- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy finans bank diince ben de iyice sinir oluyorum vadesiz hesabım var bankada 3 aya bir kart ücreti alıyorlar deli oldum artık kapattıracağım ...
kimse kalmadı herhalde ben geldim ...
ben geldım
moralım cok bozuk burda benı sorn herkese cok tşkler ederım ozellıkle dasılvadıdo ve aybuerıme
bugunde işe gtmedım belkı bu hafta hiç gtmeyız
buluşma yaklasıyo bulusmaya gelcek olanlar benı arayabılırler
mınılyada telım var ondan alabılırsınız ama sadece bu topıctekı kızlr zaten herhalde sadece lady gelebılır
bugunde annemı dr gotrdum bıseyı yokmuş
sureklı evdeyım ve ınanılmaz sıkıcı iş buldum ama kımseyı helede patronumu yüzustu bırakmam ıstemıyorum bırazdaha sabır dılıyoruz hepımız
sızlerı gercekten cok osledım
ama umduğum ınsanlar benı merak etmemış
neyse herkese ı aksamlar optum
gunaydın kızlar hihoyyyt
cok şükür ısteyım
saolun hepınız valla cok ozledım sızı suan cok işim var yığınla arada gelcem
mınılyam gelmedığım gunler baska yerde çalıştım ama net yasaktı ben burayı cok sevyom iş bakmak ıstemıyorumm duzelsın yeter
gunaydın kızlar hihoyyyt
cok şükür ısteyım
saolun hepınız valla cok ozledım sızı suan cok işim var yığınla arada gelcem
mınılyam gelmedığım gunler baska yerde çalıştım ama net yasaktı ben burayı cok sevyom iş bakmak ıstemıyorumm duzelsın yeter
günaydın kızlar
böcük hoşgeldin. dert etme canım herşeyde vardır bi hayır. Rabbim yardımcımız olsun. borçlarında var iş bulmuşun madem bi dene. kimse hayrına çalışmıyor. bende patronlarım için diyodum yüzüstü bırakamam diye ama öyle bi kazık attılar ki bana şu an iş bulsam hemen çıkarım.
öncelikle kendini düşün canım :teselli:
anam valla süpermış bana komsumun bısey demesıne gerek yok 3gun demezse elıne sağlık dıe yemek yapmamkı :roflol:
ayy halam geldı yaa
ben normaldede bilmiyorum zaten yemek yapmayı her gün makarna ve hazır çorbaya talim sırnaşık şey
valla ben de bilmiyorum:roflol: nişanlımı bu fikre alıştırdım "yavaş yavaş öğrenirsin aşkım sorun değil" diyo...zaten beyefendi kayınvalidemin yaptığı mükemmel yemekleri de beğenmez yemez nazlıdır biraz:dilcikar: