2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar...ozlemın oda konusundakı okuduklarına katılıyorum..oglum artık odasında yatıyor kendımı kotu hıssedıyorum sankı onu terketmİŞİm gİbİ gecelerİ yanına gıdıyorum koynumda opuyor kokluyorum nasıl mutlu oluyor derın uykuda bıle gulumsuyor...
Bu arada oglum cok korkak anı seslerden,karsına anı cıkan kısılerden ,yuksek sesden zıplıyor resmen sızlerdede boyle sorun var mı ne yapabılırım ..

o korkaklık bizdede sözkonusu biri hapşırsa zıplıyo bizimki geçer diyoruz ama dr.a hiç sormadım. bu ay bi sorayım normalmi.

slm kızlar bugun bızım evde ramazan hazırlıkları var erıste falan fılan derken baya kalabalık bhurası
fethıyeye donmem az kaldı bı yandan evımı cok ozledım gıtmk ıstıyorum bı yandanda yanlız kalıcam ona uzuluyorum hayırlısı artık bakalım nolcak dıdenın ıstahı acılıo gıbı bakalım ıns bole gıderde acılır ıyıce ama cvok fean temız kıyafetımız kalmadı hepsı lekelı
ya kızalr buı gebelıkte yuzumuzde olan lekelerın sımdıye kadar gecmesı gerekırdı dımı ya bende bazen ınanılmaz leke oluo arada bı sönuyo gıbı doktora gıdım bare cok canımı sıkmaya basladı ayrıca hıcte kılo vermedım daha gobus duruo yaa spor yapmam lazım offfff
bak moralım bozuldu gene

ya kızlar bıde bııs sorcam sıze bu bızım veletler ne zaman oturacak ben oturtmuyom henuz gec kalmadık demı zarar verırım dıye korkuyom desteklı oturcak aslında ama sız naptınız bı annatın helee

kızlar selam kafam karışık biraz
ben ayrıldığım işyerinden iş alıyorum evde yapmak için
kardelenle yapabildiğim kadar yapıyorum işte
bugün bana iş veren arkadaş aradı çalışacaksan eleman arıyorlar söyliyim
içeriye dedi bende kardelenin kaçla muaynesi var ondan sonra kesin bişey söylerim dedim
ama düşünmedende edemiyorum
madii açıdan çalışmam şart en 6 ay çalışırsam toparlarız
işim evime yakın öğlen paydoslarında geliyordum eve yine gelirim
zaten artık süt yok mama içiyor ek gıdada var 6 aylık oldu sayılır
sadece akşamları sorun olabilir işyeri mesai usulü çalışıyor iş fazla olursa 10 kadar çalışma olur
oda girmeden konuşulur kabul edilirse başlarım zaten kardelene annem bakıcak ilk iş başı yaptığımdada o bakmıştı yakın bana bu şekilde bakarsam çalışmam için engel yok aslında
ama tereddütlüyüm işte kardelen yeme sorunu olan bi çocuk ben şimdi bütün düzenini biliyorum
ve ben çalışmaya başlayınca yine yemezse diye korkuyorum mama yı bitek bende içiyor ve yemezse içmezse annem yine başlar bu çocuk yemiyor diye ve birdaha adamın karşısına geçip ben işten çıkıcam diyemem dalga geçer gibi olur yani sorunum annemin bu işi yapı yapamıcağı geçen sefer ortez işi çıkınca ben takamam onu dedi kestirip attı aslında okadar zor bişey değildi bu seferde aynısı olur diye korkuyorum çalışmamda şart bana bir fikir verin

ya kızlar bıde bııs sorcam sıze bu bızım veletler ne zaman oturacak ben oturtmuyom henuz gec kalmadık demı zarar verırım dıye korkuyom desteklı oturcak aslında ama sız naptınız bı annatın helee

çiğdem ben destekli oturtuyorum artık ama kısa sürelerde kucakta zaten oturur şekilde yamak yerkende oturmak istiyor önceden normal ana kucağında yediriyordum şimdi onda yemiyor otokoltuğunda yediriyoruz onlar dahaçok oturur gibi duruyor rahat yiyor ozaman

içeriye dedi bende kardelenin kaçla muaynesi var ondan sonra kesin bişey söylerim dedim
sadece akşamları sorun olabilir işyeri mesai usulü çalışıyor iş fazla olursa 10 kadar çalışma olur
oda girmeden konuşulur kabul edilirse başlarım zaten kardelene annem bakıcak ilk iş başı yaptığımdada o bakmıştı yakın bana bu şekilde bakarsam çalışmam için engel yok aslında
ama tereddütlüyüm işte kardelen yeme sorunu olan bi çocuk ben şimdi bütün düzenini biliyorum
ve ben çalışmaya başlayınca yine yemezse diye korkuyorum mama yı bitek bende içiyor ve yemezse içmezse annem yine başlar bu çocuk yemiyor diye ve birdaha adamın karşısına geçip ben işten çıkıcam diyemem dalga geçer gibi olur yani sorunum annemin bu işi yapı yapamıcağı geçen sefer ortez işi çıkınca ben takamam onu dedi kestirip attı aslında okadar zor bişey değildi bu seferde aynısı olur diye korkuyorum çalışmamda şart bana bir fikir verin
valla bence çalış canım çalışmadan olmuyo hem anladığım kadarıyla maddi olarakta ihtiyacın var çoçuk öel böel büyüyo ama maddi olarak elinde olmayınca eşine yük olmakta zor oluyo .hem artık kardelende büyüdü annene öel bi zorluğuda olmaz şimdiden annen yedirmeye başlasn ise girince zorluk olmaz en azından

gercekten buna ihtiyacın varsa tabi çalış hayatım en azından kısa süre diosun bizim gibi devlt memurları naapsın ebedi çalışıcaz kendi çocuğumuzu kendimz büyütemicez hiç şurda 1 aydan az kaldı benim bide babaannesi bakcak hemde şimdilik benim evimde ve ne zamana kadar bilmiorum snin en azından anneannesi daha rahat hem anneannesi size bakmamışmı tabiki torununada ii bakacaktır yemesi içinde elinden geleni yapacaktır hem evine yakınmış zaten iş daa ne istiosun ben evime yakın olsun die neler yapıorum kapı kapı torpiller yaptırmayaçalışıoz senin hazır evine yakın daa ne istion tabi gene sn bilirsin ama bence çalış tabikide

Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım iyiki katılmışım burun aspiratörü ben kullanıyorum bebegimin burun delikleri çok minik önce burnuna serum fizyolojik burun damlasını 4-5 damla damlatıyorum aspiratörü burnuna vermeden önce parmaklarımla sıkıyor burnuna verdiğimde açıyorum bu işlemi 2-3 defa yapıyorum

Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım iyiki katılmışım burun aspiratörü ben kullanıyorum bebegimin burun delikleri çok minik önce burnuna serum fizyolojik burun damlasını 4-5 damla damlatıyorum aspiratörü burnuna vermeden önce parmaklarımla sıkıyor burnuna verdiğimde açıyorum bu işlemi 2-3 defa yapıyorum

yesimezgin85 öncelikle hoşgeldin
topiğimiz bu aralar pek faal olmasada güzel paylaşımlar yapmaya devam ediyoruz umarım sende faydalanırsın.

sevgicim bende arkadaşlara katılıyorum
hem ayrıca ayıp olur falan diye kendini kasma bi dene bakalım baktın olmuyor çıkarsın
bizim öyle bi lüksümüz yok ya emekli olana kadar çalışıcaz ya da vazgeçicez hakkımızdan feragat edicez. hem maddi anlamda kendini daha rahat hissetmen çocuğunu hem maddi hem de manevi yönden daha rahat büyütmene yardımcı olacaktır daaaaa yinede karar senin tabi.

sağol denizcim ben aslında ilk bikaç yıl yanında olma taraftarıydım hep
ama malesef şartlar uymuyor işte çalışırsam daha rahat olcağımız kesin

öldü bu topik valla kimsecikler yok artık
neyse kışın eski haline döner diye umud ediyorum
am aozamanda işe başlayanlar çoğunlukta olucak sanırım
sesiz sakin takılıcaz yine denk gelebilene bravo

bnmkıde artık yatarak bıseyyemek ıstemıo kahvaltıda bıze katılıo kucamda oturuo ama kanepeye falan oturtmadım henuz bole kırlentlerı falan koysam yastıkla desteklesem otursa olur dımı

in-cin-top üçgeninde yine bizim topik....yahu ramazan da geliyor otursanıza poponuzun üstüne..gerçi dünde biz gezdik..kuzguncuk-nakkaştepe-beylerbeyi....boğaz havası aldı oğlum..ayrıca dün gece ilk kez kendi odasında yattı...sanırım ikimiz içinde daha konforlu oldu...oğluş geniş geniş yattı koca yatağında..bende onun her dönmesinde filan uyanıyordum..gece debelki 10 kez...en azından şimdi 2-3 kez kalktım...bakalım inşallah rutine sokabiliriz bu durumu...

günaydın herkese bizde dün gezdik :))

burgaza gittik boğaz havası kadar olmasada deniz havası aldık zemuszemus

moralim sıfır teyzem hastanede yatıyorduya kaç gündür dün gece doktorlar çok acı çektiği için yoğun bakıma alalım artık çekmesin daha fazla demişler şimdi uyuyor teyzem yoğun bakımda yanına kimseyi almıyorlar.en azından acı çekmiyor diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama böyle ölümünü beklemek çok zor tlf çalınca deliriyorum o haberi alıcam diye.bu cuma vaktinde lütfen hepiniz dua edin kızlar allahım emanetini hayırlı saatte acı çektirmeden alsın teyzeciğimdenmafoldumben

Back
X