- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pasta ne güzel bir dua etmişin.Amin diyorum bende.bugün moralim çok bozuk
Hoşbulduk didem.o kadar kötüyümki.gece zaten saçma sapan rüyalarla bi uyanıp bi uyuyarak geçti.kalktım başım ağrıyor.bi komşumuz var arka sokakta.onların babası vefat etmiş aniden.adam genç sayılır orta yaşta bişeyi yoktu hastalık vs.kalp kriziymiş.az önce cenazeyi getirdiler eve oğlu ambulansı yumruklayarak bağırdı bağırdı.onu gördüm daha fena oldu içim.Allahım sabır versin başlarımızdan uzak eylesin
Amin sehercim.benim asıl korktuğum bir bu dünyadakilerden ayrılmak iki öbür dünyada neler yaşicam
neyse topiği de sizide karıştırmayayım kusura bakmayın kızlar.malum dedim ya bugün karışığım biraz
Allah rahmet eylesin
Allah kolaylık versin didem canım
Çeyiz bölümünde konuşmuş gördüm :dilcikar:
mekanı cennet olsun
olm napım ılgı alanım olan yerlerde gezıyom:roflol:
bende bugün çok yoğundum,aynı zamanda da yorgun ama şimdi aldığım bir haberle havalara uçtum:sm_cool:
aşkım yine mektup göndermişş ya annem aradı,ben yine tabi sevinçten ağladım ,ağlıycam,ben artık yollamaz,nasılsa askerlik bitti diyordum,çok büyük sürpriz oldu,şimdi saat 5 olsun da eve gitsem diye saat e bakıyrm sürekli...:asigim: