2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hosgeldin Esra'cim a.s.

bana müsade kizlar isler cagiriyor yine üff aksam olsada uyusam ölüyorum yorgunluktan valla mirmirmirmir

hepinize kolay gelsin canlarim öpüldünüz görüsürüz daha sonra a.s.

canım benim dikkat et kendine...öpüyom bolcana
iyi çalışmalarrr:1hug:

uy hevıne yetışemedım gene neyse ya aksam gelır ınş cıkmadan
aybuer h geldın ev gızı:jeyyar:
benımde ayırmam lazım aman kım uğrascak dıom
benım ablam yok yanı onlar evlenelı baya oldu ozmn okuduğum ıcın kıyafet nedr bılmesdım sureklı ev okul gıt gel:delphin:
mınılya sana cvp vremedım cok yoğunum ya patron basımda telde konuscak gıbı deılım

güle güle hevincima.s.
didemcm hep öyle olur zaten,insan kaybettikten sonra anlar bazı şeylerin kıymetini..hani bunlarda bahsetmiycektik ama dönüp dolaşıp bu konulara geliyoruzkaydirigubbakcemile3
hee canm bu arada öğrendn mi gelinlikçiyi..
benimde bir arkadaşım temmuzda evlencek,fatihte bir gelinlikçi bulmuş,ismini vercek bana,kadın çok ilgilenmş falan,tacı duvağı çiçeği herşeyi içinde 1700..normalde 2200 demiş ama indirmş.bu satılık fiyatı,kiralarsa 1400.. ama bana attı resimleri gerçekten değer,çok güzel üstü sırf taşlarla süslü,altı güpür..ben beğendim..

güle güle hevincima.s.
didemcm hep öyle olur zaten,insan kaybettikten sonra anlar bazı şeylerin kıymetini..hani bunlarda bahsetmiycektik ama dönüp dolaşıp bu konulara geliyoruzkaydirigubbakcemile3
hee canm bu arada öğrendn mi gelinlikçiyi..
benimde bir arkadaşım temmuzda evlencek,fatihte bir gelinlikçi bulmuş,ismini vercek bana,kadın çok ilgilenmş falan,tacı duvağı çiçeği herşeyi içinde 1700..normalde 2200 demiş ama indirmş.bu satılık fiyatı,kiralarsa 1400.. ama bana attı resimleri gerçekten değer,çok güzel üstü sırf taşlarla süslü,altı güpür..ben beğendim..

yok canım yaa kızdan cevap gelmedi daha...tekrar soracam ama aklımda; sonra da hemen sana yazacama.s...ben kısmatse ekim gibi başlayacam gelinlik işine

uy hevıne yetışemedım gene neyse ya aksam gelır ınş cıkmadan
aybuer h geldın ev gızı:jeyyar:
benımde ayırmam lazım aman kım uğrascak dıom
benım ablam yok yanı onlar evlenelı baya oldu ozmn okuduğum ıcın kıyafet nedr bılmesdım sureklı ev okul gıt gel:delphin:
mınılya sana cvp vremedım cok yoğunum ya patron basımda telde konuscak gıbı deılım
musaıt olunca caldır o zmaan ok

kızlar benım tanıdığım bı gelınlıkcı var ıstersenız onlada görusun normalde fatıhte tukkanı vardı cok pahalı olduğu ıcın kapatmış
bızm burda cok ucuza dıkıyoo

yok canım yaa kızdan cevap gelmedi daha...tekrar soracam ama aklımda; sonra da hemen sana yazacama.s...ben kısmatse ekim gibi başlayacam gelinlik işine

bende ağustosta halledicem ramazan gelmeden..tamam canım haber verirsin bana..
böcüğüm o dediğin yer nerede,tam bu işlere başladığım zaman sorarım sana,oraya da giderim eğer kafama gör bulamassam..
bu h.sonu ark.ım a gidicem kadıköy de oturuyor,gelinlikçi varmış tanıdıkları,zaten kendi annesininde eskiden dükkanı varmış bu iş üzerine gidip bi bakıcam deniycem..

kızlar yine deli gibi yoğun bi günün sonuna geldim...kan şekerim de düştü galiba aşırı başım dönüyo-tatlicadiarzu-
artık yarına kadar iyi bakın kendinize...öpüyom bol bol hoşçakalınnkaydirigubbakcemile4

bugün de akşm oldu zaman çok hızlı geçiyor.

kızlarr komsumuz kendisine çanta örmüş makreme ipinden çok hoş olmus acaba dedim kayınvalidemeanneme yapsam mı nasıl olur sizce?

böcükcüm çeyizlerini gördüm çok güzeller güle güle kullan.o kalpli cips tabagından ben de istiyrum ama tek carrefur da gördüm 12 lira mı neydi herkes 5 e alıo die almadım bakalım belik denk gelir.nevresimlerin çk güzel hepsi ayrı ayrı güzel.supla cam mı baska bişey mi cnm ben görmüştüm burda kağıtımsı bişeydi.

saol aybuer
yok canım benım suplalar cam
plastık bıle almam
cıps tabağı5 tl bekle kesın bulursun 1tllık japn pazarlarında

ı aksmlar kızlar

Bugün uğrayamadım kızlar.gezmişiniz eğlenmişiniz çok sevindim.böcüğüm çeyizlerine tek tek baktım.seni seniiiii.çatlaycam kız yakında.şaka şaka yanlış anlama emi?gerçi eminim yanlış anlamazsın ondan rahat şaka yapıyorum sana.hepinizi öpüyorum.aybuer canım bence o tarz çantaların modası geçti.yine de sen bilirsin.görmeden de kesin bişey demiyim

yok uyanıyom aslında ama bugun bı sorun var parmaklarım cok ağrıyo nedensem
roselın nan neden kızayım tatlum ya ben senı bılıyom
mınılya nerde kaldı acep
neyse benım az çalışmam lazım

gunaydınlar kızlar ladycım 24 gun haa ayy ne cabuk gecıo zaman bı ara demıstın ya daha dun gıbı aksaraydı şafak hanı hatırlatıorum sımdı 24 gun haylı haylı gecer valla..
böcukum burdayım yettim gariiii
sırnaşık şey

Back
X