2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın
sibel tam hatırlamıyorum nasıldı ama AZ SADAKA ÇOK BELAYI DEF EDER diye bir söz var canım
hem çok sadaka dağıtan kimse küçük kazalardan hastalıklardan korunur.
annem küçüklüğümüzden beri söyler durur ama insan başına gelince anlıyor.
moralinide bozma canım.allah beterinden saklasın.ama ufak tefekte olsa bu düşmeleri önemsemek lazım.bende küçükken düşmüşüm sonra gözlerim kaymış daha 2 yaşındayken falan sonra o yaşta gözlük taktım şişe gibi kap kalın allahtan 1 senede düzelmiş annemler ihmal etmediği için.

iyi gecelr asiş bende gezmekten geldim şimdi arda nın altını alıp uyutmaya çalışıcam bu velet 1 buçuk 2 den önce uyumuyo ya napmam gerekirr

canım gündüz o zaman çok fazla uyutma dağıt uykusunu benim gibi 9 da yatırkaydirigubbakcemile3 sonrada sabahın köründe kalk kaydirigubbakcemile3
şaka br yana bende erken kalkmaktan şikayetçiyim ama ne yapalım buna şükür sonuçta deliksiz uyuyorlar ya uyumasalar birde öyle çeken var

canım gündüz o zaman çok fazla uyutma dağıt uykusunu benim gibi 9 da yatırkaydirigubbakcemile3 sonrada sabahın köründe kalk kaydirigubbakcemile3
şaka br yana bende erken kalkmaktan şikayetçiyim ama ne yapalım buna şükür sonuçta deliksiz uyuyorlar ya uyumasalar birde öyle çeken var

günaydın asiye gündüz ne yapsam ne etsem uykusu gelince kimseyi dinlemiyo valla huysuzlanıyo gecede benim işime geliyo uyumaması sabah uyuyoruz ama bazen de gece rahat oturmak istiyorum benimle yatıp benimle kalkıyo velet baştan benimkide 9 gibi yatardı bu sefer 6 7 gibi uyanıyodu bi daha uyumamak üzere çok uykusuz kalıyodum banada iyilik yaramıyo valla

günaydın asiye gündüz ne yapsam ne etsem uykusu gelince kimseyi dinlemiyo valla huysuzlanıyo gecede benim işime geliyo uyumaması sabah uyuyoruz ama bazen de gece rahat oturmak istiyorum benimle yatıp benimle kalkıyo velet baştan benimkide 9 gibi yatardı bu sefer 6 7 gibi uyanıyodu bi daha uyumamak üzere çok uykusuz kalıyodum banada iyilik yaramıyo valla

hayatımızı onlar yönetiyor hayatım:olmaz:
bizde figüranlık yapıyoruzkaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınız kardelende akşam saat 11 geçgindi uyudu aç mamayı içmiyor
en sonunda dayanamadı içti ondan sonra uyudu niye içmek istemiyor anlamadım
şuruplarınıda içiremiyorum ya demir damlasını filan içirine kadar canım cıkıyor

Demir damlasının tadı o kadar iğrenç ki çocuklarda haklı benimkide içerken irkiliyor öğürüyor. Biz eveli gün 5 ayımızı doldurduk . :) Bebişim büyüyor günden güne onu izlemek o kadar güzel ki

Demir damlasının tadı o kadar iğrenç ki çocuklarda haklı benimkide içerken irkiliyor öğürüyor. Biz eveli gün 5 ayımızı doldurduk . :) Bebişim büyüyor günden güne onu izlemek o kadar güzel ki

hayırlı olsun canım 5.ayınız :emir_bebek::emir_bebek:büyüyorlar gerçekten

kıssslar yaaa,mama sandalyesi aldınız mı ne aldınız bende almayı düşünüyorum da....

beyazbulut canım senle bızım bebısler arasında sadece saat farkı var canım
ben sabah dogum yaptım 09 00 da...

canım h.bur. dan aldım comfy marka turuncu puantiyeli hem kampanyalı. istanbulda saraçhaneyi gezmiş biri olarak kraft ve chiccodan hiç bir farkı yok ayrıca çok şık desenleri...

Son düzenleme:
Back
X