Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zarif hakan eşimin ismikaydirigubbakcemile3 zaten çocuk mecbur Bjk lı olcak başka alternatifi yok...
sen de 2 aya kadar evleniyomuşun sanırım...seni gidi seniiiiiii:hulya:
aybuercim kızlar heyecan yapıyıkaydirigubbakcemile3 daha yok ortada bişey bakalım
durun nan anlatım
dün öğlen geldı anamın babamın yanında hadı hazrlan gıdıyok nere ev bakmayaakannehir te allam ya
koşa koşa hazrlandım ama ısteksızdım hanı ya eksık cok şöle böle
babam anamla konusuyorlardı duymadım
sonra ındık annem balkondan el salladı cok duyglandım nan arabaya bındık karsıya gectık
kuzende oturduk
gıttık baktık
cok umutuszdum ama ev süper
3+1 doğalgazlı celıkk kapı pımapen parke alcıpan balkonlu 2.kat
2 wc var duşakabınlı
500 tl kırası
adam once 550 dedı vazgectık sonra aradı 500 tl dedı
bugun son kararımızı vercz
slm kızlar.
napıyorsunuz ne var ne yok bakalım.bugün her zaman ki gibi yoğun geçmişi okuyamadım.
bende dün atlattım annemler ve k.validemler geldiler,yemeklerimizi çok beğendiler.eşimle beraber yaptık.ama çok yoruldum öncesinde temizlikte yaptık.şimdi çok başım ağrıyor bugün akşam olsa da evime gitsem.
selam canlarım. herkes çok iyi maşallah.
sadece kimo üzgün :gitme: kıyamam ben sana ya herşey düzelecek inşallah canım. bak göreceksin çok mutlu olacaksın eskiye gülüp geçeceksin inşallah :Saruboceq: