2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

normal doğum sonrasında doğum bölgesinde oluşan kas ve kemik ağrıları (özellikle ayakta durmayla artan) ne kadar zamanda geçer. Ya da 27. günde hala olması normalmi. Özellikle son 2 gündür çok ağrım oluyo. Dinlenmekle geçiyo ama çok zorluyo. Üstelik Parol kullanıyorum doğumdan beri. Doktoruma danışmadan sizden fikir alayım dedim.

bende hiç olmadı öyle bir ağrı benimde dikişlerimde bir hassalık var bastırınca hafif bir ağrı var 43 günlük olduk doktoruma gitmem lazım benimde

Erkeklerden neden güzin abla olmaz?

sevgili erkan ağabey..

bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum..

geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde tv seyrederken
bıraktım. arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop
etti. hayli uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri
döndüm.
eve girince gözlerime inanamadım.. kocam komşunun kızı ile yatağımızda..

ben 32, kocam 34 yaşında komşunun kızı ise 22.. biz 10 yıldır evliyiz..
yakalanınca resmen çöktü ve itiraf etmek zorunda kaldı..
6 aydır birliktelermiş..

"ya bu ilişki şimdi burda bitecek veya evliliğimiz..!" dedim bağırarak..

o gün işi bıraktı, gitgide artan bir depresyona girdi.. onu çok seviyorum
ama o ultimatomu çekince yok oldu.. resmen eridi..
artık ona ulaşamıyorum.. lütfen bana yardım eder misiniz?..

sevgilerimle

ayşe..

sevgili ayşe;

hava soğuksa, hele bu tip kısa mesafelerde motor ısınmadan bastıysan
arabalar genelde bunu yapar..
kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak, ezilme, çöküntü gibi bir şey var
mı.. manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden
geçirt.

eğer bunlar sorunu çözemezler ise sorun yakıt pompasında olabilir.

bujilere yeterli benzin gelmiyordur. (araban tüplü mü benzinli mi dizel mi
yazmamışsın) sanırım yardımcı oldum, erkan ağabey'in..

huhu kızlar bugün keyfim çooookkkkk yerinde alışverişe gittik ve Derin 'e sizlere bahsettiğim mama sandalyesini aldık ay çok güzel yaaaaa biz tabii ki baba mesleği icabı balık ve deniz desenli olanı aldık hemen kuruldu Derin Hanım içine Fiyatını soran arkadaşlara 292 ytl chicconun mağazasından aldık 30 ytl puan yüklediler chicco kartımıza ve 8 taksit
my.php

emekbebek cnm
bebeklerin cildi cok hassas hemen kuruyabiliyor
ben haftada bir yikiyorum ..tuanida öyle yikamistim bebekken .... zaten ebemde cocuk doktorumuzda haftada bir yika dedi mesela gecen hafta haftalarda hastaydi hastayken hic yikamiyorum

çiğdemcim geçmiş olsun canım
benimki de çoğu zaman boğuluyor gibi oluyor ama hiç morarmadı
allah göstermesin
inşallah önemli birşey yoktur
afacanlar nasıl yutkunacaklarını bilmiyorlar
daha durun 3. ayın ortalarına doğru deli gibi tükürük salgılamaya başlıyorlar ve tükürüklerini yutmayı beceremediklerinden durduk yere kendilerini boğacak gibi oluyorlar bırakın meme emerken süt kaçmasını
yüreklerimiz hep ağzımızda bundan sonra galiba

bu arada ben adet görmeye başladım sanırım
dün hafif bişey gelir gibi olmuştu
karnım ağrıyordu
az önce baktım ciddi ciddi başlamış sanki

çok kısa sürdü saltanat :P
zaten hamileyken de arınamamıştım bir türlü
neyse en azından böyle zamanı belli olur aklına estikçe gelmez
yani en azından ben öyle umuyorum :P

biz 2 ya da 3 günde 1 yıkıyoruz
yalnız yakında hergün yıkamak zorunda kalacağım
malum hem fethiyedeyiz hem de benim oğluşun başı çok terliyor
en ufak bir gaz sıkıntısında başı banyodan çıkmış gibi oluyor
saçlarını kurutmaya çalışmaktan bezdim valla
üşütecek diye korkuyorum

özlemcim güle güle kullanın süper duruyor

kaç yaşa kadar kullanılabiliyormuş bu ??

Erkeklerden neden güzin abla olmaz?

sevgili erkan ağabey..

bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum..

geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde tv seyrederken
bıraktım. arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop
etti. hayli uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri
döndüm.
eve girince gözlerime inanamadım.. kocam komşunun kızı ile yatağımızda..

ben 32, kocam 34 yaşında komşunun kızı ise 22.. biz 10 yıldır evliyiz..
yakalanınca resmen çöktü ve itiraf etmek zorunda kaldı..
6 aydır birliktelermiş..

"ya bu ilişki şimdi burda bitecek veya evliliğimiz..!" dedim bağırarak..

o gün işi bıraktı, gitgide artan bir depresyona girdi.. onu çok seviyorum
ama o ultimatomu çekince yok oldu.. resmen eridi..
artık ona ulaşamıyorum.. lütfen bana yardım eder misiniz?..

sevgilerimle

ayşe..

sevgili ayşe;

hava soğuksa, hele bu tip kısa mesafelerde motor ısınmadan bastıysan
arabalar genelde bunu yapar..
kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak, ezilme, çöküntü gibi bir şey var
mı.. manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden
geçirt.

eğer bunlar sorunu çözemezler ise sorun yakıt pompasında olabilir.

bujilere yeterli benzin gelmiyordur. (araban tüplü mü benzinli mi dizel mi
yazmamışsın) sanırım yardımcı oldum, erkan ağabey'in..

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: süperdi sırnaşık şey

derinzlm çok teşekkürler bende istiyordum. denedim bakalım oldumu acaba.
Olmuş canım güle güle kullan rica ederim :))

özlemmcimmmmmmmm canim cok saol sayende bende yaptim bende bilmiyordum nasil yapilcagini cooook saol cnm hihoyyyt Şeniz
Ah be Cananım sorsana hemen yardımcı olalaım çok güzel olmuş takvimin güle güle kullan

Özlem cim sen bi mama sandalyesi bakıyordum ya Özelcan bebe de 209 lira bi bak istersen
Ay Nilocan ödümü patlattın kız aldık biz bugün sandalyeyi 292 ytl ye baktım sitede 299 ytl diyor canım
ay kızlar öldüm öldüm dirildim gene didesabah öksürmeye çalısırken balgam geldi bogazına galıba ne cıkarabıldı ne yutabıldı mosmor oldu kucamda sallaya sallaya kendıne getirdim derken bi daha oldu bu sfer zor bela kendine getirebildim ve hala balgam var sanırım hırıltılı nefes alıyo cok korktum allahıım bu sınavlar çok agır gelıo bana bısı olucak dıye ödüm kopuyo doktora götürcem aksam üzeri
Canım çok geömiş olsun umarım önemli birşey değildir soğuk kanlı olmak gerekiyor bu durumlarda ama bende kan ter içinde kalıyorum bu durumlarda havalar da birden ısındı o sebeple olmuştur çok giydirme Dide yi ince iki kat yeter bu havalarda güzel habelerini bekliyoruz
kızlar bebeklerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz ben gün aşırı yıkıyorum
oğlum 29 günlük daha ne kadar gün aşırı yıkamam gerekiyor
Canım 2 günde yada 3 günde bir yıkıyorum ben fakat haftada 1 gün köpüklü banyo Cild ph değerlerinin korunması için dedi dr.u ilk bir ay ilk banyosunu köpüklü yaptırdık sadece 1 ay boyunca sadece su ile yıkadık .İstersen hergün yıka ama dediğim gibi haftanın 1 günü şampuan kullan
Erkeklerden neden güzin abla
Ay Sibel çok güldüm ya allahta seni güldürsün iyi geldi valla

emekbebek cnm
bebeklerin cildi cok hassas hemen kuruyabiliyor
ben haftada bir yikiyorum ..tuanida öyle yikamistim bebekken .... zaten ebemde cocuk doktorumuzda haftada bir yika dedi mesela gecen hafta haftalarda hastaydi hastayken hic yikamiyorum
Canım haftada bir çok seyrek değil mi ? en azından haftada 2 kez yıka

özlemcim güle güle kullanın süper duruyor

kaç yaşa kadar kullanılabiliyormuş bu ??
Sağol canım doğumdan 3 yaşa - 15 kiloya kadar kullanıyor chicco poly magic ay bayıldım bende internette görmüştüm gerçeği daha güzelmiş çok kullanışlı

bende size sorayım ozaman kanguru kullanan varmı yada kullanmayı düşünüyomusunuz

Yok canım ben kullanmıyorum ablamda vardı bir gün taktık hava da sıcaktı ablam da Doruk ta kan ter içinde kaldı ogün arabayı almıştık birde sibelin teyzesi aramış bir bebeğin bıynunda sorun oluşmuş kanguru yüzünden geçen gün yazmıştı

özlemcim bende iki defa diye düsünüyorum ama tuanin ebeside benimkide zamaninda haftada bir kere demislerdi ama artik havalarda isiniyor bende haftada iki defa yikarim

sibelcim kanguru hakkinda verdigin bilgi icin saol cnm
onlar 3. aydan itibaren kullaniliyor ama ben gecenlerde esime giderken bebegi koydum ama sanki kucagimda tutuyormus gibi tasidim boynunu omzuma dayattim ...eve geldim bel agrisindan duramiyordum bide düsün sevgicim bir aylik bebegi yarim saat tasidim ....tüüm gün yada bikac saat iki üc aylik bebegi tasimak eziyet olur sana bence hic alma
tuandayken ben kullandim zaten almak istesem bile 3 ayliktan itibaren kullaniliyor 4 ayliktan sonra artik bel agrisindan bebegi tasiyamiyorsun
orda fiyatlari nasil bilmiyorum ama burda 70€ falan verdigin paraya degmiyor cnm

Yaptırdım canım ben saçlarımı boyatıp kestirmiştim 10 gün falan oluyor.Sana da geçmiş olsun canım allah şifa versin dedene

Sevgicim ben şlk günler unibaby kullanıyordum şimdi ıslak mendil kullanıyorum ama sıcak suyla yıkıyorum güzelce mendili çok kolay pretik oluyor pamukla fakan uğraşılmaz valla

Kızlar yazın doğum tarihlerini yapalım biz aşkolsun ne olacak resimsiz tickersiz kalmayın

tesekurler sekerim oglumun adı erdem 16 subat

Back
X