Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım.y. geceler kızlar
2 gündür yatıyorum sırt boyun ağrım tuttu banyo edince saçımı kurutmadan balkona çıktım zeynep durmuyordu ağlıyordu bedeli ağıra patladı bana beynime vuruyor resmen ağrı boynumu çeviremiyorum
offf sibelim yaaa bi dokun bin ahhh işit hakkaten naaptın sen yaya bana ağrı demeyin bir dokun bin ah işit formatındayım
en başta şu baş parmak kökü- bilek kısmındaki ağrı ve ani acı şeklinde olan sızılarım aynen devam
bazı gün sütyen askımı bile düzeltemiyorum bazı gün hiçbirşey yok
ama dr emzirmeyi bıraktığında uzun süreli aneljezik tedavisi ile geçebileeğini söylemişti
bel fıtığı başlangıcı durumumdan çınarı biraz uzunca bir süre kucağımda tuttuğumda direk bacağııma vuruyor ağrı
uzun süre yattığım için eklemlerim halen tam düzelmedi alt dolaplardan birşey almak için çömeldiğimde kalkarken inanılmaz zorlanıyorum ve dizlerim çıtırdıyor
nedenini bulamadığım omuzlarımda sıkıntı yaratan bir şey daha var ki yanılıp da dar bir body giymişsem çıkartırken resmen içinde hapis kalıp eşimden yardım istiyorum acıyla kıvaranarak çünkü kollarımı tam kaldıramıyorum o açıyla
yetmezmiş gibi antalyadan döndüğümden beri her akşamüzeri bir başağrısı tutuyor
sanırım havuz falan yaramadı ve üşüttüm idrar yollarıımda yine problem var gibi
şok şok şok flaş flaş flaş :1shok::1shok::1shok: demek erkekmiş haa acaba nasıl itiraf etmiş yani o söylemese kimse bilemez heralde.hadi ya iyi yapmışlar o neydi öyle. kinini kustu gitti. erkekler de giriyor ya siteye başka işleri yok heralde. karısını mı anlattı yani?
aybukecim pardon belkıscım sen kızı nerde yatırıyosun beşiğinden inmedi heralde kendi kendine dimi merak ettim nasıl kalktı yataktan d dolaşmaya çıktı kaydirigubbakcemile3yine ben günaydııınnn
erkenci sayılmam bugün ama, nisa hanım bizden önce kalkmış, evi şöööyle bir turlamış, babasıs esini duyup yataktan fırladı, tabii beni de fırlattıı, bebek nerden diyee, koşa koşa gittim kii, koridorun sonunda bize doğru geliyooo, artık her gün bebek firarda yaşıyoruz küçük çaplısından
dün salıncakta uyuta uyuta çocuğu kendinden geçirmişiz, gece kabus gibiydi, u yuu maaa dıııı
bugün o kadar çok uyutmıycaaamm
kaydirigubbakcemile3 evet canan valla bravo kk da erkek arkadaşcanan bakıom siteden erkek arkadaş yapmışıııın:roflol:herife bak yaa densiz sey milleti kandırıo bide atıodur yaa o kadar kotu annemi olur karısı felan deildir ole ben sanmıom
geçmişolsun aybukecim
aybuke sen keçi sütü kullananlardan deilmisin onla yap madem
Ya ewet ben akşamları yatmadan veriyorum muhallebiyi devam maması katıyorum bide tatlansın ishaline de iyi gelsin diye yarım muz koyuyorum içine dünde ilk defa bide sütle yapım dedim yarı yarıya su ve sütle yaptım fena olmadı tabi gene tatlandırmak için muz koydum dr un verdiği muhallebi tarifinde ya devam mamasıyla yada böle yaptığımız gibi su ve sütle yapılıo içine de tatlandırması için şeker koyuluyo ama ben şeker koymadım zararlıdır diye hıı bide siz muhallebiyi nasıl kıvamlımı yapıyosunuz benim yaptığım çok koyu olunca yemek istemiyo cıvık oluncada heryere akıo görseniz heryer muhallebi oluyo
merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.
emzırme yastıgı
bebek ıcın yan yatıs yastıgı
portbebe
kanguru
eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...
buarada aramızda erkek olma ihtimali var evet giren okuyan çoktur
hatta bana ilk doğum yaptığım zamanlarda hiç tanımadığım birinden
iğrenç bir mesaj geldi özel mesajıma yollamış hemen ilgili insanlara
bildirdim ilgilendiler sağolsunlar oyüzden yazdığımız şeylere her zaman dikkat edelim fazlaca özele
girmeden muhabbet edelimderim