2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar kaç gündür bakıp bakıp çıkıyorum evimde bağlantı kesildi nedense
çatladım kk ya giremiycem diye ne güzel bir ortam burası ya hemen herşeye yardımcı oluyoruz öksürük mü hemen ıhlamur vs iyiki varsın :enbuyukkk:

selam canlarım,nasıl özledim sizi bilemezsiniz.
tatilimizin bi kısmı bitti,dün gece izmire geldik.15 gün kadarda burda kalıcam.
umarım herşey yolundadır,hepiniz iyisinizdir.
şimdilik çok takılamıcam,herkesler burda olduğu için ama bikaç gün sonra ortalık durulur bende rahat rahat yazarım size.öpüyorumm kocamannn

şimdilik çok takılamıcam,herkesler burda olduğu için ama bikaç gün sonra ortalık durulur bende rahat rahat yazarım size.öpüyorumm kocamannn

canım bizde seni çok özledikopuyorumnanaktan.çok durgun buralarmafoldumben
sen keyfine gezmene bak hayatım.ist hiç çekilmiyor bu sıcaklarda...kafamçokkarıştı

selam kızlar
beni merak eden varsa cumartesi ameliyat oldum daha önce bahsetmiştim sorunumdan
çok büyük bi işlem değil ama sonuçta ameliyat şimdi iyiyim
uzun süre fazla oturamıyorum bi süre böyle olucak ara ara size yazarım
kendinize iyi bakın
bu arada bu durum dolayısıyla rapor aldım eylülde işe başlıycam yani bi süre daha sizinleyim
merak eden varsa sevgilerle.

selam kızlar bütün gün sayfa açıktı ama bir türlü fırsat yaratıp yazamadım

geçmiş olsun denizcim

hoşgeldin hülya

ben hemen çıkacağım bu gece de arkadaşlar
malum misafirler var birazdan yemeğe bize gelecekler

dişleri çıkan bebişlerimiz hayırlı olsun

biz de dün açılış yaptık
aman siz yapmayın:((
oğluşu akşam yemeği için dışarı çıkmaya hazırlanırken yatağın üzerine koymuştum her tarafı yastıkla
arkamı döndüm makyaj yapmak için 2 adım attım gümm diye ses
döndüm çınar yatakta değil
kaynar sular döküldü tepemden aşağıya
koştum yüzüstü yatıyor yerde almamla ağlamaya başladı zor sustu yavrum

sibelcim sana yazdım ama görmedin sanırım şefim diye üzerinemi alınmadın yoksa cevap vermedin. çınarımızı allah korumuş yastık üzerinden daha rahat dönebiliyolar bunları yere yatırmak lazım inşallah bi daha olmaz
denizcim çok geçmiş olsun bendede var gibi korkuyorum doktora gitmeye gittiği yere kadar artık

sibelcim sevcancım teşekkür ederim
sevcan hiç korkma bence çünkü ne kadar erken halledersen o kadar hafif oluyomuş işlem sana tavsiyem fazla ilerlemeden müdahale et tabi çok rahatsızlık veriyosa

sibel geçmiş olsun geçenlerde elifte pusetten düştü evde o anda hissettiğim şeyi anlatamam yüzüne bakamadım bişey varmı diye yüzüstü düştü halının üstüne allahtan ama çok korktum yaa. Allah korusun artık hiç gözümün önünden ayırmıyorum
insanın evladı olunca daha çabuk yaşlanıyomuş meğer ömrümden ömür gitti bee.

canım çok özlettin kendini çabuk gel artık....efeyi ve seni çok öpüyorum...iyi tatiller hayatım
biz de dün açılış yaptık
aman siz yapmayın:((
oğluşu akşam yemeği için dışarı çıkmaya hazırlanırken yatağın üzerine koymuştum her tarafı yastıkla
arkamı döndüm makyaj yapmak için 2 adım attım gümm diye ses
döndüm çınar yatakta değil
kaynar sular döküldü tepemden aşağıya
koştum yüzüstü yatıyor yerde almamla ağlamaya başladı zor sustu yavrum
ayyy yavrummm kıyamam sana ....nasılda ağlamıstır....off cok dikkat etmemiz gerekiyor artık...gerçi düşe düşe büyücekler diyorlar ama her düştüğündede bir beyin hücresi ölüyor....çok geçmiş olsun hayatım...benim için çoook öp kuzumıu....
selam kızlar
beni merak eden varsa cumartesi ameliyat oldum daha önce bahsetmiştim sorunumdan
çok büyük bi işlem değil ama sonuçta ameliyat şimdi iyiyim
uzun süre fazla oturamıyorum bi süre böyle olucak ara ara size yazarım
kendinize iyi bakın
bu arada bu durum dolayısıyla rapor aldım eylülde işe başlıycam yani bi süre daha sizinleyim
merak eden varsa sevgilerle.
geçmiş olsun...sağlıklı günler dilerim denizcim

iyiakşamlar bendede misafir vardı az önce gittiler
deniz geçmiş olsun canım
sibelcim sanada benimde aklım çıkıyor düşecek diye
hülya sende hoşgeldin giremiyorum diye üzülme
kimse fazla takılmıyuor artık inşallah kışa toplanırız yine

ameliyet olan arkadaşım geçmiş olsun.hemoraoit sorunumuydu tam hatırlayamıyorum.eğer öyle bir sorunun varsa bana bilgi verirsen sevinirim bendede var çünkü doktora gidemiyorum:utangac:

iyi gecelr asiş bende gezmekten geldim şimdi arda nın altını alıp uyutmaya çalışıcam bu velet 1 buçuk 2 den önce uyumuyo ya napmam gerekirr

selam kızlar şimdi eve döndük
misafirlerimizi yemekten sonra gezmeye çıkarmıştık

sevcancım gördüm canım ama tam mesajı yazdığım anda kapı çaldı zar zor gönder deyip bilgisayarın ekranını indiriverdim
sonra arkadaş maillerine bakmak için açtı
muhtemelen online görünmüşümdür canım ama o sırada masa hazırlığındaydım
yoksa şef koro elemanlarını görmezden gelir mi :))

hatta daha yazacaktım yarım kaldı
sabah annemi aramıştım çınar uyuduktan sonra
abimiz gibi sevdiğimiz bir kardeşi vardı babamın 5 yaş civarında bir oğlanları ve 2 yaş civarında bir kızları vardı
onlardan çok üzüldüğüm bir haber aldım hala şoktayım
ekin yani 5 yaşındaki oğlan için drlar böbrek üstü kanseri demişler
kemiklere sıçramadıysa bişeyler yapabiliriz fakat sıçradıysa yapılacak bişey yok demişler
ağlamaktan şiştim duyunca
çok kötü oldum
bir damlacık yavrucakta kanser ne arıyor yaa
doğduğundan beri hep hastalanırdı falan ama biz tam nedenini bilmiyorduk demek onun içinmiş :((

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için de sağolun kızlar
akşamki düşüş yetmezmiş gibi çınarı sabah yatağın kenarına tutunacak şekilde kaldırmıştım karyolasında sağa sola doğru bakınırken birden dengesini kaybedip düştü
bu seferde kafasını karyolanın ayak tarafındaki yüzeyine çarpıp ağladı
bir fakire bişeyler mi dağıtsak ne yapsak bilemedim ki
üstüste böyle olumsuz şeyler ile karşılaşmak moralimi çok bozdu

Back
X