2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

dıdem calıs nan yarın pers deıl mı ne tatılı beklıyon 23 cocuk bayramı tatılımı:roflol:
lady bende gec uydum yığenım amelıyat oldu
dun abıme tınercıler saldrmış abım brıını bıcaklamış faaln fıstık:delphin:

bencede bıze tatıl deıl 23 nısan bu ama 19 mayısta tatılde olucaz sanırım..

:1shok::1shok::1shok: bu arada cnm olay nasıl olmus abın ıyımı nerde sımdı?ay cok zor ya şok oldum sımcık

dıdem calıs nan yarın pers deıl mı ne tatılı beklıyon 23 cocuk bayramı tatılımı:roflol:
lady bende gec uydum yığenım amelıyat oldu
dun abıme tınercıler saldrmış abım brıını bıcaklamış faaln fıstık:delphin:

ya böcük ondan deel bee her resmi tatilde beni çalıştırıyo müdür...aslında dönüşümlü olması gerekiyo haksızlık var ben ona sıkılıyom...ama parasını alacam o ayrıhihoyyyt
bu arada geçmiş olsun canım yaaa Allah korusun:1shok:

abımın yolunu kesmışler 4 kişi para ıstemısler sonra bırden saldrmışlar bırı bıcak cekmış abım karateye gtmıstı benım hocamdı hatta neyse abım cocuğu onun bıcağıyla bıcaklamış sonra dığerlerıde kacmış abımde dırek karakola gtmış sıkayetcı olmuş ohh cok sukur bısı yok
sonra dun yığenım amelıyat oldu 6 yasnda kız hıc ağlamamış sonra uyutmak ıcn ığne vurmuslar korkmus ağlamış op sırada annem gırmıs hastaneye bı bakmışkı yığenım sedyede amelıyata sokuyolar baslamış bunlar ağlamaya zaten babası ınanılmas duskun kızına hatta dıokı ben bı cocuk daha yapmam kızımın ustune gul koklamam neyse amelıyattan cıkmıs annem yanında durmus sonar ağlyarak uyanmış ama cokta ağlamamış dr demıs cokcesaretlı masallah aksma onun yanına gttık sureklı dondurma yıyo bahanesı oldu

abımın yolunu kesmışler 4 kişi para ıstemısler sonra bırden saldrmışlar bırı bıcak cekmış abım karateye gtmıstı benım hocamdı hatta neyse abım cocuğu onun bıcağıyla bıcaklamış sonra dığerlerıde kacmış abımde dırek karakola gtmış sıkayetcı olmuş ohh cok sukur bısı yok
sonra dun yığenım amelıyat oldu 6 yasnda kız hıc ağlamamış sonra uyutmak ıcn ığne vurmuslar korkmus ağlamış op sırada annem gırmıs hastaneye bı bakmışkı yığenım sedyede amelıyata sokuyolar baslamış bunlar ağlamaya zaten babası ınanılmas duskun kızına hatta dıokı ben bı cocuk daha yapmam kızımın ustune gul koklamam neyse amelıyattan cıkmıs annem yanında durmus sonar ağlyarak uyanmış ama cokta ağlamamış dr demıs cokcesaretlı masallah aksma onun yanına gttık sureklı dondurma yıyo bahanesı oldu

çok çok geçmiş olsun canımbenim Allah beterinden saklasın:Saruboceq:

çok geçmiş olsun böcüğümüz. Allah beterlerinden korusun

geçmiş olsun böcüğüm,Allah korumuş..
yeğeninede geçmiş olsun,artık artık dondurma yer sürekli :))
minilyacım evet ya bizimde çok kalabalıktı,bide ben fotoğrafçıydım,sürekli fotoğraf çektim :))
yarın bize tatil..1 mayıs da yüksek ihtimal tatil..

valla kızlar öyle bişey ki, ben nerdeyse her resmi tatilde çalışıyorum sanırım bekarım diye müdürüm evli arkadaşlara izin konusunda öncelik tanıyo:delphin:
eee sıra bana da gelecek ozaman da benn tatil yapacam inşallahkaydirigubbakcemile2

off bugün hiç geçmiyo çok sıkılıyorum

valla kızlar öyle bişey ki, ben nerdeyse her resmi tatilde çalışıyorum sanırım bekarım diye müdürüm evli arkadaşlara izin konusunda öncelik tanıyo:delphin:
eee sıra bana da gelecek ozaman da benn tatil yapacam inşallahkaydirigubbakcemile2

off bugün hiç geçmiyo çok sıkılıyorum

aynen banada zaman gecmıor bugun daralıorum sıkılıorum havadan mıdır nedır :))))

geçmiş olsun böcüğüm,Allah korumuş..
yeğeninede geçmiş olsun,artık artık dondurma yer sürekli :))
minilyacım evet ya bizimde çok kalabalıktı,bide ben fotoğrafçıydım,sürekli fotoğraf çektim :))
yarın bize tatil..1 mayıs da yüksek ihtimal tatil..

ayy keske bızede tatıl olsa ama zannımca tatıl matıl yok gelıcez yanı ama şöle belkı öğlende ızın verırler yanı o var

mınılya senı dövcem he bıdaha zmn gecmıyo deme:mymeka: anam saatler su gıbı akıyo habern yok
bırak zamanı az kendıne alla alla

aybuer keyf alcak seyler var
mesela geyık bölumune gıt cılve örneklerı var oku öle gel:roflol:

iyi bai yalnız değilim kzlar...

böcük bakayım bari oraya.dısarı çıkıcam şimdi de iyi gelir inşallah.

Böcükcüm çok geçmişler olsun.abin çok büyük tehlike atlatmış.yiğeninin de iyi olduğuna sevindim

Back
X