2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

özlem bnede kangru alıcam yakın mesafelerde kullanmak ıcın arabayla tek basıma gıdemıyom merkez uzak bıraz mınubusede bınemem doktora sorcam once bnm kız babaannesınden tek kelımeyle nefret edıyo sesını duyunca gozlerını bı patlatıyo sonrada cığırıyo elınden geldınce anasına cekmıs nede olsakötükedihüso ama dun onun kucanda uyumus ben pazara gıttımde gıcık oldum hanı kucanda duruyon nıye uyuyon dımı bekle benı gecen gun kıskanma konusu gecmıstı ben esım ve annem harıs herkesten kıskanıom hemde delı gıbııı-tatlicadiarzu-

Of canım ya bende çok kıskanıyorum, hani başta lohusalık falan dedim ama yok ya o da geçti özellikle babanne ve halasından, sinirlerim zıplıyor kucakladıklarında

ohh kızlar iyi kaynatmıssınız yaww:sm_confused:
bizde öğlen bi çıktık parkta otruduk bişiler yiyip içtik ordan carefor a gittik gezdik bolbol magzaları.sonra semtimizdeki magzaya gittik ordan bişiler aldık eve 9 da girdik.kaydirigubbakcemile şimdide çay içtik :kahve: kociş film izliyo berru ağlıyo bende sörf ediyoomm sengözlerimebaksanab

Of canım ya bende çok kıskanıyorum, hani başta lohusalık falan dedim ama yok ya o da geçti özellikle babanne ve halasından, sinirlerim zıplıyor kucakladıklarında

neden hepimiz kaynana ve görümcelerden kıskanıyoruz bebişleri :uhm:
kötükedihüso

Valla bilmiyorum ama müthiş bi çekişme var çaktırmadan aramızda, bide benimkine işe başladığımda onlar bakıcak sırf oğlum onlara düşkün olmasın diye fazla ders almıcam

ohh kızlar iyi kaynatmıssınız yaww:sm_confused:
bizde öğlen bi çıktık parkta otruduk bişiler yiyip içtik ordan carefor a gittik gezdik bolbol magzaları.sonra semtimizdeki magzaya gittik ordan bişiler aldık eve 9 da girdik.kaydirigubbakcemile şimdide çay içtik :kahve: kociş film izliyo berru ağlıyo bende sörf ediyoomm sengözlerimebaksanab

ohh canım iyi yapmışsınız,valla burda gezcek yerde yok 1 ay nasıl dayancam bilmiyom:1no2:
ya bi şehirde hiçmi alışveriş merkezi olmaz,burda yok işte.bi ırmak kenarı var gezecek ordada çok duramayız açık havada daha.

Valla bilmiyorum ama müthiş bi çekişme var çaktırmadan aramızda, bide benimkine işe başladığımda onlar bakıcak sırf oğlum onlara düşkün olmasın diye fazla ders almıcam

ya aynı durum bendede var nilocan ,çalışmaya başlayınca kayınvaldem bakıcak,bende tırsıom benden daha çok düşermi efe onlara diye.gerçi bende öyle bi kıskançlık durumu yok çok şükür bi sürtüşmede yaşamıyorum ama insan yinede bebeği en çok kendisini sevsin düşsün istiyorgamyoncuiremsu

kızlar iyi geceler,
bilgisayarımda arıza vardı giremiyordum bir süredir maşallah ne çok sayfa birikmiş oku oku zor bitirdim cidden. okurken de bir yandan aklımdan bitirince yazacaklarımı düşünüyordum ama sanırım çoğu aklımdan gitti galiba :-)
neyse önce dışarı çıkma konusunu söylemek istiyorum. ben bebişin arabası için yağmurluk almıştımve doğduğundan beri çok kışlarda bile neredeyse iki günde bir şimdi de hergün en az yarım saat dışarı çıkarıyorum hava alıyoruz oğlumla beraber. yağmurluk rüzgarı da çok güzel önlüyor tavsiye ederim. zaten şimdi onu kullanmayı da bıraktım sadece kalın bir tulum giydirip üzerine de ince bir battaniye örtüp öyle geziyoruz. zaten hep aynı saatte çıkmaya öyle alışmışki saati geldiğinde hala evdeysek huysuzlanmaya başlıyor. benim doktorum alışveriş merkezine gitmemi tavsiye etmemişti o yüzden şimdiye kadar sadece bir kez gittik ama bebişim dışarıda olmasından dolayı hasta falan olmadı çok şükür. bana hava alması onun için çok daha sağlıklı gibi geliyor.
göğüs pompası olarak ben medela kullanıyorum doğum yaptığımdan beri ve emzirmeden sonra kalan sütleri toplayıp buzluğa atıyorum. bi arkadaşım tavsiye etmişti. ek gıdalara başladığın zaman püreleri kendi sütünle sulandırırsın ya da muhallebi falan yaparsın demişti o günler için hazırlık olsun diyorum şimdiden. pompadan da oldukça memnunum ayrıca.
son olarak ta benim oğlum 3 saate bir mutlaka emiyor gün içinde sonra biraz oyalanıp yeniden uyanıyor bir sıkıntımız yok aslında ama sabah 4'te emmeye kalktıktan sonra uyumakta gaz sorunundan dolayı zorlanıyor ve neredeyse sabah 8'e kadar da sağlıklı uyuyamıyor ve uykusuzluktan bayılıyorum artık. o saatte ki uyku da hiçbişeye benzemiyor bence. kolik yaşıyor galiba çünkü ne yaparsam yapayım bu saatteki sıkıntıdan kurtulamadı anca kucağımda uyuyor ama ben de alışsın istemiyorum. zamanla geçeceğini ümit ediyorum kısmet bakalım..
bir de şu karın çatlakları için lazer yapıyorlarmış bilgisi olan var mı?? ben de iki üç çizgi çatlak var ama gözüme takılıyo gitsin olmasın onlarda istiyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

eeee kaç günlük yokluğun acısını çıkardım galiba dimi..

P.S: VıDı hoşgeldin canım özlemiştik seni de..

sibelcim iyi geceler hoşgeldin topikimize :)
berruda bu saatlerden olmak üzere 3-4 e kadar sürüyor gaz sancısı bagırıyor hep kucaktaada durmuyor valla.sabahları kociş kalkamıyor işe gec kalıyoruz 4 den sonra yatınca :(

benim kociş dayanamıyor uykusuzluğa valla gerçi ben de kıyamıyorum ona.. o şu an yatak odasında fosur fosur uyuyo valla ben de oğlumun uyanma saati geldi kalksında emzireyim diye bekliyorum.

benim kocişde dayanamıyor uykusuzluga ama berru haddinden fazla zırlayınca kaldırıyorum kocişi okda saolsun kalkıp kucana alıyor berruşu.tabi gözleri hala uyuyoy oluyor :)

iyigeceler hanımlar bugün bizde gezmeye gittik akşam üstü çıktık hava serinlemişti biraz ama iyti geldi gerçekten önce markete alışverişe gittik bebek arabamız yok henüz kanguruda almamıştım en yakın zamanda alıcam ama alıştırmak istiyorum yavaş yavaş hava almaya sardık sarmaladık battaniyesine öyle çıktık akşam da arkadaşlara gittik sohbet muhabbet iyi oldu sıkılmışım bayadır yanlız bebekle dışarı çıkmak ne zormuş önce çantayı hazırla sonra bebeği kızım biraz huzursuzdu gerçi uyuyamadı bir türlü korkuyor sürekli sıçrıyor çığlık çığlığa uyandı hep normalde yatağında başucuba küçüçük bir Kuranı kerim koydum onu yanımıza almayı unutmuşum eve gelince yatağına yatar yatmaz uyudu bu korku işini halletmem lazım birşekilde sizin bebilerde bukadar şiddetli korkuyorlarmı

burada ben hiç yüzüstü yatırmadım hep yan yada sırt üstü yatıyor üzerine battaniye örtüyorum bende şimdiye kadar hiç yüzünü filan örtmedi ama yinede tehlikeli aslında tulum almak lazım gerçekten çatlak konusuna gelince ben bukonuda çok üzgünüm:çok üzgünüm: karnım bacaklarım her tarafım harita gibi:bbo: eşim bukonudan rahatsızmı bilmiyorum şimdiye kadar hiç dile getirmedi getirirsede alır zaten cevabınıÇok üzgünüm çoook evet kötü görünüyorlar inkar edemem ama önce sağlık diyorum kilomu versem çatlaklar kalsada olur yanii:1closedeyes:

evt cnm gezmek iyi geliyo insana.bende sıkılmıştım bayaaa :(kız durmuyo vallaa gık gıkkkkk ötüyorrrrrrr

selmacim sekerim repin icin tesekkürler
nasil rep veriliyor ben hic bilmiyorum bile dagitcam herkeze bol bol delikafadulden

sevgicim hayatim walla bende ayni dertten yaniyorum bacagimda cok catlaklarim cikti yaa
onlar zamandan zamana belli olmamaya baslicak beyazlasinca
biz genede oralara crem sürmeye devam edelim belki bi iyilesme olur yerimseniben

buarada günaydin kizlar yazdim yazdim son mesaja birakmisim günaydin demeyi kaydirigubbakcemile3

bebisle uyandik biz o uyudu tabiki gene bende uyanik kaldim simdi evi toplarim biraz tuanin kahvaltisini kiyafetlerini hazirlaim sonra naparim bende bilmiyorum :mymeka:
canim SIKILDI napcagimi sasirdim walla sositososito

buaraada sasslan hic girmedimi merak ettim bizede bisey söylemedi belki esiyle basbasa zaman gecirdigi icin girmemistir

cigdemcim sen tatosu sormustun unuttum bak yazmaya
tatos ablamiz girip kendi topigine yazip cikmis en son baktigimda uzun zamandir gene girmemisti
en son oglusu evine gelicekti ama onunla bitmiyor tabi ameliyat olmasi gerek bebisin

umarim hersey yolundadir ins. güzel haberlerini aliriz onunda yasadiklari gercekten cok zor zamanlar Allah yardimcilari olsun :teselli:

günaydın kızlar her sabah erkenden kalkıyorum aslında ama girmiyordum siteye hiç kızım uyuyor şu anda bende nerde bebekle ilgili site varsa hepsine üye oldum kaydirigubbakcemile3bebelacada üye oldum cep telofonuna mesaj gönderiyorlar gelişimleriyle ilgili benim hoşuma gitti sizde üye olun isterseniz dün akşam arkadaşım playskool un bir oyuncağını verdi yani aslında dönencenin farklı bir türü kurmalı müzik çalıyor tepesindende yukarı ışık veriyor ayıcıklar filan var pili yomkmuş sadece pil alıcam ona bugün kızımı oyalar belk biraz diye umut ediyorum :ecrin_bebek:ahada uyandı benim cadıdelikafaduldendelikafadulden

buarad kızım kakasını yapmadı yine bugün ikinci gün normalmiş öyle diyorlar ama insan yinede tedirgin oluyor sizinkiler günde kaçkez kakasını yapıyor

Back
X