2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zuhal seni unuttum bencede kocana verilicek en iyi cevap zayıflamak
varil demek nasıl oluyormuş görsün
zeynebimede geçmiş olsun tekrardan inşallah iyileşir yavrum ya

iyi geceler kızlar
aylin sevindirici haberler almanıza çok mutlu oldum umarım babacığın daha iyi olur

özlem sana da aferin canım ben de hep sürmek istiyorum ama sanırım önce bir ehliyetimin olması gerekiyor:) bu konuda eşime bağlı olmak istemiyorum

dişi çıkan bebişlerein ilk dişleri de hayırlı olsun

çiğdemcim sen kiloyu bana sor daha dün eşimden bu konuda hakaret dolu sözler işittim ilk defa bana bu kadar kırıcı oldu ama iyi bir doping oldu bana zeynebin rahatsızlığından dolayı kendimi çikolataya vermiştim resmen kendime geldim görür ama o yedirecem o lafı ona 60a falan düşmek hayal benim için ama en az 70e düşmem lazım bu da 25 kilo vermem gerektiğini gösterir yol uzuzn ama durmak yok ne yapayım

hastanede bir kadın vardı doğumda 45 kilo almış bilmem hormonel sebeplerden ötürü mü ama anneme bütün kilolarını ballı elma sirkesi içerek verdiğini söylemiş ben de bugün başladım bu aralar üzüntüden çok yiyodum abur cuburu

fibromiyalji ağrılarım tuttu gene bana stres hiç yaramıyor sırtım oklava yutmuşum gb boynumu çeviremiyorum ağrı kesici de fayda etmiyor kas gevşetici içmem gerek ama onu da nasıl içeyim

kardelen bu sabah ilk yaramazlığını yaptı
sabah eşimi uyandırmak için kaltığımda
baktım uyanmış yatağında çorabını yiyor :D
mamasını yaptım içti sonra kustu bende eşime verdim ellerimi yıkamaya
gittim eşimde kucağında tutyor eğik vaziyette
varsa ağzında aksın diye sehpanın üstünde bardak
vardı tutmuş onu kaldırmış eşimin almasına fırsat kalmadan
şangırtı koptu tabi saat sabahın beş buçuğu yerler kusmuk
ve cam kırığıyla doldu şimdiden kırıp dökmeye başladı cadı
büyünce napıcaz bakalım

Son düzenleme:
Sağolun kızlar vala hırs yapmıştım geçen sene az buçuk kullnıyordum sonra çarptım arabayı eşim yoktu burda eşimin babası falan da tuhaf davranmıştı trip falan yapmıştı o zaman o ne oluyorsa bende gurur yaptım kullanmıyordum .Ama Derin olunca daha rahat etmek için kastım kendimi .
Kilo konusu valla çok can sıkıcı bugün avm ye gittik ay moralim bozuldu kadınlar tiril tiril elbiseler çırpı gibi bacaklar anoreksik gibi omuzlar kemikler fırlamış ama bakıyorum hemen hepsinin çocukları 3- 4 yaş ve üzeri bzizim için erken yani daha ama 1 ayımız kaldı başlayalım ek gıdalara hem diyet yapıcam hem kapalı salon açılıyormuş oraya yüzmeye gidicem inşallah yaza bende öyle olucam .
Vay Kardelen kuzum ortezden kurtulduğu gibi çoştu valla süpersin Derinde dün kayınvalidemlerin telefon tuşlarını kilitlemiş ay çok afacan olacak bunlar ya yandık resmen

herkese iyi geceler kızlar.
aylin çok çok geşmiş olsun allah acil şifalar versin.inşallah son doktorun dediği gibi kötü bişey çıkmaz e kısa zamanda iyileşir baban canım.
özlemcim dişiniz hayırlı olsun.darısı bize artık.
sibelcim sağol verdiğin linke bakıcam mama sandalyesi araştırmam lazım.

ya birde ne sorucam ben çorba konusunda sıfır sayılırım .3 su bardağı mercimek 1 büyük boy patates 2 havuç 3 soğan için 10 bardak su çok mu ?

ya birde ne sorucam ben çorba konusunda sıfır sayılırım .3 su bardağı mercimek 1 büyük boy patates 2 havuç 3 soğan için 10 bardak su çok mu ?

ayy öyle sorunca ben anlayamıyorum ya nedense
hep göz kararı yaparım ben yemekleri hepte çok olur
sanki orduya yapıyorum :D

benimkide çok oldu yaaa 2 tencereye böldüm ne kadar dayanır bu çorba pazar akşamıda bizimkiler geliyor onlara mı bıraksam yarısını

kızlar kardelen mamayı sürekli kusuyor deliricem kustuğu içinde içmek istemiyor
aptamil ar alıcam ama dün bulamadım bikaç eczaeneye sordum eşim bugün büyük marketlere bakıcak

kızlar kalan hikayeme devam edeyim ben...işte babamla ilgili çok olmasada sevindirici haberi aldıktan sonra salı günü eve geldik..bende kusma/ishal başladı..sabaha kadar kustum...tam sabah biraz iyiyim..oğlanı uyuttum..bizim yatakta yan yatırdım etrafına da barikatı kurdum.. dakika öncede baktım uyuyor..sonra bir çığlık oğlan yerde...tabi görünce öyle fenalaştım ben..allahtan annem vardı...kucağa alınınca sustu..güldü filan ama tam nasıl düştüğünü görmediğim için içimde bir kuşku..aradım doktorumuzu...biraz izleyin dedi..kusma/kasılma/anormal tavırlar/ateş filan olursa beyin cerrahına götürmeniz gerek dedi..tabi ben durur muyum doğru acile..beyin cerrahı gördü... 2 saat takip edeyim dedi...sonra iyi maşallah dedi..kafa içi travması olsa bıngıldakta filan şişme olurdu dedi..götürün evde takip edin dedi...yok dedim yatsın bu oğlan benim içim rahat etmez...yattık işte..nabız/oksijenlenme/ateş kontrolü filan yaptı hemşireler...dün öğlen çıktık...2 gün geçti..riskli saatlerde geçmiş oldu böylece...inşallah kötü haberlerin, kötü günlerin ve hastalıkların sonu olmuştur...gerçekten psikolojik olarak yoruldum yani...bugünde evde temizlik var...tatil fotolarımızı ekleyeceğim birazdan...böyle işte kızlar..artık park yataklara, yastık desteklerine filan güvenmeyelim...kendi odasında karyolasında yatırıyorum artık...

bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim..allah hiçbirimize ve yakınlarımıza dermansız dert vermesin inşallah...bebeklerimizi de önce allah sonra melekler korusun...

bu arada 6. ay aşılarımızı biz yarın olacağız...inşallah sorunsuz geçer..şu uyku düzenini de bir türlü tutturamadık gitti...bizim oğlan 6 da cin gibi kalkıyor sabahları sonra 4 e kadar toplasan 1-1.5 saat uyuyor...4 de yattımı kimi zaman 1 kimi zaman 2 saat uyuyor..sonra gece uykumuz saat 22 civarı..normal mi yani bu??

benimkide aynı canım kurulu saat gibiler ama en sinir bozucu kısmı sabah 6 bidada uyumuo yaaa..:bbo: valla akşam yatış saatlerine kadar aynı hemde hatta bizimki extra gecede EN AZ 2 kere kalkıo(daha ek gıdaya geçmedik anne sütü acıkıo tabicokacimcoook hoş ben kendimi bole avutuoda olabilirim ek gıdaya geçince gece kalkması kesin bitecekkaydirigubbakcemile3) bende benimki sadece bole diodum acaba erkek bebeklermi bole oluo? çünkü arkadaşımın kızının maşallahı var

ayyy su net kesıntısı hasta ettı benı sanırım modem arızalı sureklı kopuo yazıom msjı tam yollıcam kesılıo kalıo ole ınanılmaz kalabalık zaten burALAr hecc bos kalmıo ev
valla bnım kızda sabh 6 da ıse gıtcekmıs gıbı duzenlı kalkıo uyuz oluom burda annem var kalkıp ılgılenıo ama orda napcam bılmıom bıde annm alıstırdı onu dısarı cıkarıo kusları agacları sayıyo oynuolar beraber sabahları benı begenmıo dıde oynatmıom dıye bende anneme bırakıp uyuyorum bıraz daha ordada babasının ustune atarım ınsallah

Back
X