2009 ocak bebekleri doğum günü kutlama panosu :))

Onatın, metinin ve ahmet emirin doğum günlerini kutluyoruz oglum kayramala ben ... nice güzel mutlu saglikli yasayin öptük sizleri iyiki dogdunuzopuyorumnanaktan

[/color][/quote]

:)))))))))))))

onatın metinin ve de başar ın doğum günlerini ayrı ayrı kutluyor onları öpüyoruz
kerem ve annesi

günaydın hanımlar...
dünde benim oğlumunda doğum günüydüüü
kimseler hatırlamamış küstüm sizeee...
bütün bebişlerinn doom gününü kutluyorum hepiciğini öpüyorum...

aaa canım nice yıllara ama hak verirsin ki kimse kimseyi ezbere bilmio,listeye göre kutluoruss..
Allah güsel günler göstersin bebeğim,iiki doodun:))

canım saol teşekkür ederis...

hama nie listede bizde yokuzz

Son düzenleme:
ece ve ezgi prensesler iyiki doğdunuz nice yllaraa... şahap ve ben öpüyoruz sizi

bgün iki ocak emelin oğlu onatın flizin oğlu metinin bloomsun oğlu ahmet emirin doğum günleri kutlu olsun nice snelere yavrucaklarım :)

Onatın, metinin ve ahmet emirin doğum günlerini ben ve egehan da kutluyoruz.Nice sağlıklı, mutlu, güzel günler geçirsinler inşallah.Öpüyoruz üçünü deopuyorumnanaktan

Onatın, metinin ve ahmet emirin doğum günlerini kutluyoruz oglum kayramala ben ... nice güzel mutlu saglikli yasayin öptük sizleri iyiki dogdunuzopuyorumnanaktan

onat,metin,emir..
iiki doodunuz kuzular,güsel günler görün işallah opuyorumnanaktan

meriç onat, metin, ahmet emir, başar
doğum gününüz kutlu mutlu olsun tosuncular

onatın metinin ve de başar ın doğum günlerini ayrı ayrı kutluyor onları öpüyoruz
kerem ve annesi

çok çok teşekkür ederiz teyzelerimiz ve oğlumun arkadaşları sağolun

günaydın hanımlar...
dünde benim oğlumunda doğum günüydüüü
kimseler hatırlamamış küstüm sizeee...
bütün bebişlerinn doom gününü kutluyorum hepiciğini öpüyorum...

Denizcim sizinde doğumgününüz kutlu olsun canım nice yıllara

çok fazla resim çekemedik malesef keyfimiz yoktu partimizden 1 saat kadar önce Onatımın parmakları yandı sıcak kahve fincanının içine daldırdı elini sağ elinin yüzük parmağı ile yanında iki parmağının uç kısmı yandı yavrum çok ağladı içim gitti içim anlatamam o yüzden keyfi yoktu oğlumun uykusuda vardı sıkıntılı olduğumuzdan ne resim çekebildik nede doğru dürüst kutlayabildik bana bakarsınız ne giyinebilidim nede makyaj yapabildim :)) oğlumun acısından içimden hiçbir şey gelmedi ama yinede güzel geçti hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

bende Fifoşlarımın bebişleri Metişin vede Emirin doğum günlerini kutluyorum nice nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum

Ece ve Ezginin doğum günlerini kutluyoruz , iyiki doğdunuz kızlar, nice sağlıklı mutlu yıllar diliyoruz Onatla birlikte size

onatımıza geçmiş olsun annesi şahapın doğum günüde kutlu olsun deniz duygunun dediği gibi listeden kutluyoz direk bu liste taa ilk doğum yapıldığında yazılmıultı ondan sen yazılmamış olabilirsin
bugünde ecenin ve ezginin doğum günü prensesler doğum gününüz kutlu olsun öpüyorız oğlumla ben sizleri nice yaşlara :)))

şirin kızlar ece ve ezginin doğum günleri kutlu olsun.

canım onata geçmiş olsun. pastanız çok cici olmuş. kötü bianı olmuş ama olsun allah korumuş yinede.denizcim şahap oğlanında doğum günü kutlu olsun.

öpüyorum hepiciğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…