2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlaaarr akşamcılar siziiii gündüz kaçıyonuz gece toplanıyonuz haaaaa yarasa misaliii

ben bu tempoya dayanamam ayol, uykusuzluk mu aslaaaa

biz metroya gidiyoruz vileda takımı 8liraya düşmüş te kapalım bir tane diye

günaydın htunlar nasılsınız pazar bugün herkes gezer
benim koca çalışıyor bende cam sileceğim birazdan
halamlarda almanyaya geri döndüler çıktılar az önce
seviniyorum valla çocuk sevmeyi bilmiyorlar sinir ettiler
beni bir aydır burdalar bi yalamadıkları kaldı yani küçücük çocuk
ellerine ne geçitiyse eline veriyorlar allahtan gittilerde kurtuldum

kızlar kardelen yine isal gibi bugün sabahtan beri 5.kez kaka yaptı
ve dışkısında siyah siyah ip gibi küçük bişeyler var anlamadım neden farklı bişeyde yemedi

bazen benimki de çok yapar ama ishal olup olmadığını kıvamından anlayabilirsin, şeftali birebir ishale muz da kullanabilirsin geçmiş olsun

aaaaaaaaaaaaaaaa kimsecikler yookkkk

internet hevesimi kursağımda bıraktınız resmen yahuuıuu

bir fıkra paylaşayım da neşemizi bulalım bari

Temelin hiç evlenmemiş kızı ölüyor temel mezar taşına şunların yazılmasını istiyor:
- Bakire doğdu bir döne, bakire yaşadı çok sene, bakire öldü fakire, temel kızı fadime.........
Mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyor ve uğraşmamak için şunları yazıyor:
- Temel kızı fadime açılmadan iade....................:)lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aaaaaaaaaaaaaaaa kimsecikler yookkkk

internet hevesimi kursağımda bıraktınız resmen yahuuıuu

bir fıkra paylaşayım da neşemizi bulalım bari

Temelin hiç evlenmemiş kızı ölüyor temel mezar taşına şunların yazılmasını istiyor:
- Bakire doğdu bir döne, bakire yaşadı çok sene, bakire öldü fakire, temel kızı fadime.........
Mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyor ve uğraşmamak için şunları yazıyor:
- Temel kızı fadime açılmadan iade....................:)lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol:

evet bu sabah muz yemişti ama isal yatana kadar her bezi kakalıydı
ateşide var biraz şimdi uyuyor

canım ishal olması muzdan değildir büyük ihtimalle başka bişilerdendir ama muz yiyince öyle siyah şeyler deniz de de oluyor tabi ishal olduğu için öyle belirgin ishal olmasaydı görünmezdi o siyah şeyler.bence çok fazla karıştırma beslenmesinde. havalar sıcak malum.yiyecekler ağır gelebiliyor sıcak havalarda.bizler bile çok karıştırınca rahatsız oluyoruz.mesela ben bazı arkadaşlarda okuyorum kahvaltı olarak pekmez yumurta tereyağı peynir vs.karışımı veriyorlar bebişlere.hep merak ediyorum rahatsız etmiyormu acaba bebişleri diye?çünkü onları ben bile yesem bu sıcakta çok fena olurum valla.ben o tarz ağır karışımları havalar daha serinleyince düşünürüm valla.bence rahatsız edici olabilir.geçmiş olsun kardelene canım inşallah hemencecik geçer ishali ateşide düşera.s.

aaaaaaaaaaaaa bu saat oldu bizim kız daha uyumadı uyuyacağa da benzemiyor:oklava:-tatlicadiarzu- offf balkonda uyutmaya çalırşırken karşı komşu gördü acıdı halimeee bu saatte daha ayakta mısnız dedikaydirigubbakcemile tam uyutum diyorum balkona yatırıyorum :emir_bebek: bu halde buluyorum:sinifsinif: çok komik yaaaopuyorumnanaktan

canım ishal olması muzdan değildir büyük ihtimalle başka bişilerdendir ama muz yiyince öyle siyah şeyler deniz de de oluyor tabi ishal olduğu için öyle belirgin ishal olmasaydı görünmezdi o siyah şeyler.bence çok fazla karıştırma beslenmesinde. havalar sıcak malum.yiyecekler ağır gelebiliyor sıcak havalarda.bizler bile çok karıştırınca rahatsız oluyoruz.mesela ben bazı arkadaşlarda okuyorum kahvaltı olarak pekmez yumurta tereyağı peynir vs.karışımı veriyorlar bebişlere.hep merak ediyorum rahatsız etmiyormu acaba bebişleri diye?çünkü onları ben bile yesem bu sıcakta çok fena olurum valla.ben o tarz ağır karışımları havalar daha serinleyince düşünürüm valla.bence rahatsız edici olabilir.geçmiş olsun kardelene canım inşallah hemencecik geçer ishali ateşide düşera.s.

sağol canım aslında ben fazla karıştrmıyorum yiyeceklerini
henüz kahvaltıya geçmedim bugün yediği sabah meyva
öğlen sebze üresi kabak patates akşamda yoğurt yanlız ishali sabah kaltığından beri var
huzursuzluğu alğalaması filan yok ateşide akşam çıktı az önce uyandı mamasını içirdim
yine ikijere kakasını yaptı olmazsa yarın doktora götürücem
hayır bırak zaten zar zor yiyor kilosu zayıf iyice çökücek vücudu
anne sütüde almadığı için bağışıklık sistemide zayıfsenağlama

günaydın herkeseee biz de erkenciyiz sabah 7 den beri cadıyı avutmaya uğraşıyorum

sevgi senin kızın diş durumu nasıl, dişten olmasın sen yine de bugün bir doktora götür bakalım ne diyecekler

asiyee kime sordun ayoll ben üstüme alınabilir miyim? 2 gündür nerelerdesin sen bakiimmm, burada kimsecikler yok ahanda sevgi ben bir de akvaryum var haa altunhanı unutmayalım tabi

ayy bugün hergünkünden daha da sıcak, biizm cadı gece 3 te uyudu sabahın köründe de uyandı malesef uykumu alamadım olsun canı sağolsun da kıpır kıpır yaaa bebek dediğin 5 dakikka yerinde durmaz mı hiperaktif bebek benim ki sanıyorum

senin oğluş ta bizimki gibi hareketli mi

sana dedim canım ya 2 gün mola verdim ben aylardır burda segiyle takılıyorum yanlız yanlız:)
benimkide dönme meraklısı ömrüm onu çevirmekle geçiyor halı kilim ne varsa yalıyor:)
gece nasıl kendini çevirmeyi başardıysa yastıkta ayakları vardı düşün yani:)

Back
X