2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

.........................................................................

Son düzenleme:
Yok canım ben zaten hiç öyle birşey düşünmedim. Bencede nişanlın seni seviyor. Üstelik ailenide anlamış. O zaman beraber göğüsleyeceksiniz bu durumu. Babanda annenle aynı şeyleri düşüüyormuş. Yapacak birşey aklıma gelmiyor. Ama bencede az biraz tavı yapsan belki dayanamzlar. Gerçi anne-babaya tavır yapılmasınada karşıyım ama bazı durumlarda biraz gerekli.
Alah yardımcın olsun canım. Aynı evin içerisinde sürekli zorluklarla karşılaşmak çok zordur tahmn edebiliyorum. Sürekli aynı laflar, aynı tavırlar ve imalar çok zor.
Ama sen ne olursa olsun sevdiğinden vazgeçme. Başka yol yokmuş gibi görünür ama emin ol vardır.
Vazgeçsende şu an mutlu olduğundan daha mutlu olmayacaksın. Annen nişanlın için düşündüklerini başkası içinde düşünür.
Sen biraz tavır yap annenle babana en iyisi. Genede onlarında gönüllerini kırmadan tabi.

ayy geldım ıkı dk çok yoğunluk atlattımkafamçokkarıştı
aybuer cnm benım annen çok haksız hıç kusra bakmasınlar ana baba bazen kendı zevklerı düşüncelerını daha öne atıyo nedendr bılınmez :1closedeyes: zengın olsun fakır olsun ıçındekı ruh guzellığı önemlı sana verdığı değer önemlı
bence sen hıç aklına ayrılık lafını getrme düşünme onu sev say yeter annen nerde bılebılırkı belkı başkasıyla mutsz olabılırsın herseyı zamana bırak ama asla nışanlını üzme annen cok sey ıstıyo beklıyo bellıkı ama herseyı sana bırakması lazımdı sen sımdık sadece aşkını düşün balım:teselli:

nehır roselın cnm suan bıle mısır çektı cnm harıka olıy:1rolleyes:
buyuk marketlerde satılan salatalara konun haslanmıs konserve mısırı alın ıster tereyağ ıle ıster sıvı yağ ıle kavurun çok deıl tabı sonra ısteğe göre sade.karabıberlı kırmızıbıberlı nane gıbı baharatlar koyup yıyebılrsınızkaydirigubbakcemile5

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.

Son düzenleme:
Biliyosundur biliyosun. enle ne yapacağız bilmem zaten.
Burada sormam normal değilse hemen editleyeyim mesajımı.
Şu an kafana uyan istediğin özellikte biri görücü gelse ne dersin?

Benim sevdiğim insanda ailesini dinledi beni çok çabuk harcadı canım.Evet 3 sene sonra çok kolayca harcadı.
Sen öyle yapma. Zaten sözlüsünüz. Sen asıl nişanlına söyle düğünü çabuk tutun, kendi hayatınıza geçin bir an önce. O zamanda annen durmayacaktır ama artık karışma hakkı kalmayacak en azından.
Nişanlını daha erken tarihe almak için ikna et bence. Uzattıkça sorunlar uzayacak çünkü.
Ve sakın olaki sevdiğinden vazgeçme...

Sana diyorum beee kime diyeceğim.Aybuere mi diyeyim yani..Sen vardsın sana diyorum delü

Son düzenleme:
hayır derım çunku hata yapmaktan korkarım
aılem ne dese bu kez o olcak ama dün yakup bana bı msj attı bı tarafım hep ona kayıyo ama nebılem hıc bızmn ıstedım olmadı buda olmuyck gıbı öle hıssettım bugun

Yani şunu anlayayım tam olarak. Yakup olmazsa olmazın değil değil mi? Yanlış yapmaktan korkuyorsun bu çok normal...Veee aynı şeyi düşünüyoruz. En azından ben bu aralar hep bunu düşünüyorum maalesef. İstediğim hiç bir zaman olmadı, galiba hiçbirşey olmayacak...

yok onu cok sevyom ama korkuyom neden bılmıyorum bazı şeylerı iyi düşünmek zorundayım ama ınan yakın olsak onunda dedığı gıbı sımdıye nışanlanmıştık ama aksılık o kı iş bulamıyo bunalımda hangı amacla ne için aılemın karşısına cıkcak en azından bı iş ınş bulur :Saruboceq:
bu arada yemekteyızde kadının elektrıklerı kesıldıdelikafadulden

Aybuercim yeni okudum yazdıklarını.inanamadım ya.ben her zaman anneleri haklı görürüm.derimki şimdi bana yanlış gelse de bir bildiği vardır.ama senin durumunda bence hiçbir haklı tarafı yok annenin davranışlarının.herkes zengin damat peşinde koşar ama senin annen biraz kompleks yapmış sanki bu durumu.sana bu kadar yüklenmesine anlam veremedim.ama bu kadar dayanmışın ben de arkadaşlarıma katılıyorum sevgine sahip çık.yalnız iki şeye dikkat et.birincisi bu ilişkinden önce annenle aile ilişkilerin bağların nasıldı?o zamanlar da yine seni üzecek davranışları sıkça yaparmııydı yoksa güller gibi geçiniyormuydunuz?ikincisi de objektif bi şekilde düşün.nişanlının hiç güvenini sarsacak bi hareketini gördünmü?mesela tlfnunda başka bi kızdan gelmiş bi msj vb.Bunları iyice duygularını kenara bırakıp hesap ettikten sonra kararını kendin ver.Bunlardan başka kendi düşüncem annenin başka insanlara özenti yaparak böyle ortalığı ayağa kaldırması hiç doğru değil.Çalışan bi damada da bu kadar yüklenilmemeli bence.benim nişanlımda akşamlara kadar çalışıyo inan haber veremeden uyuyup gidiyo.şimdi ben ona kızabilirmiyim hakkım varmı?bence yok.
Bi de şu var.bi zamanlar bi ark vardı.yıllardır biriyle beraberdi.bigün bana tlfda başka kızdan bi msj okuduğunu söyledi.dedim buna pek güvenemedim ben arkadaşım.ama o aşkla bişeyi görmedi ve güvendi.sonra herşey bitti iş sözlenmeye geldi bi baktık çocuk pır.vazgeçmiş.hemde gitmiş o kızla evlenmiş.
İşte böyle arkadaşım herşeyi ölç biç tart.seni seviyoruz

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
Halbuki ne kadar ters geliyor bana.normalde hani nişanlıyken çok içli dışlı ollmak hoş karşılanmaz.hatta bu bir şikayet sebebi değil rahatlıktır bence.insan devamlı gerilmez.sen madem nişanlına da güveniyorsun üzme kendini aşkına sahip çık.bak benimde nişanlım memur değil ve düzenli bi geliri yok üstelik zengin de değil.ama ben Allahıma sığınıyorum inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz.nişanlımı seviyorum o da senin dediğin gibi beni sevdiğini anlatacak çok şey yaptı.o yüzden sıkıntılı olduğu zamanlarda ona hak vermeye çalışıyorum.bazı şeyleri sevmemesi çok doğal.az çok geçinicez bi şekilde

Boşver anlatma çünkü o kendi fikrinden caymaz.sen kendin sağlam dur yeterli.of of.bende aşkım için gurbete gidicem.babam çok üzlüyo özellikle.beni değil gurbete memlekette başka bi ilçeye bile vermeye razı olmazdı aslında.sırf ben istiyorum diye razı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…