2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

teşkürleeeerrr nihayet bağlandım demek seninki d emi yalıyor annem bu kış senin halılar kirlenmez temizleyici var diyor bizim kız yalayıp duruyor yaa::)) gerçi izin vermiyorum ama arada bir benden gizli hamleler yapıyor

aylardır sevgiyle yalnız mı takılıyorsunuz? millet nereye gitti yaaa, herkes tatilde mi yoksa takılmayı mı bıraktılar

çiğdem memlekete gitti ama ara ara giryor sağolsun selmacım da annesine gitti evdeykende zaten uzun bir süredir neti çalışmıyordu.özlemin eşi askere gidicek o yüzden pek girmiyor eşiyle vakit geçiriyor.
hülyanın ki tatili bile aştı zaten:)
sibel sağolsun hep giriyordu ara ara ama oda bir kaç gündür yok.
canan nerde onu heç bilmiyorum türkiyeye gelme durumu vardı geldimi acep?
aklıma gelenler bunlar:)

tek tek saymışsın kızz üşenmeden bravo yaniii, biz tatil memleketinde olunca tatile çıkmaya ihtiyaç duymuyoruz şanslıyız sanırım

neyse ramazana doğru millet çoğalır sanırım, benim de bu akşam yemekli misafirim gelecek temizlik yapmam gerekecek bu cadı izin de vermiyor sıcakta temizlik ıyyyyyyyyyyy hiç çekilmiyor yapış yapış üstelik adetliyim deeeeeeee iğrenççççççç babası da dün acı biber sosu hazırlamıştı elleri yanıyor nisa ya bakamıyor artık nasıl becereceksem temizlik yapacağım

ohhh ben daha yeni uyttum çok şükür sabahtan beri mız mız mız dı yaaa bizimki ayakta salllamayla çok nadir uyuyor illa kucakta uyuyacak, doğduğundan beri ona alıştı , başını yaslıyor göğsümüze öyle uyuyor, dönmeye başladığından beri de mümkün değil yatağnda sırtüstü uyumuyor, karınüstü uyuyor, düzelteyim de sırtüstü yatırayım desem ağlıyor hemn gene karınüstüne dönüyor

benimkide uyudu canım şimdi sana allah kolaylık versin yemekli misafir bizim gibi bebeği olanlara çok zor oluyor.benimde temizlik yapmam lazım ama ufak çaplı .kendimi yoramam heç bu sıcakta

günaydıın kızlar. nasılsınız
SEVGİ CİM çok geçmiş olsun allah şifa versin kardelen e.:1hug:
Asiye kız o isimlerin arasında ben niye yokum ha:umursamaz:
CANAN şifresini kaybetmiş ve sınavlara hazırlanıyor ondan giremiyormuş.
Aybuke adın neydi canım ya unuttum. senin yaramazda emekliyo ya çok özeniyorum.
benimkide yeni yeni karnının üzerine dönüp emekleme antiramanları yapıyo.zemuszemus

aybuke gördüm seni aktifsinkaydirigubbakcemile3
bizim oglanda erkenci sabah ezanıyla kalkıyo haydin namazaaa diye. şimdi uyuuttum onu uyuturken bende baya uyumuşum. eşim şimdi yemege gelecek ona yemek yapmam lazım. off yemek yapmak iş hiç bitmiyo ne yemegi yapsam acep

sormayın ya bende yemek yapmayı normalde çok severim şimdi hiç canım istemiyor dolapta ıspanak kabak var 1 haftadır pişircem diye aldım bozulcak artık:) parayı bulayım himzteçi tutçam olmuyor büle:)

sormayın ya bende yemek yapmayı normalde çok severim şimdi hiç canım istemiyor dolapta ıspanak kabak var 1 haftadır pişircem diye aldım bozulcak artık:) parayı bulayım himzteçi tutçam olmuyor büle:)

off ya zengün karularundan ne eksigimiz var be tutalım bi hizmetçi:umursamaz:
ya akşam yaparsın bi yemek yeter ama benimki öylende geldigi için işler karışıyo

bu arada hediye olarak oğluma bugün 4 adet aşı aldım:((inşallah huysuzlanmaz...öğleden sonra doktor kontrolümüz vãr.^.aşılarımızı da olacağız..bir de kızlar babam bugün ege üni. nin bir profesörüne daha gidecek..dua edin iyi haberler alalım...valla bu aralar iyi haberlere çok ihtiyacımız var...

günaydın herkeseee biz de erkenciyiz sabah 7 den beri cadıyı avutmaya uğraşıyorum

sevgi senin kızın diş durumu nasıl, dişten olmasın sen yine de bugün bir doktora götür bakalım ne diyecekler

görrünürlerde diş filan yok ama üşüttük sanırım
sıcak diye cam acık yatıyorduk sabaha karşı serinliyor hava
kızımı hasta ettim :çok üzgünüm: şimdi iyi gibi ama
kalkınca tarhana çorbası içricem ona bide şu vitamin şuruplarını içse
döküyorum heryere resmen ıhhh deyip kafasını çeviriyor :olmaz:
günaydıın kızlar. nasılsınız
SEVGİ CİM çok geçmiş olsun allah şifa versin kardelen e.:1hug:
Asiye kız o isimlerin arasında ben niye yokum ha:umursamaz:
CANAN şifresini kaybetmiş ve sınavlara hazırlanıyor ondan giremiyormuş.
Aybuke adın neydi canım ya unuttum. senin yaramazda emekliyo ya çok özeniyorum.
benimkide yeni yeni karnının üzerine dönüp emekleme antiramanları yapıyo.zemuszemus
sağol canım amin hasta olmasınlar ya allahım bebeklerimizi korusun
kızlar selam...altıncı ayımızı tamamladık bugün..yarı yaşımız kutlu olsunnnnnnnnnnnnnn

hayırlı olsun canım yarı yaşınız askere gittiği günleride görürsünüz inşallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada hediye olarak oğluma bugün 4 adet aşı aldım:((inşallah huysuzlanmaz...öğleden sonra doktor kontrolümüz vãr.^.aşılarımızı da olacağız..bir de kızlar babam bugün ege üni. nin bir profesörüne daha gidecek..dua edin iyi haberler alalım...valla bu aralar iyi haberlere çok ihtiyacımız var...

inşallah canım iyihaberlerle döner baban kalbini temiz tut

selam kızlar
akşam döndük biz ama getirdiklerimizi posta posta yıka as derken giremedim
bugün de çınar sağolsun 7den beri sadece yarımsaat-45 dak. kadar uyudu
şimdi uyuttum da bakabiliyorum

aylincim zor günler atlatmışsınız canım ama inşallah sonu hayırlı olacak canım

belkıssss kısss senin kız çınarın kız versiyonu olmuş sanırım
ben ciddi ciddi hiperaktivite var mı yok mu diye dra götürmeyi düşünüyorum artık
değil dak. sn durmuyor ya

biliyorsunuz bizim de izmitten arkadaşlar buradaydı 10 gündür
cuma sabahtan datçaya gittik birlikte dün akşamüzeri döndük
denize girdik güneşlendik derken iyi geldi valla

ay bir sürü şeyler okumuştum ama aklımda bişey kalmamış :P

özledim hepinizi

Back
X