamak elde değil.ne yapıcam bilmiyorum:çok üzgünüm:bilg. çok seviyor diye otutturdum kucağıma sesi kesildi.
Bizim egehan da olur mu bilmiyorum ama, diğer iki çocuğumunda simsiyah saçları 5-6 aylıkken sapsarı olmuştu:)))))Olabiliyor yaniii.kızlar elvinn saçları baya koyudu şimdi de epey döküldü yeni çıkan saçlar sarıı çok mutluyum var mı bizim gibi renk deiştiren
Ben hergün yıkıyorum canım.Dün aşı olduğu için dün akşam ve bugün yıkamadım.Yarın yine yıkarım.kıslar ben kaçar daha yemek yapıcam çağanın banyosu var bu akşam ben ikigünde bir yıkıyorum çağanı acaba hergünmü yıkasam siz napıyosunuz
İzmir de sıcaktır artık canım.Bundan sonra da pek soğumaz, yavaş yavaş alıştır, terlemesi iyi değil.Daha çabuk hasta olur terlerse.nasıl giydirıyosunuz bebişleri tek kat mı
Aptamil 1 yeni doğanlarda kullanılıyor hayatım.Aptamil 2-3 devam maması oluyor.Normalde muhallebi, mama tarzı şeylere 4. aydan itibaren başlandığı için, tariflerde devam maması koyun diyorlar.Ama 1 i de varsa elindew kullanabilirsin.arkadaslar acele cevao verebılırmısın kaana mama hazırlıcam aptamıl 1 devam maması oluyormu hıc anlamıyorum nedır ıkısı arasındakı fark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?