2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nestlecım bana ddedı kızlr bı kursunmu doktursen acaba son donemde bır suru olumsuzluk basımıza geldı dıye ama sanada lazım galıba geldımı ust uste gelıo allah beterınden korusun artık buyuduler ne zamn ne yapcakları bellı olmuo gecmıs olsun cnm bebısını allah korumus

kızlar aptamil aryi aldık nasıl mama öyle yoğurt gibi baya koyu
tabi benim nazlı kızım içmedi bende normal mamasını az az vermeyi
düşünüyorum 120 cc vericem belki ozaman kusmaz az yesin sık yesin napıyım
180cc içiyordu normalde ama miydeyi birden doldurunca kusuyor bide böyle deniyelim

kızlar aptamil aryi aldık nasıl mama öyle yoğurt gibi baya koyu
tabi benim nazlı kızım içmedi bende normal mamasını az az vermeyi
düşünüyorum 120 cc vericem belki ozaman kusmaz az yesin sık yesin napıyım
180cc içiyordu normalde ama miydeyi birden doldurunca kusuyor bide böyle deniyelim

bizde ar kullanıyoruz...yemek borusuna geri kaçışı önlemek için keçiboynuzu lifi var içinde..bi de hazırlarken dikkat et canım topaklanıyor...180 hazırlıyorsan önce 3 ölçek koy çalkala, sonra kalanı koy çalkala...yoksa biberon emziği tıkanıyor..bir de sen hala dr.browns 1 numaralı emziğini gerekenin 1 üst boyunu kullanacaksın..bende oğlan başta içmiyo sanmıştım..önce tokullanıyorsan o uygun değil AR için...ayına göre kullanması gerekenin bir boy büyüğü olacak...bende önce içmiyor sandım oğlan...fakat topak tıkamış deliği, sonra da delik ufak gelmiş...geniş delikli emzik aldım bende...bilgin olsun...

nestlecım bana ddedı kızlr bı kursunmu doktursen acaba son donemde bır suru olumsuzluk basımıza geldı dıye ama sanada lazım galıba geldımı ust uste gelıo allah beterınden korusun artık buyuduler ne zamn ne yapcakları bellı olmuo gecmıs olsun cnm bebısını allah korumus

valla aklımdan geçmedi değil..bir de ben bu güneş tutulması sonrası belli bir süre olumsuzluklrın yaşanacağını duymuştum herkes için...dünya için...üst üste 2 ay tutulması 1 güneş tutulması oldu biliyorsunuz...sanırım olumsuz enerji üzerimizde geziniyor...arada olan aksilikleri anlatmadım bi de...bir de onları anlatsam bu kadar da olur mu yuh dersiniz yani..17 ağustos depremi güneş tutulması sonrası olmuştu biliyorsunuz...aman ne bileyim..allaha emanet işte...kurşunu düşünüyorum ama yakınımda döken yokki...

benimkide aynı canım kurulu saat gibiler ama en sinir bozucu kısmı sabah 6 bidada uyumuo yaaa..:bbo: valla akşam yatış saatlerine kadar aynı hemde hatta bizimki extra gecede EN AZ 2 kere kalkıo(daha ek gıdaya geçmedik anne sütü acıkıo tabicokacimcoook hoş ben kendimi bole avutuoda olabilirim ek gıdaya geçince gece kalkması kesin bitecekkaydirigubbakcemile3) bende benimki sadece bole diodum acaba erkek bebeklermi bole oluo? çünkü arkadaşımın kızının maşallahı var

ya sinirlerim bozuluyor artık..karga şeyi düşmeden ayaktayız..hadi acıktın uyandın ye de uyu be evladım..yok...6 da mesai başlıyor...baba uyuyor tabi işe gidecek..adam uyanmasın diye al çocuğu git salona..aman ses çıkmasın, aman ağlamasın..anam ağlıyo valla...

ıyı haftasonları arkadaslar.....canımmmmmmmmmmmmm tatıl ıstıyor,kesıntısız uyumak ıstıyorum....ıŞı dusunmeden....bebgımde yanımda olsun saatınde uyusun,hıÇ aglamsın yesın ıÇsın hıÇ hasta olmasın kocam ben dınlenırken hepcocuguma baksın ben sadece oynayayım onunla kocamla basbasayken oglum mısıl mısıl uyusun gık bıle demesın....yyıyıp yıyıp zayıf kalayım,havuz kenarında en fıt vucutlu ben olayım hıÇ selılÜıtım olmasın..ıŞlerım tıkırında gıtsın magzaya gelen her musterı canta canta kıyafet alsın..cırolarım tavan yapsın...elemanların sorunsuz olsun bende arkadaslarımla laklak yapayım...vs.vs..vb.vb..

ıyı haftasonları arkadaslar.....canımmmmmmmmmmmmm tatıl ıstıyor,kesıntısız uyumak ıstıyorum....İŞİ dusunmeden....bebgımde yanımda olsun saatınde uyusun,hİÇ aglamsın yesın İÇsİn hİÇ hasta olmasın kocam ben dınlenırken hepcocuguma baksın ben sadece oynayayım onunla kocamla basbasayken oglum mısıl mısıl uyusun gık bıle demesın....yyıyıp yıyıp zayıf kalayım,havuz kenarında en fİt vucutlu ben olayım hİÇ selİlÜİtİm olmasın..İŞlerİm tıkırında gıtsın magzaya gelen her musterı canta canta kıyafet alsın..cırolarım tavan yapsın...elemanların sorunsuz olsun bende arkadaslarımla laklak yapayım...vs.vs..vb.vb..

inşalah canımkaydirigubbakcemile3

çiğdem ve aylin oh canıma değsin bende hep 6 da kalkıyorum doğdu doğalı kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana vücudum uykusuzluğu kaldırmıyor artıkmafoldumben

git valla asiye ben sana şaşırıyorum zaten annelerin yazlığı var senin ne işin var istanbulda
git temiz hava al gez benimkilerin olcak bi dakka durmam

ıyı haftasonları arkadaslar.....canımmmmmmmmmmmmm tatıl ıstıyor,kesıntısız uyumak ıstıyorum....İŞİ dusunmeden....bebgımde yanımda olsun saatınde uyusun,hİÇ aglamsın yesın İÇsİn hİÇ hasta olmasın kocam ben dınlenırken hepcocuguma baksın ben sadece oynayayım onunla kocamla basbasayken oglum mısıl mısıl uyusun gık bıle demesın....yyıyıp yıyıp zayıf kalayım,havuz kenarında en fİt vucutlu ben olayım hİÇ selİlÜİtİm olmasın..İŞlerİm tıkırında gıtsın magzaya gelen her musterı canta canta kıyafet alsın..cırolarım tavan yapsın...elemanların sorunsuz olsun bende arkadaslarımla laklak yapayım...vs.vs..vb.vb..

amiiiiiin aynılarından bende istiyorumm :Saruboceq:

selma millettdelikafaduldendelikafadulden

artık ben de varım müjde müjde aylar sonra nihayet internetimiz bağlandıdelikafadulden

istediğim her an sizlerle olabileceğim eskisi gibi yupppiiii:dance::dance:

inşallah sizlerde buralardasınızdır boşuna sevinmeyeyimmm

kızlar benim oğlana nazar değdi..2 gündür kaşıkla mama yememek için direniyor..püskürtüyor...kaşığı damaklarının arasında sıkıyor..diş alameti mi yoksa ne anlayamadım..arada olur mu acaba böle şeyler?? birazkaşığa ara mı versem acaba? bu seferde biberon rahatına alışırsa..offf yaaaaa....

selam kızlar nasılsınız
zeynep bugüne kadar hiç emzik almadı şimdi de biberonu kabul etmiyor hani su bile içmiyor deli ediyor beni ya ben de şu aptamil mamalarından vereyim diyorum ama önce bana bebişlerinizin sevdiği bir biberon söyleyin nasıl bir şey alayım

canım biberonun deliği küçük geliyordur belki bir büyük boya geçsen rahat içemiyorsa ondan da emmek istemez

biberon farketmez sanırım yaa, ben nubynin ve bebedorunkini kullanıyorum bizimki ikisinden de alıyor biberonda değil iş biberonun başlığında, mesela nuby nin başlığı sert oluyor bebedorunki daha yumuşak aylara göre de farklılık gösteriyor ben mama ve su için orta akışı kullanıyorum ama yoğurt ya da meyve püreleri için hızlı akışı kullanıyorum, hızlı akışın deliği daha büyük oluyor, genel olarak ben bebedor dan memnunum

sağolun kızlar ya biberon kullanmadığımız için söylediğiniz şeylere fransız kaldım bir an mağazaya söyleyim de ona göre versinler artık

bir de damaklı damaksız olayı var o nasıl olacak

Back
X