2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu alttaki resimleri nerden buluyorsunuz ben bu kulübe yeni üye oldum dün üye olduğum için daha neyi nerden yapacağımı bilmiyorum.:)) keşke daha önce bu siteyi görseydimde hamileyken evde geçirdiğim sıkıntılı günleri burda atlatsaydım faydalı bilgiler öğrenip dertleri paylaşarak... inşaallah ikinciye :)))))))))))

zuhal zeynebin taşı 2.5 mm değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum o zman 1 ayda büyümemi yaptı 1 ay sonrada biz ikrayı götürcez fakülteye ama sen şimdi gülşen hanımı kendi tercihinlemi seçtin yoksa tesadüf omu denk geldi zaten geçen götürdüğüm o kadına sinir olmuştum adını bile unuttum birde fakültede ben çocuk nefrolojisinde hoca 1 tane zannediyordum çünkü geçen götürdüğümüzde bir sürü pratisyen vardı bizimde bu sfer tekrar ultrosona koycak işte o pembe renk cişinde bir daha gelmedi zaten zeynepte nasıl ?devam ettimi? birde şu 3.5 mm olayına takıldım yani taş büyümüşmü acaba ayyy şimdi içime bir korku düştü yaa ikra nınkide öyle olmasın bide..
inek sütü için size test yapılmamışmıydı zaten zuhal?birde şu antibiyotik olayını sordunmu yani acaba zararı olabilirmiki bir arkadaşımın 2 aylık bebeği var 2 şişe kullandı poposu çok feci halde mantar oldu antibiyotik kullanmaktan o yüzden dedim.. geçmiş olsun bu arada

merhaba kızlar

bende kuzumu uyuttum şükür.inş biraz uyurda dinlenirim.çok yaramaz oldu çookk.ama herşeydende ötesi bugün kızım baba dedi.dünyalar benim oldu.tabiki babamız havalara uçtu resmen.hoş ilk önce anne dese daha iyi olurdu kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana her yaptıkları yenilik bizler için bi başka oluyor.

iyiakşamlar yeni arkadaşlar hoşgeldiniz eskilere güle güle :))
nerdesiniz ya bugün kardelelnin aşısı vardı doktordaydık
aşımız yapıldı bidahaki aşı martta bir yaşını geçince
ama doktor istersen 2 ayda bir kontrole getir dedi
buarada pamuk prenses 10 günde 400 gr almış :nazar:
sevinçten göbek atacaktım nerdeyse sositosositosositososito
yiyormu derseniz hayır zorla bikaç kaşık ama ben 10 gündür
içtiği devam sütüne ve inek sütüne kaşık maması karıştırıyorum
sabah kahvaltısını blendırdan geçirip bol sütlü yapıp biberona koyuyorum
sanırım ondan kilo aldı bu şekilde devam edicem maşallah deyin kızlar kızıma nazar değmesin noluuuuuur :Saruboceq:

çok sık yazamasamda kardelenin kilosunu sorun ettiğini az çok biliyordum arkadaşım. kızımla aynı günlerde doğdular sanırım.çok sevindim kilo almasına.41 kere maşallah annesi aman nazar değmesin kuzucuğa.aslında resimlerinide gördüm maşallah çokda iyi kilosu.

çok sık yazamasamda kardelenin kilosunu sorun ettiğini az çok biliyordum arkadaşım. kızımla aynı günlerde doğdular sanırım.çok sevindim kilo almasına.41 kere maşallah annesi aman nazar değmesin kuzucuğa.aslında resimlerinide gördüm maşallah çokda iyi kilosu.

:)) sağol canım aslında kilosu değil dert ettiğim
ayda 100 gr yada 200 gr alması ve hiçbişey yememesi:delphin:
ama buralar allaha şükür biraz düzeldi en azında 2 kaşık yiyor-tatlicadiarzu-

:)) sağol canım aslında kilosu değil dert ettiğim
ayda 100 gr yada 200 gr alması ve hiçbişey yememesi:delphin:
ama buralar allaha şükür biraz düzeldi en azında 2 kaşık yiyor-tatlicadiarzu-

yaaa sevgi masallah kardelene cok sevındım canım ya
nasıl yaptın nasıl ettın hele bı annat yaw benım cadıyada bısıler uygulamam lazım ıkı gundur hıcbısey yemıo atesı var hafıften huysuzlukta cabası dıs cıkıo sanıorum

ne zamndır senı yakalamaya calısıorum sorucaktım sutu nsl ıcırıon dıe bende denım senınkılerı belkı bnmkıde sever

kızlar zeynep gene idrar yolu enfeksiyonu olmuş ya akşam da kustu ayrıca yumurtaya karşı da alerjisi çıktı test yapmışlardı anlayacağınız moralim fena bozuk
ateşi yok şimdilik bakalım ama keyfi de yok iştahı dersen sıfıra yakın diyebilirim akşam 4 kaşık meyve püresi yedi o kadar o da ağlaya ağlaya doktor koruyucu dozda kullandığımız antibiyotiği ve demir ilacını kesti yerine başka bir antibiyotik verdi 10 gün kullanacağız 11.gün idrar tahlili istedi tekrar 2 yaşına kadar süt yumurta tereyağı yoğurt peynir yok zaten birşey yemiyor ne yapacağım ya şaştım inanın
bugün 6 saat dersim vardı sonra doktor işi gelince yemek falan şu an bitik vaziyetteyi Allah beterinden esirgesin
hep dert yandım kızlar inşallah hasta bebişlerimiz daha iyidir kardelen dido nasıl oldunuz geçmişi okuyamadım ya

yaaa sevgi masallah kardelene cok sevındım canım ya
nasıl yaptın nasıl ettın hele bı annat yaw benım cadıyada bısıler uygulamam lazım ıkı gundur hıcbısey yemıo atesı var hafıften huysuzlukta cabası dıs cıkıo sanıorum

ne zamndır senı yakalamaya calısıorum sorucaktım sutu nsl ıcırıon dıe bende denım senınkılerı belkı bnmkıde sever

çiğdem sütü ılıtıyom içine kaşık maması kouyuyorum
milupanın 8 tahıllı ballı sından heronun muzlu bisküvilisi
bide meyvalı irmiklisinden dönüşümlü olarak kouyorum
normal mamasının içinede koyuyom bunlardan cicibebede koyabilirsin
pekmezde ben ilk pekmezle verdim reddetmeden içti inşallah didede içer
kahvaltısında sütle hazırlıyorum ama kardelen kaşıkla yemiyor
bende haşlanmış yumurta sarısı labne peynir pekmez cicibebe bolca sıcak sütü blandırdan
geçiriyom uykudayken sokuyom ağzına :))
uykuda denedinmi hiç kardelende hasta olduya ozaman hiçbişey sürmedi ağzına
aç aç uyudu bir saat sonra iyice dalınca emziği çıkarıp biberonu verdim emiyodu
şimdi alıştı anlıyo kucağıma alınca ağzını kocaman açıyor biliyor biberonun geliceğini:))
annem alıştırma öle diyo ama napıyım yemiyor başka türlü

iyiakşamlar yeni arkadaşlar hoşgeldiniz eskilere güle güle :))
nerdesiniz ya bugün kardelelnin aşısı vardı doktordaydık
aşımız yapıldı bidahaki aşı martta bir yaşını geçince
ama doktor istersen 2 ayda bir kontrole getir dedi
buarada pamuk prenses 10 günde 400 gr almış :nazar:
sevinçten göbek atacaktım nerdeyse sositosositosositososito
yiyormu derseniz hayır zorla bikaç kaşık ama ben 10 gündür
içtiği devam sütüne ve inek sütüne kaşık maması karıştırıyorum
sabah kahvaltısını blendırdan geçirip bol sütlü yapıp biberona koyuyorum
sanırım ondan kilo aldı bu şekilde devam edicem maşallah deyin kızlar kızıma nazar değmesin noluuuuuur :Saruboceq:
cnm bu ayda ne aşısı yaptırdın

sağol zuhalcim iyiyiz çok şükür zeynebimede çok geçmiş olsun kurtulamadı kuzum ya şu enfeksiyondan allah beterinden saklasın yinede inşallah bian önce iyi olur

çiğdem sütü ılıtıyom içine kaşık maması kouyuyorum
milupanın 8 tahıllı ballı sından heronun muzlu bisküvilisi
bide meyvalı irmiklisinden dönüşümlü olarak kouyorum
normal mamasının içinede koyuyom bunlardan cicibebede koyabilirsin
pekmezde ben ilk pekmezle verdim reddetmeden içti inşallah didede içer
kahvaltısında sütle hazırlıyorum ama kardelen kaşıkla yemiyor
bende haşlanmış yumurta sarısı labne peynir pekmez cicibebe bolca sıcak sütü blandırdan
geçiriyom uykudayken sokuyom ağzına :))
uykuda denedinmi hiç kardelende hasta olduya ozaman hiçbişey sürmedi ağzına
aç aç uyudu bir saat sonra iyice dalınca emziği çıkarıp biberonu verdim emiyodu
şimdi alıştı anlıyo kucağıma alınca ağzını kocaman açıyor biliyor biberonun geliceğini:))
annem alıştırma öle diyo ama napıyım yemiyor başka türlü

ya bnm kız gece mamasını hep uyurken ıcıo ama ıstemedıgı bı kac mamayı uykudada almamıstı ama denıcem baska carem kalmadı artık
bnm kız peynırı yemıo yumurta cok az sabah agzına elımle sokacamda soylene soylene yıcek ole huysuz ya
ama bence kasık mamalarının faydası cok olmustur bu konuda
bnm kız normal prınc unu bıle yemıo sadece arı mamayı yıyo ıkı gundur onuda ıstemıo oglen kavonoz maması verdım meyvelı ne var ne yok cıkardı ıstemedıgı zaman hemen cıkarıo napcam bılmıorum ya saol cnm

kardelende yemiyor çiğdem ne muhallebi ne peynir nede yumurta anca domatesin suyuna ekmek banıp verirsem ağzına öyle dediğin gibi kaşık mamaları fayda etti yoksa başka şeyi doğru düzgün yemiyoki
bide kardelen çok uykucu onda yatır uyusun sabaha kadar acıksada uyanmıyor sabah 7 mızırdanır kalkma yine ağlamaz uyur 10 kadar uykusu açlığının önüne geçiyor ondanda kilo almıyor bende gece kaldırıp mama içiyorum millet uyusun diye bakar bizde uyuyan çocuğun ağzına biberon skuşturuyoruz :D

Back
X