evet canım yaa çok zor oluyor allah yardımcımız olsun..canım galiba 6 aydan sonra tamamen kesliyor ama daha erken oluyormu bilmiyorum.
gece daha zor oluyor dimi senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yaa çok zor oluyor allah yardımcımız olsun..canım galiba 6 aydan sonra tamamen kesliyor ama daha erken oluyormu bilmiyorum.
gece daha zor oluyor dimi senağlama
evet canım sağmasını söyledim zaten ama bunu zaten kendiside biliyor sağıp bırakıyordu zaten böyle bir seçenek varken benim bebeğimi emizrmek istemisini anlamıyorum ben şahsen teklif edemezdim kesinlikle
kızlar kızmın kakası bugün biraz farklı geldi gözüme uzuyor sümüksü kıvamda normalmi bu
canım bazen benim oğluşta da görüyorum öyle sümüksü şeyler
normaldir herhalde
programda çocuk dru anlatmıştı
sarı sıvı olmalıymış kaka renginin yeşile dönmesi fazla yediğinin göstergesiymiş
parça parça yapması ise -yani iri iri de yetersiz beslendiğinin
kızlar kızmın kakası bugün biraz farklı geldi gözüme uzuyor sümüksü kıvamda normalmi bu
canım bazen benim oğluşta da görüyorum öyle sümüksü şeyler
normaldir herhalde
programda çocuk dru anlatmıştı
sarı sıvı olmalıymış kaka renginin yeşile dönmesi fazla yediğinin göstergesiymiş
parça parça yapması ise -yani iri iri de yetersiz beslendiğinin
sağol sibelcim sende olmasan bu topkte a.s. inan yazarken bile inşşllah sibel onlinedir dedimkaydirigubbakcemile3 verdiğin bilgiler için sağol
bide söylemeden edmiciiim molfix iğrenç bir bez sürekli sızdırıyoobenneyaptımki üst baş değişmekten gına geldiii:bbo:birde çok biliyomuş gibi 98li paket almıştık insan denemelik küçük bir paket alır dimi:mymeka:sakın kimse almasın bitice ilk işim prima almak olucak biterse tabidelikafadulden
canım benim kızında salı günü teşil ve sümükümsüydü.dün doktoru ile görüştüm.kakası bağırsaklarında çok beklerse renginde ve kıvamında değişiklik olabilirmiş.sümükümsülük bağırsak mukozasından salgılanan sıvılarmış endişe edecek bir şey yokmuş yaneeee
arkadaşlar ben mart annesiyim fena halde bunalımdayım sütüm az bebeğimi 15.günde kontrole götürdük 150 gr almış ama doktor mama vermedi yemediğim içmees ydğim kalmadı ama çok kaaya taktım feci stres yaaptımm daha beter oldum göğüslerimde hep yumuşak hangisi dolu anlamıyorum bile napçam ben yaaa tavsiyesi olan varmı