- Konu Sahibi nesquik_24
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlar süper bak şimdi iyiden iyiyye heveslendirdin beni...bende bugün misafirim var ...bir ara detaylı bir şekilde videoyu nasıl buraya koyarız onu anlatırım herkes yükler izleriz ....maşallah hepsineeee
bunlar süper bak şimdi iyiden iyiyye heveslendirdin beni...bende bugün misafirim var ...bir ara detaylı bir şekilde videoyu nasıl buraya koyarız onu anlatırım herkes yükler izleriz ....maşallah hepsineeee
kız işin var senin elifle ha...baksana nasıl cvp veriyo hiç altta kalmıyor ha..büyüyünce allaahhh işin var...
oy bende çekmiştim dönerken oğluşu telefona yüklesem diyordum .... ama nasıl yapcam diye düşünürken huriş yapmış ... bal dudaklı kızını çok tatlı kızın huriiş bayıldımmm ... o uyanırkenki resimlerde çok güzel maşallah kırkbirkere kikooş daha izleyemedim yüklniyo resimlerini gördüm gelinimin tosunum benim ya iki şekerparenede maşallah .. nesquik ve kikoşunun kızıın seyredecem inş. açılırsa ....hepsini ALLAH nazalardan korusun![]()