2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hoşbulduk didem.o kadar kötüyümki.gece zaten saçma sapan rüyalarla bi uyanıp bi uyuyarak geçti.kalktım başım ağrıyor.bi komşumuz var arka sokakta.onların babası vefat etmiş aniden.adam genç sayılır orta yaşta bişeyi yoktu hastalık vs.kalp kriziymiş.az önce cenazeyi getirdiler eve oğlu ambulansı yumruklayarak bağırdı bağırdı.onu gördüm daha fena oldu içim.Allahım sabır versin başlarımızdan uzak eylesin

Hoşbulduk didem.o kadar kötüyümki.gece zaten saçma sapan rüyalarla bi uyanıp bi uyuyarak geçti.kalktım başım ağrıyor.bi komşumuz var arka sokakta.onların babası vefat etmiş aniden.adam genç sayılır orta yaşta bişeyi yoktu hastalık vs.kalp kriziymiş.az önce cenazeyi getirdiler eve oğlu ambulansı yumruklayarak bağırdı bağırdı.onu gördüm daha fena oldu içim.Allahım sabır versin başlarımızdan uzak eylesin

yaa çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin sabır versin o insanlara:çok üzgünüm:
çok zor çokkk:delphin:

Evet çok zor.ne düşünecemi bilemiyorum.rüyamda karmakarışık şeyler gördüm.vefat eden babannem aslında vefat etmemiş bi yere gitmiş haberimiz olmamış sonra bi bakıyorum karşımda.aaa diyorum boşuna üzülmüşüm yaşıyor.ölümden korkmaya başladım

her canlı bir gün ölümü tadacaktır..

cnm bundan ıkı hafta önce benım amcanın hanımı nın yanı yengemın yakınlarından tanıdıgım da bırıydı kendısı ıntıhar etmıs ıple asmış kendını bakkalı vardı bakkalında asmıs hemde cok üzücü bı olaydı o gun aklıma sey geldı bı ınsan kendı canına nasıl kıyabılır ne kadar acı cekmıstır dedım ya cok korkuyorum bende nasıl ölücez Allahım ölümünde hayırlısını versın..

Amin sehercim.benim asıl korktuğum bir bu dünyadakilerden ayrılmak iki öbür dünyada neler yaşicam
neyse topiği de sizide karıştırmayayım kusura bakmayın kızlar.malum dedim ya bugün karışığım biraz

Amin sehercim.benim asıl korktuğum bir bu dünyadakilerden ayrılmak iki öbür dünyada neler yaşicam
neyse topiği de sizide karıştırmayayım kusura bakmayın kızlar.malum dedim ya bugün karışığım biraz

bu kuşkular herkeste var acaba obur dunyada ne olcek dıe ama bunu bır hocadan duydum sey dedı dıokı anne karnındayken ınsan anne karnında kalmak ıstıor bılmıor dıo dunyayı dunyaya geldıgı zaman aa dıor anne karnında nasıl durmusum dunya daha guzelmıs dıor aynen burasıda bı ruya bız öbur dunyaya gıdıncede dıcez kı dunyada nasıl durmusuz dıcez ayrıca haberlerde ızledım samsunda bı alkollu surucu tarafından araba kazası oluor duğünden gelıorlar ıcındekıler ve ölüo cogunlugu..ve en cok orda 20 kusur yaslarındakı sevılay adlı kıza uzuldum ne de gzuelmıs Allah rahmet eylesın..

kızlar yine yoğunuz bugün maşallah-tatlicadiarzu-
bi de akşam8 e kadar mesaim var biter mi bugün sizce

bende bugün çok yoğundum,aynı zamanda da yorgun ama şimdi aldığım bir haberle havalara uçtum:sm_cool:
aşkım yine mektup göndermişş ya annem aradı,ben yine tabi sevinçten ağladım ,ağlıycam,ben artık yollamaz,nasılsa askerlik bitti diyordum,çok büyük sürpriz oldu,şimdi saat 5 olsun da eve gitsem diye saat e bakıyrm sürekli...:asigim:

bende bugün çok yoğundum,aynı zamanda da yorgun ama şimdi aldığım bir haberle havalara uçtum:sm_cool:
aşkım yine mektup göndermişş ya annem aradı,ben yine tabi sevinçten ağladım ,ağlıycam,ben artık yollamaz,nasılsa askerlik bitti diyordum,çok büyük sürpriz oldu,şimdi saat 5 olsun da eve gitsem diye saat e bakıyrm sürekli...:asigim:

ayyyy ne güzel yaaaa:1hug:
canım zaten az kaldı 5ehihoyyyt ama saate çok sık bakma ozaman zaman geçmiyo hiçkaydirigubbakcemile3

Back
X