E
EU2
Ziyaretçi
sağol canım,yaklaşık 1 aydır evin heran heryerinde paşa:)) darısı başınıza diyorum ama inan zor oluyormuş,biraz daha bekleyebilirmiş yani
çiğdemcim efede çoğunlukla yorulup sürünme modunda ilerliyor,hani askerler giderya dirseklerinde.ama nasıl o kadar hızlı gidebiliyorlar bilmiyorum ya.
şimdilerde tutunup kalkmaya çalışıyor.hatta bazen bi yerlere tutunmadan kalkmaya çalışıyor ama popoyu havaya dikip sonrada kafa üstü çakılıyor. bugün hele kaç kere yere vurdu kafasını,poposu bi tarafa ağır basıo kütt diye yıkılıveriyorakannehir halıdayken bişey değilde hole gelince kalebodurda,valla içim cız edio her vurduğunda.ama napim salonun kapısıda yok kapatcak tutamıom valla.
herkes diodu bunlar iyi zamanların emekledimi başedemezsin diye, gerçekten öyleymiş kızlar.
neyse bide daha yürüyünce nelerle uğraşacağız bakalım.
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey cok tatlilarrrrrr ya

kizlar size bisey sorucam acik mutfagi olan varmi aranizda ??? akannehir benim mutfagim acik sayilir tam giriste nasil yaicam bilmiyorum ocak falan elektirikli devami kapatirim ama ya tabak canaklar kafamçokkarıştı bicaklarin hesini bi kutuya koyup üst dolaba kadiricam isteyen ordan alicak ... yemek yaparken sizde zorluk yasiyormusunuz