2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hülyacim cnm hosgeldin

aylincim sende hosgeldin cnm ins. iyi bi sonuc alirsiniz doktordan

sevgi kiss ben varim :))

gittik doktora yarin idrarini götürücem doktora kizlar doktor kontrol etti dislerden olabilir dedi yarin idrar testi yapilcak

ben geldim sevgicimm canın baya sıkılmıs burda :))
misafir vardı dün işte 2 aile eşimin arkadasları
tekinin karısı dogurmak üzere :))
neyse işte digerleri ise kaldılar sahurlayıp uyuduk artık
sonra berru hanım 8 de dikti beni ayaga
4 saatlik uykuyla duruyorum
dün bide erkekler oturma odasını degiştirdiler orayı temizledim cok yoruldum yaa

Slm arkadaslar,sevgıcıgım dogum gunun kutlu olsun
hulyacıgım allah yardımcın olsun yıne sanslı sayılırsın bebegın emın ellerde olucak ay sonundan ıtıbaren.
Aylın hosgeldın..eglenmıs olduguna cok sevındım..kılo konusunda allah yardımcın olsun aslında tavsıye etmemem lazım ama ben ıstahımı kesen hap ıctım bu sayede kalan kılolardan kurtuldum nerde bende ıdare dıyetısyenın lıstesını 2 gun uyguluyorum sonrası bıldıgım gıbı yıyorum tatlıya hıc dayanamam..
Canancıgım tana gecmıs olsun aman bebeklerımıze dıkkat..
Bende cumartesıden berı erdemden cekıyorum o gun magzaya gıtmedım aksama 2 aıle ıftarcım vardı fatma abla yemekle ılgılenırken bende ogluma baktım amaaan ne mızmız ne mızmızdı meger yavrumun agzı pamukcuk olmus gece dogru duzgun uyumadı pazar erkenden gune basladı yıne oyle aglak vazıyette gun gecırdık agzını karbonatlı suyla temızledım dıŞ kremınden surdum ama nafıle ..bugun dr goturdum bır damla verdı agzı mantar..ınsallah bebegım hemn ıyılesır ..bu arada drunun elıne ÇıŞ yaptı cok komıktı..erdemı artık zapt etmek mumkun degıl kıpır kıpır zar zor muayene ettı kadıncagız..anlıyacagınız 2 gunun yorgunlugu cokerttı benı resmen aynada suratımı gorunce kendımden korkyum ..bazen kayınvalıdeme kırılıyorum bız yazlıktada kıslıktada altlı ustlu oturuyoruz ..aslında cok ıyı bırı hıÇ ıŞıme guceme karısmaz kendınede karıstırtmaz bana dokunmayan yılan bın yıl yasasıncı...eŞımın bılgısayarda yapması gereken ıŞler vardı butun gun onlarla ılgılendı bı ara erdemle asagıya ındıler bahcede dolasırız dıye 5 dk gecmeden oglumun sesını duydum kuzenının kucagında aglıyor babanesıde yanında eŞım uyuya kalmıs uyandırmasın dıye erdemı dısarda oyalıyorlar benım kapıya yakın duruyorkı oglumun sesını duyucagımı bılıyor bende aldım cocugumu kayınvalıdeme eŞımı sordugumda cok yorgun yavrum uyusun ellemeyın dedı...bırgun once onların akrabalarını agırlamısım evde yaklasık 15 kısı kendılerıyle..erdemın sabaha kadar uyumadıgınıda bılıyor gun boyu mızmız oldugunuda yanı bıtkınlıkten coktugumu goruyor cocugun aglama sesını duyuyor ..o oglunu uyutma derdınde sankı o baktı gece boyunca sankı o kadar mısafırı o agırladı tamam yaslı 60 yasında ama dınc canını cok sevıyor cocuguma daha 1 kasık mama yedırmedı guya panık..guya bebek bakmayı unutmus..2 dk kucagında tutsa ay kolum ay bacagım ..eŞım bahcede cocuguyla gezıyorsa bende kaza eserı gazete falan okuyorsam ayyy oglum yeter yoruldun belın egırayacak.. Yaaa sana ne bırakta cocugum bır gununu babasıyla doya doya gecırsın zaten gun ıcınde ne gorebılıyo kı..ama bunları oyle bı dılle yapıyor kı o hep haklıymıs gıbı ınanırmısınız ben bıle hak verıyorum eŞıme tamam yoruldun ver cocugu dıyorum ..bazen onu cok sevıyorum(kayınvalıdem) bazense ıyılık rolundekı cadı mı acaba dıyorum ..dun benı o halde annem gorse benı muhakkak uyuturdu bebegımın agzıyla gozuyle ılgılenırdı care bulurdu hatta kendını yorardı yeterkı bebgım aglamsın yeterkı ben dınc olayım...kayınvalıdem oyle davrandıkca cocuguma dahada baglandım sen benım bebegımsın ben senı kımseye guvenerek dogurmadım hıÇ kımseye hatta babsına hatta aıleme ..o benım sorumlulugum olsemde kalsamda o benım bebegım...allah hıÇ kımseyı merhametsız ınsanlarla karsılastırmasın...

Selma ben sana facebooktan davet yolladım ama kabul etmedın sanırım adımı bılmıyorsun bende sana mesaj atarak uyarmayı unuttum..ben Şafak

kızlar bişey demeyi unuttum benn
dün iftardan sonra tatlıya gectik arkadaslarla işte sekerpare ve dondurma getirdim salona
kızım elimdeki tabakları görür görmez mamma mammaaaaammammaa dediiiiiiiiiiiiiiiii
ay herkess nasıll güldüüü
cok tuhafıma gittii onu öyle görmekk
nasıl sevindik anlatamamm ama
hala suan bile mamammmamaa istiyo benm kızımm

şafak canım yanlız değilsin hamileyim karnım burnumda cam sildim evde kaynanam salonda tv izledi
hasta oldum şiştim gelip bir çorba bile yapmadı annem uğraştı yapmazlar hataım ama oğulları kıymetlidir
benimki kızımı kucağına laır sever okşar altını pisletince bana söyler neymiş o benim gibi yapamazmış
bahaneeee

SEVGİCİM geçmişi okurken görmedim mesajını
ilk gün için çok iyiydi maaşallah hep böyle olsa
kızımda yaramazlık yapmamış üzmemeiş babanneyi
öyle işte iyi başladık bakalaım
sen ne zaman başlıyorsun kısmetse

merhaba arkadaşlar taaaaaaaaaaaam 40 günlük aradan sonra tatilden bugün döndük herkes iidir umarım.bu arada oğlumun iki dişi birden çıktı..çok huysuz ve çok tatlı ,,acayip şeyler yapıyo.. neyse çok yorgunum ..herkese ii geceler,,.

şafakçım sen zayıflamak için ne içtinki anne sütü veriypr musun bir de onu sorayım aylincim kaldığınız otel pek güzelmiş valla geceliği kaçyadı böyle oteller adama kilo aldırıyor ben de 2 sene önce bir haftada 3 kilo almıştım

kizlar gittik doktora tuan atesine ragmen iyi görünüyir doktordan geldik gene 38,6 derece ateslendi
tekrardan gitti he gidip geliyor
yarin idrarini götürücem test icin ins. biseyi yoktur disten geliyordur atesi

şafakçım sen zayıflamak için ne içtinki anne sütü veriypr musun bir de onu sorayım aylincim kaldığınız otel pek güzelmiş valla geceliği kaçyadı böyle oteller adama kilo aldırıyor ben de 2 sene önce bir haftada 3 kilo almıştım

iki kişi 300 tl idi geceliği...valla sorma bende aldım 3 kg herhalde...zaten anca 5 kg vermiştim..ne olcak halim bilmem...canan cım bebişe geçmiş olsun..işe başlayanlara allah kolaylık versin...niyetli olanlar için de iftar saati tez gelsin..

selam kızlar bugün burası yağmurlu çok severim böyle havaları
kardelen yine iştahsız mamadan başka bişey yemiyor
bu akşam iftara davetliyim evimi topladım işimde kalmadı
buraya bakıyım dedim ama dün geceden beri bir sayfa dolmamış

selam kıslarr ben geldim
temin kızı uyuttum ama 10 dk anca uyudu uyandı şimdi dedisiyle oynuyorlargamyoncuiremsu

bizde bu akşam iftara davetliyizcokacimcoook

valla bu topik göçtü gitti...insan da heves de kalmıyor yazmaya...kızlar benim oğlan günde 3-4 kez cıvık-acayip kokulu-sümüksü-ve beyaz beyaz taneli kaka yapıyor...doktora götürmek gerekir mi acaba ya? başka da bir sorunu yok çocuğun...perşembe göz e gittiğimizde çocuk doktoruna da mı görünsek acaba?

Back
X