2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ok bak şimdi bu siteye gir MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers burdan önce arka planı seç sonra step two yu tıkla ordan da etiketi beğen sonra step three date of birth e bebeğinin doğum tarihini set wording e mesajını bebeğimiz falan gibi Text above the ticker (optional): mesajını bende derin denizlerin prensesi yazıyor ya onun gibi Left side photo (optional): buraya bilgisayarından bebişinin resmini ekliyorsun create ticker ı tıkla en altta ımage url çıkacak onu kopyalayıp profilinde kilo takip varya oraya yapıştır canım

derinzlm çok teşekkürler bende istiyordum. denedim bakalım oldumu acaba.

özlemmcimmmmmmmm canim cok saol sayende bende yaptim bende bilmiyordum nasil yapilcagini cooook saol cnm hihoyyyt Şeniz

Özlem cim sen bi mama sandalyesi bakıyordum ya Özelcan bebe de 209 lira bi bak istersen

ay kızlar öldüm öldüm dirildim gene didesabah öksürmeye çalısırken balgam geldi bogazına galıba ne cıkarabıldı ne yutabıldı mosmor oldu kucamda sallaya sallaya kendıne getirdim derken bi daha oldu bu sfer zor bela kendine getirebildim ve hala balgam var sanırım hırıltılı nefes alıyo cok korktum allahıım bu sınavlar çok agır gelıo bana bısı olucak dıye ödüm kopuyo doktora götürcem aksam üzeri

ay kızlar öldüm öldüm dirildim gene didesabah öksürmeye çalısırken balgam geldi bogazına galıba ne cıkarabıldı ne yutabıldı mosmor oldu kucamda sallaya sallaya kendıne getirdim derken bi daha oldu bu sfer zor bela kendine getirebildim ve hala balgam var sanırım hırıltılı nefes alıyo cok korktum allahıım bu sınavlar çok agır gelıo bana bısı olucak dıye ödüm kopuyo doktora götürcem aksam üzeri

cigdemcim cnm cok gecmis olsun
gercekten insan cok korkuyor okadar kücüklerki :emir_bebek:
aksam üstü dönüste bize yaz cnm doktorun neler dedigini :1hug:

Kızlar gaz ilacı olarak sab simplex kullanan var mı aranızda

ben sab simplex kullanıyorum. dr günde 4 kez 8 er damla demişti banada çok gelmişti 8 damla bende 4 kez 4 damla veriyodum. geçen hafta başka bi dr götürdüm. çok gazı var günde 4 kez 10 ar damla ver dedi. merak etme doğal bi ürün mısır kamışı dedi. gerçekten o gece kızım hiç durmadı, gaz sancısı çekti o günden sonra 8-10 damla veriyorum pek gaz sorunumuz olmuyo. tabi her emzirmeden sonra gazını çıkartıp öyle yatırıyorum..

canım doktora götür kızımında burnu tıkalıydı benden grip geçmiş az da hırıltı var dedi dr ilaç verdi ama o ilacı bi türlü almak istemiyor zaten iğrennçç bişi haklı kızım zor yutuyo ee anne sütünen başka bişi girmedi boğazına çok zormuş ilaç vermesi

geçmiş olsun canım insan ne yapacağını şaşırıyor mahvediyor bu minikler bizi emerken boğazını alıyor süt benim yaramazın

saolun arkadaslar doktora goturucem aksam uzerı belkıde usutmustur kızım zaten ısılık sorunumuzda var onuda sorucam allah mınıklerımızı bıze bağıslasın onlardan ayırmasın rabbım

saolun arkadaslar doktora goturucem aksam uzerı belkıde usutmustur kızım zaten ısılık sorunumuzda var onuda sorucam allah mınıklerımızı bıze bağıslasın onlardan ayırmasın rabbım

tatlım evinizin ısısı kaç derece bize doktor 24 dereceyi gecmesin, 23 derece ideal dedi.. bu sıralar ev ısındı güneş aldığı için boynunda kırmızılıklar oldu.. yani senin bebişininki de sıcaktan olabilir mi?

tatlım evinizin ısısı kaç derece bize doktor 24 dereceyi gecmesin, 23 derece ideal dedi.. bu sıralar ev ısındı güneş aldığı için boynunda kırmızılıklar oldu.. yani senin bebişininki de sıcaktan olabilir mi?

cnm benım uzun zamandır var ensesındekıler normal yattığı ıcın terlıo falan ama vucudunun sut kısmı ozellıkle hatta bıraz once farkettım boynu ve yuzude coğalıyo gıt gıde bılmıyorum detj.degıstırcem denıcem belkı ondandır dıye

canım çok geçmiş olsun. inşallah bişeyciği yoktur didenin. dr dönüşü bizide haberdar edersin.

bu arada kızlar bebişleriniz günde kaç defa kakasını yapıyor?
utku günde 4 defa falan yapıyordu dün sab simlex kullanmaya başladık dün akşamdan beri hiç yapmadı ilaçtanmı acaba yoksa normal mi? gaz probleminden sonra bide bu çıkmaz inşallah yaa...

çiğdem geçmiş olsun canım aynı şeyi bende yaşadım anlayabiliyorum seni insan ne yapacağını şaşıyor Aallah acılarını göstermesin

dün oğluşla alışverişe gittik teyzeleri oğluma bebek arabası aldık çok sevdi oğluşum. tüm arabalara bindi hiç ağlamadı . arabamız bastonlardan çok hafif, rahat kullanımı var jane'nin sonic modeli tavsiye ederim almak isteyenlere
Jane Sonic Baston Bebek Arabası | Bebekceyiz.com

arabanız çok güzel güle güle kullanın bende bu tarz bişey istiyorum cihicco vardı aklımda ama buda güzelmiş

bu arada kızlar bebişleriniz günde kaç defa kakasını yapıyor?
utku günde 4 defa falan yapıyordu dün sab simlex kullanmaya başladık dün akşamdan beri hiç yapmadı ilaçtanmı acaba yoksa normal mi? gaz probleminden sonra bide bu çıkmaz inşallah yaa...

canım benim kzımda dün sabahtan beri hiç yapmadı neden bilmiyorum sürekli pırtlatıp duruyor ama kaka yok :uhm:

kızlar bebeklerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz ben gün aşırı yıkıyorum
oğlum 29 günlük daha ne kadar gün aşırı yıkamam gerekiyor

normal doğum sonrasında doğum bölgesinde oluşan kas ve kemik ağrıları (özellikle ayakta durmayla artan) ne kadar zamanda geçer. Ya da 27. günde hala olması normalmi. Özellikle son 2 gündür çok ağrım oluyo. Dinlenmekle geçiyo ama çok zorluyo. Üstelik Parol kullanıyorum doğumdan beri. Doktoruma danışmadan sizden fikir alayım dedim.

Back
X