2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım. uzun bi aradan sonra merhaba demek istedim ;günler okadar çabuk geçiyoki hiç anlamıyorum,kızım oldukdan sonra hiç zaman bulamıyorum kendime ayıracak, artık net kullanmayıda unuttum nerdeyse :( neyse umarım sizler ve miskokulu yavrularınız iyisinizdir.
bebişlerinizi ve sizi öpüyorum
çok merak ettiğim bi arkdaş var tatoş nasıl acaba haber alıyormusunuz ? bebeğide iyidir inşallah.. bilgisi olan arkadaş yazsın lütfen çok merak ediyorum bebeğini sağlığı niyidir inşallah...

kızlar çok tşk ederim bizim kaşığa karşı bir sorunumuz var gördümü öğürüyor ağlıoyr zorlamamda kendini kusturuyor o yüzden bi 10 gün felan hiçbişey vermiycem sadece emziricem kaşığı unutması laımmmsenağlama

oyyy kiyamam sana üzülme öyle cnm yer mutlaka
benimki 6 aylik oldu günde 4-5 kasik yiyor onun haricinde emiyor .. püreler icin biberonlar var tatlim onlarin delikleri daha büyük onlarlada bi deniyelirsin

ranunana cnm hosgeldin seni tekrar burda görmek ne güzel
tatos esinden ayrilmisti malesef bebisin son durumunu bende bilmiyorum ins. iyidir

oyyy kiyamam sana üzülme öyle cnm yer mutlaka
benimki 6 aylik oldu günde 4-5 kasik yiyor onun haricinde emiyor .. püreler icin biberonlar var tatlim onlarin delikleri daha büyük onlarlada bi deniyelirsin

ranunana cnm hosgeldin seni tekrar burda görmek ne güzel
tatos esinden ayrilmisti malesef bebisin son durumunu bende bilmiyorum ins. iyidir

aaaa büyük bii şokdayım şuanda canımm.... inan diyecek bişey bulamadım, umarım bebeği iyidir önemli olan buu... ahhh yavrucakkk içim sızladı umarım bundan sonraki hayatı onun için güzel olur..

TATOŞLA BıR KAÇ KEZ mesajlaştık, bebğin tedavisi sürüyormuş, ama yine de iyi, fazla giremiyormuş koşuşturmadan, hayat gerçekten bütün acımasızlığını gösterdi ona, Allah yardımcısı olsun

sizler nasılsınız kuzularınız nasıl ? benim kızım çok fena kucağa alıştı bana çok düşkün oldu ben odadan dışarı çıkayım başlıyor ağlamaya.. yürütce koyuyorum arada 5dk lık bi zamanda bile durmuyor bana hiç iş yaptırmuyor ne yapıcam ben bu kuzuyu eski düzenine nasıl alıştıracağım oturtuyorum oyuncaklarını koyuyorum önüne ben gözden kaybolumm ağlıyor yineee çok zor oluyor benim için ne yapmam lazım kızlar yardım edin bana bu konuda sizin bızdaklarda böylemiigeçen hafta grip oldu ondan beri çok değişti huyu hasta diye bende kıyamadım gönlü olsun diye aldım kucağıma şimdi yakamı bırakmıyor :(((

canancım iyiki sizler varsınız bebek büyütmek çok zormuş işin ilginç yanı benim kız biberonda istemiyor sağdığım sütü gece veriyim dedim kıyametleri kopardı varsa yoksa meme napıcam bilmiyorum burdaki doktorlar altı aylık oldumu 5 öğün beslenme programı veriyorlar ister istemez yemeğince kendimi kötü hissediyorum nerde yanlş yapıyorum diye

ayy yine karının biri bana sardıı vallahii, tartışıp duruyoruz saçma sapann, birgün birine bir pis patlayacaammm görcekler o zamann...

şööylee sol yanımı bi gösterceeemmmm....

evet cnm gercekten inanilmaz zorrrrrrrrr hele su detaylar yokmuuu
onu yemesin zararli sunun su zarari var :bbo: gercekten cocuk diyip gecmemek lazim simdi yemekleri sorun biraz büyüdüklerinde davranistan tut cocugun yaninda söyledigin yaptigin herseye dikkat etmek gerekiyor

gecen benim oglum kagit parcaasindan sigara yapmis inanabiliyormusun
nasil sinirlerim bozuldu herseyi taklit ediyorlar anlattim bak bede icmiyorum baba iciyor cok zararli yapma diye ama 4 yasindaki cocuk nerdenn anlasin...... cok zor cok

belkis cnm nolduuu kim ne yapti
bana yolla Çok üzgünüm çoook

günaydın kızlar yazıp kaçıcam elif durmuyor

3 gündür bebelac kaşık mamasına başladık tahıllı artık ondanmıdır bilmem 3 gündür kaka yapamıyor,
bugün 4. gün ve sabah ağlaya ağlaya az bir miktar yaptı ama çok koyu ve kına yeşili rengindeydi
normalmi sizce ek gıdalara geçince böyle bi değişim oluyomu?

amaaann boşgeç canan, devam ederse söylerimm hallederüüzz

ranuna benimki de yalnızlığı sevmiyor yaa, kucak istemiyor ama sürekli yanında birisi olacak, kendi kendine yaramazlık peşinde, odada yalnız kaldığı zaman ağlıyor, onu oyalamaya çalış sürekli dikkatii dağıtacak şeyler koy önüne, hatta ben süzgeçi tepsiyi, plastik leğeni bile koyuyorum bazen oynasın diye oyalayıp duruyorum, kağıda bayılıyor, kalın dergiler veriyorum renkli renkli yırtıp duruyor, haa ağzına alıp çiğnememesine de dikkat et, ben kaç kez çıkardım ağzından, yanımdayken veriyorum ama dalgınlığa gelmiyor..

deniz kaşık mamasındandır o bir d emuz şeftali verdiysen onlar da destekler kabız olur, ek gıda kabızlık yapmıyor ama bu saydıklarım yapıyor, pirinç unu, pirinç vs.. erik ya da kayısı yedir iyi gelir

koyu yeşil olmasını anlayamadım ama bekleidği için olabilir karnında..

kızlar herkese slm bugun çok sıkıntılıyım yarından itibaren k.validem gelio tam 2 yıl beraberiz aynı evde haftaya iş başlıo gerçi bazı h.sonları giderim ben dedi ama!,offf umarım bu 2 yıl çabuk geçer kafamçokkarıştı solediğime kendim bile inanamıorum çabuk geçermi yaa koskoca 2 YIL ya aslında bi yandan el bakmıcak yavruma ii bakar bunu biliorum ve seviniorum ama bi yandanda deliriorum yaa,şimdi o evde olunca görümcede paso gelcek offffffff:bbo: umarım çok sıkıntı yaşamam ha deyip bırakırsa aniden naparım kimi bulurum ole çabucak bole darda kalcağımı bilceğinden at koşturmasa bari kafamda bidünya soru var ve hiç biirni çözemiom tek ii şey işim evime yakın acil bişi olsa koşar gelirim

slm kızlar beni hiç merak etmemişiniz küstümmmmm şaka şaka diz üstü bilgisayarımı kardeşim almıştı masa üstüde bayadır kullanılmadığı için gncelleme yapılması falan gerekti uğraşamadım bugün kardeşim getirdide pc mi kavuştum size.
ibşa çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya büyük bir şok atlatmışsınız.
selma berruşumada geçmiş olsun.
bu arada o msj ı yazan erkekmiymiş adi adam.....

kızlar coşmuşunuz...valla hiçbir şey okuyamadım..tatilin son günü..yarın dönüyorum...güzel bir tatildi...carpe diem claros diye bir otelde geçirdik...çok şıktı..harika bir deniz manzaramız vardı...kuşadasına yakın özdere diye bir yerde...detaylar hafta arasına artık..oğluş da pek problem çıkarmadı çok şükür ki...hepinizi öpüyorum....

anam valla kızlar hızınıza yetişemiyorum benn yaa ::(((( okuyamadım değire sayfalarıda ne oldu ne bitti birisi kısaca özetleyiverse çok mutlu olurumm yaa :)) kim erkekmiş ?aybükeyi kim kızdırmış?simzu canım ne diyelim sana allah kolaylık versin.inşallah anlaşırsınız bi sorun çıkmaz.hasta olan bebişlerde çok geçmiş olsun diyorum.
aaa kızlar bu arada kaanı yemek yedirirkenmi oldu yoksa kendisi oyuncaklarını ağzınamı soktu bilmiyorum ama dudağının kenarı yara gibi oldu ::((( sanki uçuk varmış gibi.ne sürsem geçer varmı bilginiz???

selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli
bizimde yavru hastalandı grip oldu burnu akıyor sürekli neşesi kalmadı saat 3 30 da dr a götürücem akşamda hiç uyumadı zaten perişan vaziyetteyim
dün kaynanaları görümceleri falan iftara almıştım sıcak diye cam kalpı kalmadı açılmadık tabi heralde ondan hasta oldu çocuk anlamıyolarki bu evde çocuk var bu evde biraz daha dikkat edelim diye:oklava:

Back
X