2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

moralim sıfır teyzem hastanede yatıyorduya kaç gündür dün gece doktorlar çok acı çektiği için yoğun bakıma alalım artık çekmesin daha fazla demişler şimdi uyuyor teyzem yoğun bakımda yanına kimseyi almıyorlar.en azından acı çekmiyor diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama böyle ölümünü beklemek çok zor tlf çalınca deliriyorum o haberi alıcam diye.bu cuma vaktinde lütfen hepiniz dua edin kızlar allahım emanetini hayırlı saatte acı çektirmeden alsın teyzeciğimdenmafoldumben

allahım hepimize hayırlı ölüm nasip etsin canım..teyzene de inşallah..bir nefeste can verelim...üzülme demiycem sana..insan mutlaka çok üzülüyor ama rabbim neylerse güzel eyler...her şerden de mutlaka bir hayır çıkar...sende kendini bu habere hazırla canım..bak küçük bir bebeğin var...ölüm allahın emri de ah şu ayrılık olmasa demiş şair..ne güzel demiş...benim de babam şu anda kanser biliyorsun...gerçi erken aşamadayız ama allahım acı çektirmeden alsın canını...yalan dünya be kızlar...bir varmış bir yokmuş herşey...

moralim sıfır teyzem hastanede yatıyorduya kaç gündür dün gece doktorlar çok acı çektiği için yoğun bakıma alalım artık çekmesin daha fazla demişler şimdi uyuyor teyzem yoğun bakımda yanına kimseyi almıyorlar.en azından acı çekmiyor diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama böyle ölümünü beklemek çok zor tlf çalınca deliriyorum o haberi alıcam diye.bu cuma vaktinde lütfen hepiniz dua edin kızlar allahım emanetini hayırlı saatte acı çektirmeden alsın teyzeciğimdenmafoldumben

herkese selam.
asiyecim canım çok geçmiş olsun allah sabır versin ne diyebilirim. canım iradeli olmaya çalış bebegini düşün:teselli:

Son düzenleme:
ya kızlar bıde bııs sorcam sıze bu bızım veletler ne zaman oturacak ben oturtmuyom henuz gec kalmadık demı zarar verırım dıye korkuyom desteklı oturcak aslında ama sız naptınız bı annatın helee

canım artık oturabilirler benimkide tam oturamıyo hala destek koyuyorum.

in-cin-top üçgeninde yine bizim topik....yahu ramazan da geliyor otursanıza poponuzun üstüne..gerçi dünde biz gezdik..kuzguncuk-nakkaştepe-beylerbeyi....boğaz havası aldı oğlum..ayrıca dün gece ilk kez kendi odasında yattı...sanırım ikimiz içinde daha konforlu oldu...oğluş geniş geniş yattı koca yatağında..bende onun her dönmesinde filan uyanıyordum..gece debelki 10 kez...en azından şimdi 2-3 kez kalktım...bakalım inşallah rutine sokabiliriz bu durumu...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet ya kimsecikler yok bende hala hastayım daha tam iyileşemedim:gitme:
dogru dürüst giremiyorum. zaten ogluma sinir oluyom çocuk bişey yemek istemiyo anlamadım ne yapacam ya zaten rahatsızım çocuk büyütmek ne zor yamafoldumben

asiyecim teyzene çok geçmiş olsun canım Allah çektirmesin

inşallah herkes iyidir bebişler nasıllar geçmişi okuyamıyorum çok yoğunum kızlar

hemen kısaca anlatayım tıp fakültesine gittik çok ilgililer ama herşey çok yavaş ilerliyor tabi çok yorulduk zeynep deliksiz uyudu o gece ve ertesi gün de sabhtan akşama kadar uyudu diyebilirim

idrar tahlili aldılar antibiyotik kullandığımız için idrarda daha önce çok yüksek olan değerlerde düşme var dediler 3 gün daha antibiyotiğe devam dediler sonra 3 gün ara verin ertesi gün de getirin idrar kültürü alıcaz dediler 18 nde idrar kültürü vericez 20 sinde sonucunu alıcaz

kültür sonucu temiz çıkarsa 6 ay boyunca koruyucu antibiyotik kullanıcaz idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye ki bu şu anda benim duymak istediğim en iyi sonuçlardan biri olacak

eğer kötü çıkarsa tedaviyi boyutlandıracaz dediler ona göre tedavi geliştirecez dediler

oraya gidince 6 aylıkken safra kesesi alınan böbreği alınan bıngıldağı 1 aylıkken kapanan doğuştan solunum orusu kapalı olup ameliyat olan çocukları görünce Allaha çok şükür sağlıklı bir bebeğim var varsın olsun taş o da düşer inşallah diyorsun inşallah şu taş olayımız en kısa zamanda düşer ya çünkü orada 20 kere idarar yolu enfeksiyonu olmuş bir bebek vardı 15 aylıktı geçirdiği her enfeksiyonda böbrek zarar görmüş ve şu anda bir böbreği yüzde 60 diğeri de yüzde 30 çalışıyormuş o gün oradan bir an önce çıkmak istedim ya deli gibi oldum resmen Allahım herkesin çocuğuna şifa versin içi sırada benim yavruma

işte böyle kızlar ha bu arada zeynebin alerji testi de sonuçlandı sonuç pozitif bu şu oluyor demek ilk önce 1 yaşına kadar eğer devam ederse 2 yaşına kadar ve hala devam ederse de ömür boyu zeynebim süt yoğurt peynir çikolata bisküvi yemiyecek doktorumuz öyle dedi buna da çok üzülüyorum ya zaten hiç bir şey yemiyor ne yapıcan şaşırdım

çok bunaldım alanyaya ablama gidicem pazartesi dönücem çünkü salı tıpa gidicez gene

oarada net var mı bilmiyorum ablamlar da yeni taşındılar eğer varsa girerim foruma
görüşene dek hepinizi öpüyorum

selam kızlar geçmişi okumadan yazıyım dedim evimde net bağlantısı kesildi bi kaç güne olur herhalde 1000. sayfamız hayırlı olsun:)

kızımı doktordan getirriyorum, kaç gündür kulağını oynuyordu, geceleri ağlayarak uyanıyordu, öylesine bir götüreyim demiştim iyi ki de götürmüşüm

doktor enfeksiyon var dedi:::((((, pazartesi tekrar kbb ye götürmeyi düşünüyorum

asiyecim bitanem cnm dualarimiz teyzenle ins. hayirli bi haber alirsin tatlim ama üzme kendini bak bebeginde var rabbim acil sifalar versin teyzene
iyi haberlerinizi beliyoruz bitanem

aybuke gecmis olsun burun damlasi falan verdimi ?

asiyecim teyzene çok geçmiş olsun canım Allah çektirmesin

inşallah herkes iyidir bebişler nasıllar geçmişi okuyamıyorum çok yoğunum kızlar

hemen kısaca anlatayım tıp fakültesine gittik çok ilgililer ama herşey çok yavaş ilerliyor tabi çok yorulduk zeynep deliksiz uyudu o gece ve ertesi gün de sabhtan akşama kadar uyudu diyebilirim

idrar tahlili aldılar antibiyotik kullandığımız için idrarda daha önce çok yüksek olan değerlerde düşme var dediler 3 gün daha antibiyotiğe devam dediler sonra 3 gün ara verin ertesi gün de getirin idrar kültürü alıcaz dediler 18 nde idrar kültürü vericez 20 sinde sonucunu alıcaz

kültür sonucu temiz çıkarsa 6 ay boyunca koruyucu antibiyotik kullanıcaz idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye ki bu şu anda benim duymak istediğim en iyi sonuçlardan biri olacak

eğer kötü çıkarsa tedaviyi boyutlandıracaz dediler ona göre tedavi geliştirecez dediler

oraya gidince 6 aylıkken safra kesesi alınan böbreği alınan bıngıldağı 1 aylıkken kapanan doğuştan solunum orusu kapalı olup ameliyat olan çocukları görünce Allaha çok şükür sağlıklı bir bebeğim var varsın olsun taş o da düşer inşallah diyorsun inşallah şu taş olayımız en kısa zamanda düşer ya çünkü orada 20 kere idarar yolu enfeksiyonu olmuş bir bebek vardı 15 aylıktı geçirdiği her enfeksiyonda böbrek zarar görmüş ve şu anda bir böbreği yüzde 60 diğeri de yüzde 30 çalışıyormuş o gün oradan bir an önce çıkmak istedim ya deli gibi oldum resmen Allahım herkesin çocuğuna şifa versin içi sırada benim yavruma

işte böyle kızlar ha bu arada zeynebin alerji testi de sonuçlandı sonuç pozitif bu şu oluyor demek ilk önce 1 yaşına kadar eğer devam ederse 2 yaşına kadar ve hala devam ederse de ömür boyu zeynebim süt yoğurt peynir çikolata bisküvi yemiyecek doktorumuz öyle dedi buna da çok üzülüyorum ya zaten hiç bir şey yemiyor ne yapıcan şaşırdım

çok bunaldım alanyaya ablama gidicem pazartesi dönücem çünkü salı tıpa gidicez gene

oarada net var mı bilmiyorum ablamlar da yeni taşındılar eğer varsa girerim foruma
görüşene dek hepinizi öpüyorum

bitanemmm cnm benim ins. iyi sonuc alirsiniz zeynebimiz cabucak iyilesicek annesi
bizde sizi öpüyoruz hayirli haberlerini bekliyoruz cnm

sunseet kissssssss nerelerdesin sen özletiyon bak kendini

benim haftaya sinavim var napicagimi sasirdim kizlar artik yaptigim kadar gerisini kopya dilenicem ögretmenlerden sırnaşık şey sengözlerimebaksanab şakkıdı

cimcimem nerelerdesin yaahuu özledimm::))

damla değil de antibiyortik şurup verdi, 2 tane , akşam içireceğim için diğer şurubu okumadım nedir ne değildir bilmiyorum

ya öyle bir belirtide rahatsızlığı huysuzluğu yok ama, arada kulağını oynuyor, gece de ağlayarak uyanıyor

normalde gece< hiç uyanmazdı

sinavlar mahvediyor beni cnm sabahlari calisamiyorum gece calisiyorum ozamanda masada kitaplarla uykuya daliyorumcok önemli bu sionav benim icin ondan pek katilamiyorum size

üzülme ins. en yakin zamanda iyilesir tuanin kulaginda iltihap vardi burun damlasi verdi bi süre sonra gecti gecer ins. bebisde rahat rahat uyur cnm

allahım hepimize hayırlı ölüm nasip etsin canım..teyzene de inşallah..bir nefeste can verelim...üzülme demiycem sana..insan mutlaka çok üzülüyor ama rabbim neylerse güzel eyler...her şerden de mutlaka bir hayır çıkar...sende kendini bu habere hazırla canım..bak küçük bir bebeğin var...ölüm allahın emri de ah şu ayrılık olmasa demiş şair..ne güzel demiş...benim de babam şu anda kanser biliyorsun...gerçi erken aşamadayız ama allahım acı çektirmeden alsın canını...yalan dünya be kızlar...bir varmış bir yokmuş herşey...
sağol canım desteğin için allah babanada acil şifalar versin.
herkese selam.
asiyecim canım çok geçmiş olsun allah sabır versin ne diyebilirim. canım iradeli olmaya çalış bebegini düşün:teselli:
zaten oğluşum şuanda bana güç veriyor yoksa çoktan salardım kendimi teyze anne yarısı diyorlarya benim içinde aynen öyle.hakkında hayırlısı artık canım sende sağol
asiyecim bitanem cnm dualarimiz teyzenle ins. hayirli bi haber alirsin tatlim ama üzme kendini bak bebeginde var rabbim acil sifalar versin teyzene
iyi haberlerinizi beliyoruz bitanem
aybuke gecmis olsun burun damlasi falan verdimi ?[/QUOTE

cananım inşallah ya:Saruboceq:

asiye kendi telaşımdan geçmiş olsun diyemedim kusura bakma, Allah acil şifalar versin

benim de misafirim var, onlar dışardayken banyoyu yıkayayım dedim, kızım sağolsun dakkaya bir banyoya girmeye uğraştı ben çıkardım o geldi ben çıkardım o geldi, olmadı kucağıma aldım birlikte paspas yaptık, ayyy öldüm bittim yaa

daha yeni uyttum da girebildim, daha akşam yemeği hazırlanacak, eşim de ikimizin de telefonunu almış gitmiş, ulaşamıyorum, selma yı arayacaktım, neyse öldüm bittim resmen

selam kızlar
haftasonundan sonra ancak girebildim
haftasonu muğladaydık bahsetmiştim geçenlerde
gece geldik sabah yıka kurut ütüle ıvır zıvır derken zaman bulamadımzaten artık çınardan hiçbirşeye fırsat bulamıyorum
emekleme olayını aşıp bir de koltuğa tutunup ayağa kalkıyor yanından ayrılamaz oldum
hele bilgisayar başına geçersem iyice dellenip saldırıyor

bugün eski dra kontrole götürdük
8150 olmuş
kız boyunu 71 ölçtü ama yanlış ölçtü gibi yarın sağlık ocağına gidip kontrol ettirmeyi düşünüyorum
5 cm birden uzamış olamaz

beslenmeyle ilgili çok farklı şeyler söyledi kafamız karıştı
yumurta falan vermeyin erkenden karaciğerini zorlamayın idare edebildiğiniz kadar mamayla idare edin meyve falan verin dedi
cici bebe bebek ekmeği falan vermeyin dedi
ay kafayı yedirecek bu drlar bizlere

benim doktorum da yumurtayı ver dedi, alerjisi yoksa tam a çıkar yumurtayı dedi, bilemiyorum ama karaciğeri yoracak olsa, zaten alerji olarak kendini ortaya çıkarmaz mı?:uhm: bebeğin kaşınması ya da döküntü çıkarması karaciğerle alakalı zaten, alerji yapıyorsa vermiycez

asiyecim teyzene Allah acil şifalar versin hakkında hayırlısı olur umarım.
kaç keredir giriyorum okuyup çıkıyorum bi ara fırsat buldumda mama sand. ekledim.

az önce kızımla migrostan geldik keçi sütü aldım yoğurt mayalıycam bakalım
aylin sormuştu sanırım migrostan aldım hepsinde vardır heralde migrosların aylincim markası kay.
aslında dr. yoğurt için erken dedi ama bizim dr.a kalırsa ek gıdaya 7-8 ayda geçicez ben
çok dinlemiyorum bu konuda açıkçası baksanıza sizinkiler neler yiyorlar bizim yavrucak daha elma suyuna talim hem büyüklerinde bir bildiği vardır diyorum bazen annemi vr kayınvalidemi dinleyerek kendi ek gıda planımı oluşturuyorum en azından alıştırma babında
napıyım çocuk çıldırıyo farklı bişeyler yiycem diye 6.ayımızdayız hep süt hep süt nereye kadar dimi ama.

Allh sağlık versin bütün bebişlere gerisi kolay onların acısını göstermesin bize (ne biliyim içimden geldi işte)

günaydin kizlar bizde asimizi yaptirdik sibelcim massallah cnm beisine gercekten cabuk uzuyolar dogru olabilir bizimkide 7,850 gr 69 cm olmus

aybukecim kolay gelsin misafir agirlamak cok zor bebisler tüm günümüzü aliyorlar zaten :)
daha cok yazamaiyorum bebis kucgaimda aglio

ayyy dün sinir oldum zaten, bizim misafir akşam saat 9 da geldiler yemeğe, üstelik yemeğe davet ettiğimiz halde yemeklerini yiyip gelmişler, çatladım sinirden sıcakta o kadar emek ettik, bari değseydi,,

şimdi eşim onları gezmeye götürdü ben gitmedim , offff misafir değil ev sahibi sanki

bir oğulları var 2,5 yaşında, kızım emeklerken gelip tekme atıyoo, anası bakıyoo yaa, misafir diye bişey de diyemiyosun öldüm bittim sinirden

eee biz de çocuk yetiştiriyoruz ama ben kızımı asla şımarık yetiştirmiycemm

resmen çoçuğun kölesi olmuşlar yaa

ne derse yapıyolar

kızım bebek
, bilemiyor, gidip oyuncağını alıyooo, QAlllaaahh bebeğime bağıra bağıra ölüyoo, anası da oturup izliyo yuaaa

hasta oldum resmen

Back
X