bir soruda benden geliyor artan mamaları ne yapıyosunuz?? ben dolaba koyuyorum ısıtıp tekrar veriyorum şimdiye kadar bişey olmadı ama üzerinde vermeyin yazıyor bişey olur mu?? :1shok:
ctcgeçmiş olsun canım bizim dr 1 yalından önce sünnet olmaz demişti bu drlar ne fena ya birinin dediği birini tutmuyoriyi geceler hanımlar umarım herkes iyidir ekinsucum geçmiş olsun canım herşeyin yolunda olmasına sevindim aramızda kendisi veya kuzucuğu rahatsız olan varsa o arkadaşlarımada geçmişler olsun Allah acil şifalar versin
bizde dün dr amcamıza gittik. sünnet olmasına karar vermiştik bu sebepten bir ürolog kontrolü yaptırdık ctesi saat 11 gibi sünnet olacak oğluşum
ay çok fenayım sürekli burnumun direği sızlıyor ağlamaklıyım Allah sağlıkla atlatmayı nasip etsin inşallah nerede varsa
bizim için dua edin hanımlar
hepinizi çoook öpüyorum
iyi geceler
yarın sabah gidiyoruz salı günü dönücezgünaydııııııııııınnnnn arkadaslaaaaaaaaaaaaaaaaaara.s.
ben sizleri öpüyorum metinde arkadaslarını Şenizyatak keyfi yapıyoruz ana ogul....
dün cıktık yemege uyanmamıs bizimki üzmemiş teyzesimi 23 den 2 ye kadar dısardaydık kendimi flört eden asıklar gibi hissettim:asigim:
özlemcim çok gecmiş olsun :1hug:
emel ne kadar kalcan ankara da
sheeda şimdi nasılsın....
yaw koca sitede catlagı olan yok mu ben yapcam o karısımı yaza da bikini giycei:dilcikar:
benim dr bana bekle dedi zorlama dedi 6. ayda başlarsın demiştikuduruk kızım uyandı bugün mızmızlığı üzerinde onunla ilgileneyim biraz,bu arada arkadaşlar eşim tvden mekik çekme aleti aldı dün 10dakika yapmaya çalıştım hemen etkisini gösterdi karın kaslarım acayip ağrıyo,sezaryan olduğum için zararı olurmu sizce?
ben hala mutlaka çıkarıyorum.bazen inatçı çıkıyor gazı yatırıyorum 5 dk sonra çığlık başlıyor.iyice açılıyor uykusu..selam kızlar,bende hamileliğimin 5.i ayından beri takip ediyorum ama pek yazamıyorum.arkadaşlar gece bebeğinizi emzirdikten sonra gazını çıkarıyomusunuz?bazen deniyorum ama uyuyo, artık yatırıyorum direk.
ucuz atlatmışınız.bende dünden beri kemer takıyorum.akşam bonyo yaptırırken elimden kaydı.az kalsın düşüyordu son anda tutabildim.o heycanla nasıl sıkı tuttuysam çok kötü ağladı senağlama o susunca ben başladım..kocişe de bir ton azar işitti..zavallım kabak onun başına patladı..özür dilerim aşkım...evet canımm yaa ben hiç takmıyordum emniyet kemerini geçen pazar markete girerken az daha arabadan fırlayıp düşecekti yavrum:çok üzgünüm:nasıl korktuğumu anlatamam bacaklarım çözüldü resmen bembeyaz oldum uyuyodu hemde bebeğim çok korktu ve yanağı hafif kızarmıştı eşime söylemedim allah korudu,burda bebeği düşen arkadaşları çok ii anlıyorum..allah korusun tüm bebekleri:Saruboceq:
ekinsu çok geçmiş olsun canım...çok şükür bir şey çımmamış.Ankaraya geliyormuşun..bizede beklerimmya bizim iş uzun ilk önce dr dalağı büyük dedi kan tahlili istedi sonra tahlil sonucuna göre dalakta probelme yokmuş ama bu sefer bazı kan değerleri ıle karaciğer enzimi yüksek çıktı bu seferde dr hematoloğa gönderdi bizi, c.tesi ona gittik oda bazı testler yaptı sonuç olarak hiçbirşey çıkmadı, onun dışındada c.tesi bursaya gitmiştik ya 3 gün kaldık Onat sapıttı geceleri çığlık çığlığa uyanıyordu emmek istemiyordu dünde tekrar o yüzden dr a gittik şehir değişikliğindendir dedi çok hafif boğazıda kızarmış ama ilaçlık bir durum değilmiş , ayrıca birde geçen hafta bıngıldağı kapanmak üzere diye çocuk beyin cerrahına gitmiştik neyseki endişe edicek bir durum yokmuş yanii kızlar geçen çarşambadan beri oğluşum 4 dr gördü :)) ama Allaha çok şükür iyiymiş Allah başka dert vermesin
canım boşa niye tahlil yaptıracaksın ki.zaten düzenli kontrol oluyorlar dr gerek görse yaptırır..oğlum ilk bir ay yapılmayan tahlil kalmadı.insan dayanamıyor minicik ellerden kan alınmasına...amin..hepimizin bebişlerine sağlık versin Rabbim..doğdoğunda alınan topuk kanları dışında, hiç kan tahlili falan yapılmadı bizimkine..yaptırmak lazım aslında.
teşekkürler monte inşallah işe yarar.benim oğlum annesini düşündü erken doğdu bir iki çatalakla atlattım ama yinede deneyeceğim eskiden kalma da bir iki tane de var..http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlakta-neymis-torunum.html
kızlar ben baktım aklıma yattı birde siz bakın derim benim su kanallarına etki eder mi acep:))
kolaylıkla atlatırsınız inşallah.şimdiden hayırlı olsun.bizim pipidede darlık varmış biraz. düşünüp duruyoruz.dr beğenmiyoruz yöntem beğenmiyoruz.yaptırmaktan kaçıyoruz aslında...sizinki genel anesteziyle mi olacak?bizde dün dr amcamıza gittik. sünnet olmasına karar vermiştik bu sebepten bir ürolog kontrolü yaptırdık ctesi saat 11 gibi sünnet olacak oğluşum
ay çok fenayım sürekli burnumun direği sızlıyor ağlamaklıyım Allah sağlıkla atlatmayı nasip etsin inşallah nerede varsa
bizim için dua edin hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?