2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım,yaklaşık 1 aydır evin heran heryerinde paşa:)) darısı başınıza diyorum ama inan zor oluyormuş,biraz daha bekleyebilirmiş yani

çiğdemcim efede çoğunlukla yorulup sürünme modunda ilerliyor,hani askerler giderya dirseklerinde.ama nasıl o kadar hızlı gidebiliyorlar bilmiyorum ya.

şimdilerde tutunup kalkmaya çalışıyor.hatta bazen bi yerlere tutunmadan kalkmaya çalışıyor ama popoyu havaya dikip sonrada kafa üstü çakılıyor. bugün hele kaç kere yere vurdu kafasını,poposu bi tarafa ağır basıo kütt diye yıkılıveriyorakannehir halıdayken bişey değilde hole gelince kalebodurda,valla içim cız edio her vurduğunda.ama napim salonun kapısıda yok kapatcak tutamıom valla.
herkes diodu bunlar iyi zamanların emekledimi başedemezsin diye, gerçekten öyleymiş kızlar.
neyse bide daha yürüyünce nelerle uğraşacağız bakalım.

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey cok tatlilarrrrrr ya :nazar: :nazar:

kizlar size bisey sorucam acik mutfagi olan varmi aranizda ??? akannehir benim mutfagim acik sayilir tam giriste nasil yaicam bilmiyorum ocak falan elektirikli devami kapatirim ama ya tabak canaklar kafamçokkarıştı bicaklarin hesini bi kutuya koyup üst dolaba kadiricam isteyen ordan alicak ... yemek yaparken sizde zorluk yasiyormusunuz

bizimki emeklemıyor henuz emeklıyen bebıslerın annelerıne allah kolaylık versın cok zor yaa ne yapcazz böyle...Ayrıca benım artık kızlar hıc bos vaktım olmuyor nasıl vakıt ayırıyorsunuz buralara da hayret edıyorum ama ben bırde calısıyorum ondan sanırım

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
bız bugun acıle gıttık dıdonun byun kısmında kızarıklıklar vardı doktor krem vermıstı ama ıyıce yayıldı ıkı gunde bugun gıttık tesadufen bızıım doktor ordaymıs baktı 3 tane daha krem verdı alerjık olabılır dedı nese ordan danscıların kaldıgı otele gıttık ordanda esmın anaannesının yanına dıdo orda parmagını gozlugumun cercevesıne sıkıstırdı zor kurtardım cok agladı ama eve geldık az once mama yapmak ıcın mutfaga gıttım bı geldım ne goreyım hametan pısık kremını almıs agzını acmıs heryer krem ve agzının kenarlarındada var aklım cıktı basımdan aradım hemen doktoru bısı olmaz dedı gene guvenemedım 112 aradım onlarda bısı olmaz dedı ayy cok korktum ya buda bana ders olsun koyarsan ortaya acar tabee hala bebek sanıyorum galıbaa ama cok agladım gozlerım sıstı gene yaa

selam kızlar bende baslıgınıza bi bakayım dedim
bende 15 haftalık hamilegim
bebegimi kucagıma alacagım gunleri iple cekiyorum gerci benim bebis kımıldamadı daha :emir_bebek:
cido dikkat et kremi yutmusmu
aman bizimde ablamın kızı bezini baglatmamıs oda 1 yasında ablamda odayı bırakıp gitmis oda kakasını yapıp agzına yuzune her yerine surmus kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bende baslıgınıza bi bakayım dedim
bende 15 haftalık hamilegim
bebegimi kucagıma alacagım gunleri iple cekiyorum gerci benim bebis kımıldamadı daha :emir_bebek:
cido dikkat et kremi yutmusmu
aman bizimde ablamın kızı bezini baglatmamıs oda 1 yasında ablamda odayı bırakıp gitmis oda kakasını yapıp agzına yuzune her yerine surmus kaydirigubbakcemile3

saol cnm doktor bııs olmaz dedı yememıs olabılır cunku tadı cok ıgrenc yeseydı en azından yuzunden anlardım sanırım agzının kenarlarında vardı ben o yuzden cok korktum artık daha dıkkatlı olurum bunlara guven olmaz yaa.omur torpusu tam bunnnarrrrrrrrrr

sagol canım tesekkur ederim
bizimde biraz zor oldu ilki dusmustu 5 yıllık evliyim bundada korkularım vardı hareketlerini hissetsem gecer biraz korkularım ınsallah salı gunu gorecegım

canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına
ama şunu söyliyim o korkular hiç bitmiyor karnına düştüğü
andan itibaren endişeyle yaşamaya alışmamız lazım
bi haraket etse cinsiyeti doğumu derken zaman geçiyor
doğduktan sonra asıl telaş başlıyor işte sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına
ama şunu söyliyim o korkular hiç bitmiyor karnına düştüğü
andan itibaren endişeyle yaşamaya alışmamız lazım
bi haraket etse cinsiyeti doğumu derken zaman geçiyor
doğduktan sonra asıl telaş başlıyor işte sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

sizler ne guzel almışsınız sağ salim kucağınıza güle güle büyütün
bizimde büyük şans tüp bebek ilaclarını yazdırdık hastanenin tadilatının bitmesini beklerken hamile kalmısım şans işte

sizlerin bebek gelişimlerini okuyunca Maşallah diyorum,benimki de şubat bebeği ama galiba lapacı,emeklemeye yönelik tek hareket yuvarlanmak.bu arada ben hiç emziremedim ek gıdalara 4.aydan beri başladık aranızda ek gıdaya başlayanlar varmı?

sizlerin bebek gelişimlerini okuyunca Maşallah diyorum,benimki de şubat bebeği ama galiba lapacı,emeklemeye yönelik tek hareket yuvarlanmak.bu arada ben hiç emziremedim ek gıdalara 4.aydan beri başladık aranızda ek gıdaya başlayanlar varmı?

cnm her bbek farklı benımkıde ılac tuplerını acıp yemeyı blıo ama usendinden emeklemeye calısmıo hıcc adım atmayı ayakta drmayı daha cok sevıo ben de 4 ayda basladım ek gıdalara 5.ayda anne sutunden tamamen mamaya gectık artık cogumuz ek gıda verıoruz

bende 4. ayda başladım ek gıdaya çoğumuz geçtik ek gıdalara
ama en erken geçenlerden biride biziz anne sütü çabuk bitince :((
kardelende geri geri gidiyor artık çok komik gözüküyor ama :D

mutlu süper ya çok güzel allahın büyüklüğü işte neye niyet neye kısmet derler ya seninkide o hesp .allah kollarına alıcağın günüde göstersin hareketleri içinde biraz daha beklicen valla ben 2 li haftalarda hissetmiştim ilk gebeliklerde genelde bu civarda oluyo valal ben korkudan doktor bana 1 ayda bir gel desede ben 15 günde bi baheneyle gidiyodum acaba yaşıyomu diye zaten sonra herketlerini hissedince rahatlıyosun çünkü biliyosunki içinde kıpırdıyo yaşıyo ama hissedene kadar oluyo biraz daha sabret.ÇıĞDEM ben sana gene diyrum bu kızda nazar var diye ahanda bu kadr terslik üstüste canım annenin babanın biel nazarı değermiş valla bişey derken maşallah diyerek de.ben öle yapıyom valla.dikket ediyom bir gün severek bişey yesin bende içimden seviniyim öbür gün aynı şeyi yemiyo valla nazar.bir de eşin okusun sürekli erkeğin okuması daha kuvettli derler ben hep eşimi okuturum böle zmanlarda.ilaç konuundada bişey olmaz canım bizimkininde linde yara çıkmıştı doktor hematen vermişti bende ellerini yiyo bişey olurmu demiştim oda olmaz demişti .ki zaten yemmeiş diyosun için rahat olsun ama sen bu cimcimeyi tek bırakmamaya bak canım mümkün olduğunca.bide artık herşeye ağlayığ moralini bozam canım bişşeyin üstüne ne kadar düşürsen okadar olur.

mutlu süper ya çok güzel allahın büyüklüğü işte neye niyet neye kısmet derler ya seninkide o hesp .allah kollarına alıcağın günüde göstersin hareketleri içinde biraz daha beklicen valla ben 2 li haftalarda hissetmiştim ilk gebeliklerde genelde bu civarda oluyo valal ben korkudan doktor bana 1 ayda bir gel desede ben 15 günde bi baheneyle gidiyodum acaba yaşıyomu diye zaten sonra herketlerini hissedince rahatlıyosun çünkü biliyosunki içinde kıpırdıyo yaşıyo ama hissedene kadar oluyo biraz daha sabret

bende doktora sinir oluyordum devamlı 20 gün sonra ara diyordu ama varmış bir nedeni herşeyin bir nedeni var daha 1 kere gordum bebeğimi eşime gidelim dedim bekleyelim dedi insallah salı gorürümde içim rahatlar

mutlu süper ya çok güzel allahın büyüklüğü işte neye niyet neye kısmet derler ya seninkide o hesp .allah kollarına alıcağın günüde göstersin hareketleri içinde biraz daha beklicen valla ben 2 li haftalarda hissetmiştim ilk gebeliklerde genelde bu civarda oluyo valal ben korkudan doktor bana 1 ayda bir gel desede ben 15 günde bi baheneyle gidiyodum acaba yaşıyomu diye zaten sonra herketlerini hissedince rahatlıyosun çünkü biliyosunki içinde kıpırdıyo yaşıyo ama hissedene kadar oluyo biraz daha sabret.ÇİĞDEM ben sana gene diyrum bu kızda nazar var diye ahanda bu kadr terslik üstüste canım annenin babanın biel nazarı değermiş valla bişey derken maşallah diyerek de.ben öle yapıyom valla.dikket ediyom bir gün severek bişey yesin bende içimden seviniyim öbür gün aynı şeyi yemiyo valla nazar.bir de eşin okusun sürekli erkeğin okuması daha kuvettli derler ben hep eşimi okuturum böle zmanlarda.ilaç konuundada bişey olmaz canım bizimkininde linde yara çıkmıştı doktor hematen vermişti bende ellerini yiyo bişey olurmu demiştim oda olmaz demişti .ki zaten yemmeiş diyosun için rahat olsun ama sen bu cimcimeyi tek bırakmamaya bak canım mümkün olduğunca.bide artık herşeye ağlayığ moralini bozam canım bişşeyin üstüne ne kadar düşürsen okadar olur.

haklsın cnm ya bugun cosmustu dıde formundaydı once hastendekı tum personel sevdı kucamdan bı aldılar cıkana kadar vrmedıler bana fotolarnı cktıler telefnlara sonra danscılar kurcaladı saatlerce ordanda koye gıttık orada halası teyzeler vardı cocuklar falan hos elletmedı kndını ama orda sıkıstı elı zaten gozluguma canı cok yandı geldık eve o gecmeden bıde bu var bı hayırlısı bakalım boynu ınanılmaz derecede kızardı ıyıce coğaldı bıde o canımı sıkıo yaralar irinli gibi oldu ıns gecer hıc olmamıstı bole neen oldu bılmıorum isilik diil ben doktora gıtmeden once isilik diil dedım doktor ısılık dedı krem verdı bugun gıttık ısılık dııl alerjık olabılır dıyo yaa zamanında yapsana sunu belkıde verdıgı ılac dagıttı surerken tasıdık saga sola yaraları enfeksıyonu yaymıs olduk bence cok kızıorum bole olunca onlar ıcın kucuk bı yara belkı ama annelerın yuregınde bıraktıgı ızden haberlerı yok ondan cok bnm canım yanıo gordukce :çok üzgünüm:

çiğdemcim canım bencede nazar deyiyo valla bu kıza
iyice okut başından tuzla ekmek çevir ver bi fakire yaşlılar iyi bilir bu işleri
hurafe diyolar ama ben inanıyorum

Back
X