Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canlarım,nasıl özledim sizi bilemezsiniz.
tatilimizin bi kısmı bitti,dün gece izmire geldik.15 gün kadarda burda kalıcam.
umarım herşey yolundadır,hepiniz iyisinizdir.
şimdilik çok takılamıcam,herkesler burda olduğu için ama bikaç gün sonra ortalık durulur bende rahat rahat yazarım size.öpüyorumm kocamannn
canım çok özlettin kendini çabuk gel artık....efeyi ve seni çok öpüyorum...iyi tatiller hayatımselam canlarım,nasıl özledim sizi bilemezsiniz.
tatilimizin bi kısmı bitti,dün gece izmire geldik.15 gün kadarda burda kalıcam.
umarım herşey yolundadır,hepiniz iyisinizdir.
şimdilik çok takılamıcam,herkesler burda olduğu için ama bikaç gün sonra ortalık durulur bende rahat rahat yazarım size.öpüyorumm kocamannn
ayyy yavrummm kıyamam sana ....nasılda ağlamıstır....off cok dikkat etmemiz gerekiyor artık...gerçi düşe düşe büyücekler diyorlar ama her düştüğündede bir beyin hücresi ölüyor....çok geçmiş olsun hayatım...benim için çoook öp kuzumıu....biz de dün açılış yaptık
aman siz yapmayın(
oğluşu akşam yemeği için dışarı çıkmaya hazırlanırken yatağın üzerine koymuştum her tarafı yastıkla
arkamı döndüm makyaj yapmak için 2 adım attım gümm diye ses
döndüm çınar yatakta değil
kaynar sular döküldü tepemden aşağıya
koştum yüzüstü yatıyor yerde almamla ağlamaya başladı zor sustu yavrum
geçmiş olsun...sağlıklı günler dilerim denizcimselam kızlar
beni merak eden varsa cumartesi ameliyat oldum daha önce bahsetmiştim sorunumdan
çok büyük bi işlem değil ama sonuçta ameliyat şimdi iyiyim
uzun süre fazla oturamıyorum bi süre böyle olucak ara ara size yazarım
kendinize iyi bakın
bu arada bu durum dolayısıyla rapor aldım eylülde işe başlıycam yani bi süre daha sizinleyim
merak eden varsa sevgilerle.