2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

DERıNZLM bizde de Quinny var ben çok memnunum. ana kucağı olarakta maxi Cosi almıştık o da arabaya monte oluyor. teker kısmını arabanın bagajına atıyorum gittiğim yerde direk üstüne oturtuyorum rahat oluyor. ayrıca kaldırıp katlaması da tek başına çok kolay. neredeyse hergün oğlumla dışarı çıkıyoruz tavsiye ederim.

evet canım sağmasını söyledim zaten ama bunu zaten kendiside biliyor sağıp bırakıyordu zaten böyle bir seçenek varken benim bebeğimi emizrmek istemisini anlamıyorum ben şahsen teklif edemezdim kesinlikle

bende kimselere ezirtmem kızımıÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Sağol sibellas internetten sürekli bakıyorum ama böyle olmucak .Eşimede fenalık çöktü :)) cuma ebebeğe gidip bakıcaz bakalım hangisine karar vericez birde Mutsy diye bir marka var oda hoşuma gitti :))
Şirincek canım kolik 3.ayın sonunda bitiyormuş allah kolaylık versin çok zor valla ...

KIZLAR BUGÜN DOKTORDAYDIK.GAZ SANCILARI ARTIK DAYANILMAZ BİR HAL ALDI. 24 SAAT HİÇ KAKASINI YAPMAMIŞTI DÜN AKŞAM ÜSTÜ YEŞİL SÜSMÜKÜMSÜ BİR ŞEKİLDE YAPTI KAKASINI NORMALDE ALTIN SARISI ŞEKLİNDE OLURDU.BİZDE BUGÜN DURUYU KAPTIĞIMIZ GİBİ DOKTORDAYDIK.GENEL KONT YAPTI. 2 GÜNDE 710 GR ALMIŞ.KİLOSUNU ÖLÇTÜ AMA BOYUNA BAKMADI...ZATEN BİR HAFTA SONRA AYLIK KONT VAR... POPOSUNDA ÇATLAK OLMUŞ KIZIMIN.GEÇEN KONTROLÜNDEDE VARDI DEDİ.BEBİŞLER KAKALARINI YAPARKEN ZORLANDIKLARI İÇİN OLURMUŞ.BEPANTHEN VE ANESTOL POMAD ŞEKLİNDE İKİ KREM VERDİ İKİ KREMİ KARIŞTIRIP SABAH AKŞAM POPOSUNA SÜRÜP(MAKAT) SICAK SUYA OTURTACAKMIŞIM.İYİ GÜZEL DEDİNDE DOKTORBEY BİR BUÇUK AYLIK BEBEĞİN NASIL OTURACAĞINI SÖYLEMEDİN....KÜVETİNİ AKŞAM SUYLA DOLDURDUK AMA OLMADI ÇOK EZİYET ÇEKİYOR YAVRUCAK..BENDE KREMİNİ SÜRÜP MUSLUĞUN ALTINDA SICAK SU TUTACAĞIM NE YAPABİLRİM Kİ BAŞKA?????

GAZI İÇİNDE COLİNOX DİYE BİR DAMLA VERDİ ZİNCO VB. DAHA ETKİLİYMİŞ.DAHA İYİ SONUÇ ALINIYORMUŞ.DÜNDE ÜÇ KEZ 10'AR DAMLA KULLANACAĞIZ BAKALIM..YİNE BEŞ BUÇIĞA KADAR SANCILIYDI.AMA ŞU AN UYUYOR.UMARIM RAHAT BİR GECE GEÇİRİR...

BÜTÜN BUNLAR OLURKEN KIZIMIN TÜM UYKUSUZLUĞUNA RAĞMEN ÇEKEBİLDİĞİM FOTOĞRAFINI YARIŞMAYA GÖNDERDİM.SİZLERDEN DE GÖNDEREN VARMI???:a015:

ay ne güzel toplanabiliyoruz yine burada kısmen de olsa
bizde de bugün misafirler vardı yorulmuşum
aslında kalabalık da değildik çok topu topu 12 kişiydik ama ben artık cici olayım diye topukluları giymeye kalkınca 1-2 saat sonunda ayakkabıları fırlatıp terliklere geçiş yapma başarısında bulundum
şimdi de ayaklarım yanıyo yaaaa
efyzeyno canım musluk suyunun altında tutma bence ya
ani sıcaklık değişimi olursa yakarsınız yavrucağı bi de allah korusun
suyun tazyik durumu çok değiştiriyor çünkü
çocuk dru üzerine basa basa çeşmeden akan suyla değil hazırladığınız sıcaklkığı ayarşlanmış suyla banyosunu yaptırın diye uyarmıştı bizi

kolik en çok 6 ay sürüyormuş canım
inşallah sizinki 3 ayda sonuçlanan türündendir

özlemcim en iyisini yaparsın git yerinde dene öyle al en garantisi

kızlar kızmın kakası bugün biraz farklı geldi gözüme uzuyor sümüksü kıvamda normalmi bu

bide söylemeden edmiciiim molfix iğrenç bir bez sürekli sızdırıyoobenneyaptımki üst baş değişmekten gına geldiii:bbo:birde çok biliyomuş gibi 98li paket almıştık insan denemelik küçük bir paket alır dimi:mymeka:sakın kimse almasın bitice ilk işim prima almak olucak biterse tabidelikafadulden

kızlar kızmın kakası bugün biraz farklı geldi gözüme uzuyor sümüksü kıvamda normalmi bu

canım bazen benim oğluşta da görüyorum öyle sümüksü şeyler
normaldir herhalde
programda çocuk dru anlatmıştı
sarı sıvı olmalıymış kaka renginin yeşile dönmesi fazla yediğinin göstergesiymiş
parça parça yapması ise -yani iri iri de yetersiz beslendiğinin

evet sevgiii ben huggies kullanıyodum arkadas molfix getirmiş 60 lıydı allahtan tez bitti her alt degiştirmede geçmiş oluyodu elbiselerine.tekrar huggiese gectim derken dün gene prima getirmişler arkadaslar 98 li :1shok: ona gectim şimdi ne zaman biter bilemem inşallah bitene kadar huggiesler küçülmez çünkü 2 koca pakettt:1shok: kaydirigubbakcemile

bugün oğluş rmisafirlere hazırlanırken resmen performans yaptı
emziriyordumduraksadı ve carrt diye kakasını yaptı
biraz daha emmeye devam etti
altını açmak için kaldırdım kucağımdan bir de ne göreyim bezin arkasından kakasının çıktığı yetmiyormuş gibi benim eşofmanı da boyamış beyimiz
yüzündeki mutluluk ifadesini görmeniz lazımdı

canım bazen benim oğluşta da görüyorum öyle sümüksü şeyler
normaldir herhalde
programda çocuk dru anlatmıştı
sarı sıvı olmalıymış kaka renginin yeşile dönmesi fazla yediğinin göstergesiymiş
parça parça yapması ise -yani iri iri de yetersiz beslendiğinin

sağol sibelcim sende olmasan bu topkte a.s. inan yazarken bile inşşllah sibel onlinedir dedimkaydirigubbakcemile3 verdiğin bilgiler için sağol

günaydıın hatunlar uyuyormusunuz benim kız altıda kalktı emdi altı değişti gazı çıktı tekrar yattı ama bu seferde ben uyuyamıyoruuuum :delphin:

arkadaşlar ben mart annesiyim fena halde bunalımdayım sütüm az bebeğimi 15.günde kontrole götürdük 150 gr almış ama doktor mama vermedi yemediğim içmees ydğim kalmadı ama çok kaaya taktım feci stres yaaptımm daha beter oldum göğüslerimde hep yumuşak hangisi dolu anlamıyorum bile napçam ben yaaa tavsiyesi olan varmı

bide söylemeden edmiciiim molfix iğrenç bir bez sürekli sızdırıyoobenneyaptımki üst baş değişmekten gına geldiii:bbo:birde çok biliyomuş gibi 98li paket almıştık insan denemelik küçük bir paket alır dimi:mymeka:sakın kimse almasın bitice ilk işim prima almak olucak biterse tabidelikafadulden

canım benim kızında salı günü teşil ve sümükümsüydü.dün doktoru ile görüştüm.kakası bağırsaklarında çok beklerse renginde ve kıvamında değişiklik olabilirmiş.sümükümsülük bağırsak mukozasından salgılanan sıvılarmış endişe edecek bir şey yokmuş yaneeee

canım benim kızında salı günü teşil ve sümükümsüydü.dün doktoru ile görüştüm.kakası bağırsaklarında çok beklerse renginde ve kıvamında değişiklik olabilirmiş.sümükümsülük bağırsak mukozasından salgılanan sıvılarmış endişe edecek bir şey yokmuş yaneeee

evet dün zaten birkere kaka yaptı oda sümüksü kıvamdaydı demekki çok beklediği içinmiş teşekkürederima.s.

arkadaşlar ben mart annesiyim fena halde bunalımdayım sütüm az bebeğimi 15.günde kontrole götürdük 150 gr almış ama doktor mama vermedi yemediğim içmees ydğim kalmadı ama çok kaaya taktım feci stres yaaptımm daha beter oldum göğüslerimde hep yumuşak hangisi dolu anlamıyorum bile napçam ben yaaa tavsiyesi olan varmı

huzur 84 gerçekten zor bir durum.öncelikle sütünü arttırmak için bol bol sıvı tüketmelisin özellikle su.yiyecek konusunda artık ben şuna kanaat getirdimmherkeste farklı yiyecekler süt yapıyor.bunu sen bulacaksın.mesela ben en çok pekmez yediğim zaman sütüm çoğalıyor.soğan veya bulgur bana fayda etmiyor.

bebişin kilosu ile ilgili belkide doktor 1. ayın sonunu görmek istemiştir.ona göre değerlendirme yapıp mamaya geçmeni söyleyecektir.sen yeter ki sıkma canını..bir yerde okumuştım 1. ayında bebekler hiç kılo almıyormuş bile mesela benim bir arkadaşımın kızıda doğumdan sonraki ayda hiç kilo almamıştı.yerimseniben

günaydın kızlar
ay zombi gibiyim yaa
ne zaman misafir gelse aynısı oluyor
kriz gecelerimizden birini daha yaşadık 2,5ta artık pes edip yatağına bıraktım ışığı kapatıp dönencesini açtım neyseki onun müziği ve ışıklarını takip ederken gözler kaymaya başladı
misafir yorgunluğu üstüne hiç çekilmiyor
babamız da sağolsun tv seyrederken uyuyakalmaya bayılır iyice sinir yaptım akşam
hiç gayret göstermiyor tamamen sorumluluk kendi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum
çocuğu emziriyorum sakinleştiriyorum ve hatta uyutuyorum
biraz da babası iile yakınlık kurup başbaşa kalsın diye ona veriyorum
uyuyan çocuk faltaşı gibi açılmış gözlerle, gazlı ve huysuz olmaya başlıyor
uğraş biraz gezdir sakinleştir diyorum 2-3 dak uğraşıp olmuyo ağlamasın diye elime tutuşturuyor
bunlara oyuncak gibi düğmesine basınca gülüp oyun oynayacak obebek lazım
ayy
sıkıldım valla
ortopediden randevu için aradım en sonunda sıra gelip de c.tesiye randevu verdiler ta
bileklerim iyice kötüleşti
oğluşu yataktan koltukaltlarından tutarak kaldıramıyorum artık
ama çocukla kollamak da imkansız belki nette gördüüğüm atellerden verir de biraz rahatlarım

Günaydın kızlar,
Benim oğlusun kafa derısı kabuk kabuk olmaya kurumaya basladı baktım bugun bayaa cogalmıs.
Sizlerdede oldumu ne kullandınız

canım belki kullandığın şampuan yapıyordur onu değiştirmeyi dene

bizim de terleme problemimiz var
oğluşun gaz sıkıntısı olduğunda kafası sanki yeni banyodan çıkmış gibi şakır şakır ter oluyor

Back
X