• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    248
Benimki onun da çözümünü bulmuş kafa ağır basıyor ya kafayı yana doğru aniden bir atıyor sonra vücut dönmüş kafası yere değmiş oluyor. Ama kafayı sert vuruyor. Bir kaç kere dönmüşt nasıl döndü anlamamıştım ben yoktum. Yanımda da dönünce anladım minderler felan sınırlıuorum yerde etrafını. Altında zaten battaniye seriyorumda.
Benimki de bit iki kere döndü aslında sırt üstüne ama dediğin gibi aniden düşer gibi oldu sanki kazara olmuş gibi sonra devamı gelmedi zaten😁 kendini kurtarsınlar yeter. Ben de şu oyun matlarından aldım pofidik diye ama o da plastik gibi yazın hele terletiyor üstüne bi şey örtüyorum ben de illa

Bizimki de sadece sağa doğru dönüyor ilk yaptıkları nasılsa kolaylarına o geliyor sanırım
Ay her şeyi düşünür oldum bi ara da sadece sağ ayağını pat pat vuruyordu neden sadece sağ diye takmıştım. Tek tarafı kullanmasın sadece diyorlar ya. Ama alışkanlıktan sanırım dediğin gibi, tekrar tekrar seviyorlar. Sonraları baktım solu da pat pat vurmaya başladı çünküü😃

Ay her şeyi düşünür oldum bi ara da sadece sağ ayağını pat pat vuruyordu neden sadece sağ diye takmıştım. Tek tarafı kullanmasın sadece diyorlar ya. Ama alışkanlıktan sanırım dediğin gibi, tekrar tekrar seviyorlar. Sonraları baktım solu da pat pat vurmaya başladı çünküü😃
benimde sola döndü uzun zaman boyunca yeni yeni sağ tarafa dönmeye başladı şimdi iki tarafada dönüyor bende korkmuştum😁

Geçenlerde bi arkadaş 4. Ayda daha az kilo almıştı diye yazmış bizim de kontrol vardı diğer aylara göre daha az kilo almış ama normal değerlerde çok şükür bu aylar bu şekilde demek ki

Benim ki canım ama anormal derecede az kilo aldı Dr u bu ayda öyle olursa ek gıdaya başlatacağım dedi
Bizim sebebi meme reddi de değil beslenme reddi idi
Yani meme ile biberon ile kaşık ile hepsini birden istemiyordu
Bez sayısı 2 ye kadar gerileyip koyu olmaya başlamıştı idrarı
Şuan nispeten daha iyi
Çok yıprattı beni o süreç
Şu hali bile eskisi kader olamasa da bin şükür

Kızlar bizim bu kusma hala sık sık oluyor yahu. Şurubu başladık ama 3 4 gün oldu tadını da beğenmedi zaten yarısını içse yarısını püskürtüyor. Günde de 3 4 kez kaka yapıyor hala ve bence ishal gibi çok sulu yapıyor. Ama bu durumlar neredeyse doğduğundan beri böyle yoksa enfeksiyon fln bile şüphelenicem. Çok şükür keyfi fln da yerinde bu kadar alttan üstten çıkarmaya kilo da alıyor. Ama kusma olayı artık çok gerdi yatağa koyuyoruz kusmuş oluyor ayaklarımı tutucam derken, gazını çıkarırken, ıkınırken, ana kucağında otururken sıkışmış gibi olduğundan sanırım, tummy time yaparken, hatta bazen çok ağlayıp gülerse fln bile🤷🏻‍♀️ Elimde mendillerle dolaşıyorum peşinde. Alerjiden olabilir mi??

Kusma benim de canıma tak ettirdi
Çamaşır yetişmiyor
Halı koltuklar yastıklar aklına ne gelirse
Bizi de ilaç kesmedi ama vermediğim gün daha beter sanki
Yani nispeten azalttı yâda psikolojik olarak bana öyle geliyor

Kızlar bir de benimki dönerken hep sağına dönüyor birkaç kez soluna dönebildiğini gördüm o kadar sonra devamı gelmedi. Sizinkiler iki tarafa da dönüyor mu? Acaba o tarafa alıştı da kolayına mı geliyor ki?
Bizim de hep sola dönüyor hatta arkadaşım gördü direkt dedi ki dönmeye başladı mı hep aynı tarafa mı dönüyor onun da öyleymiş normal demişti 😂

Benim ki canım ama anormal derecede az kilo aldı Dr u bu ayda öyle olursa ek gıdaya başlatacağım dedi
Bizim sebebi meme reddi de değil beslenme reddi idi
Yani meme ile biberon ile kaşık ile hepsini birden istemiyordu
Bez sayısı 2 ye kadar gerileyip koyu olmaya başlamıştı idrarı
Şuan nispeten daha iyi
Çok yıprattı beni o süreç
Şu hali bile eskisi kader olamasa da bin şükür
Çok şükür. Geçmiş olsun canım 🍀

Back
X