• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlarrrr
zarif şaka maka evleniyon kııı...hayırlısı olsun bebeeem en az senin kadar heyecanlıyım ben dedelikafadulden

günaydın kızlarr..

böcük bak benden önce evlenme keserim seni demiştin bi ara benden önce evleniyorsun sen :)

ayy bi ben kaldım yaaa :)

nasılsınız kızlar son iş günü bugünü de atlatsak...

günaydın kızlarr..

böcük bak benden önce evlenme keserim seni demiştin bi ara benden önce evleniyorsun sen :)

ayy bi ben kaldım yaaa :)

nasılsınız kızlar son iş günü bugünü de atlatsak...

canım hoşgeldin..
ben yarın da akşam 6 ya kadar çalışacam inşallah mesai paramı alabilirim:1ninca:
eşim yarın tatile giriyo evi felan süpürsün bari delikafadulden

gunaydın kızlar dun aksamdan beri sinirim moralim cok bozuk düşüncesiz insanlara tahammülüm yok asla bizd yarın akşam gidiyoruz mersine bakalım hava yüzünden uçuşlar iptal diolar ama inş öyle olmaz valla dahada deliririm gitmezsem

inş giderim ya cok özledim mersini moralimin bozuk olmasını soruosan canım arkadas cevresi topiğine actım konu

you know cum okudum şimdi buraya yazmak istedim.canım şaşırdım gerçekten de ne yüzsüz insanlar var,nerdn bulmuş bu cesareti.ben sadece ilk yazını okudum,sanırım sonrasıda var.gerçi benm eşiminde ilk çıkmaya başladığımız zamanlar çok samimi bir kız arkadaşı vardı,tam bu tarz olaylar yaşamadık tabi o zaman evli değildik biz,ama o da aynı şekilde yüzsüzdü,sürekli bizi rahatsız etmek için elinden gelen her türlü oyunu yaptı,ama sonunda hayatımızdan çıkardık,aslında biz çıkmaya başlamadan önce hiç öyle değildi, sonradan değişti ama işte bazı insanlar vardır,çekememezlikten kaynaklı karşındakini huzursuz,rahatsız etmek isterler o kız da bunlardan biri bence..

evet canım tam dediğin gibi sonrasını okumamıssın anlatayım eşim biz yokken olmaz varken gelin basımızın üzerinde yeriniz var dedi kızda kabul etmdik diye eşime sen benim için bittin demiş eşimde bunun içen biteceksem sen benim için bittin demiş daha sonra beni aradı kız hakaret edio neler söylüyor görsen sen dolduruosun leventi dio ben onun aklı var ben sadece mantıklı olanı söyledim dedm hı ben mantıksıızm yani dio daha neler duysan ay nasıl sinirlendim eşimde sesimi öyle duyunca eve geldi çıktık gezdik biraz rahatladım sinemaya fln gittik utanmaz ya biizm ev snki otel kıza gelin kalın demdik diye neler yaptı

dılek ben okuyamadım cnm yaa lınk var mı
bu rarada yenı farkeettım
sen adınle eşının adı benımkının kuzenın adı oluyo eşıyle

yani bir dilek&levent dahamı var opuyorumnanaktan canım eşimin bi ark biz bayramda gdiyoruz ya sözlüsüyle bizde kalmak istedi ki biz hep cagırırız gelmezler sözlüsü yalnız kalacaklar diye geliomus banada biz bayramda sizde kalmayı planladık diyor bana sormadan plan yapmış hanımefendi eşimde yok deyince aradı beni hakaret fln etti konustu salak salak sinirlerimi bozdu ağladım sabah sabah

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
bugün arefe ama akşama kadar çalışıyom inşallah paramı verirler-tatlicadiarzu-

merhaba hanımlar :) ben geldım.. iyisinizdir insallah.. suan annemın evındeyım net var burda oyuzden yazıyorum sızlere :)
suan tam 2 ay 1gunluk evlıyız... ne cabukta 2ayı devırdık yaa masallah.. :nazar:
gece geldık acayıp sis var 2kez yolu kaybettık sadece tek serit gorunuyor yanı o drece sıs çoktu..
Allah yolda olanlara yardım etsın.. AMıN..
kendınıze çok iyi bakın canlar.. opuyorum kocaman kocaman :D

kızlar hepinize iyi bayramlarrrropuyorumnanaktan
müdürüm kıyak yaptı evliyim diye erken salıyo benidelikafadulden
görüşmek üzere dikkat edin kendinizeee

selam kızlar evlendim evleneli yanınıza uğrayamıyorum =( iş-ev çok yorucu oluyor akşama kadar çalış akşam eve gel koştura koştura yemek yap ev topla bilmem ne =/ ama mutluyuz çok şükür Allahım bozmasın huzurumuzu

Back
X