Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnnnnn kızlar
hasta bebişlere çok geçmiş olsun
bayramımız çok güzel geçti eşimin ailesi burda benim akrabalarımda burda sadece annemler istanbulda dün döndüler onlarda burdaydı ananemler babannemler burdalar o yüzden annemlere biz gitmiyoruz onlar evlerine geliyolar hep onlarda kaldım gündüz akrabalarımızı gezdik çok güzel geçti
dün akşam mama sandalyemizin siparişini verdim chıcco alıcaktım son anda gördüm comfy bonny diye bir marka 95 e aldık bakalım yarın gelir herhalde artık 48 tane yorum okudum hepside gayet memnun inşallah bende memnun kalırım
arda artık bi dk gözünden ayırmıyo beni bugün yürüteç alıcam ucuz yoldu bişey çok durmıycak üzerinde zaten pahalı bişeye gerek yok 50 ye kdar bulurum herhalde fiyatlarınıda bilmiyorum artık sürünmeye başladı dizlerini kullanıyo her yere ulaşıyo evi turluyo ama şöyle tam emekleme yok ne zamana kadar böyle sürüncek acaba:sinifsinif:
Ben de diyarbakırda köy öğretmeniyim kardeşini seç kampanyasında benim öğrencierimde kayıtlı kütfen bizimkileri seçin çöok ihtiyaçları var.Günaydın kızlar nasılsınız belki biliyorsunuzdur ama size gene de bahsetmek istedim kardeşini seç die bir site var doğudaki çocukların eğitim döneminde onlara yardım için mektup vs şeyler çok hoşuma gitti ben de kendime bir kardeş seçtim kesinlikle para göndermeyin yazıyor sitede googleden aratıp bulabilirsiniz öpüyorum herkesi
Ben de diyarbakırda köy öğretmeniyim kardeşini seç kampanyasında benim öğrencierimde kayıtlı kütfen bizimkileri seçin çöok ihtiyaçları var.
Kızlar hepimizin durumu iyi biliyorum bir tane montuımuz yok bir çok var. Tek ayakbakımız yok her kıyafete uygun var. Ama benim öğrencilerimin ayakkabıya kışın monta çok ihtiyaçları var sizn kullanmadığınız bir kazak onları çok mutlu ediyor ben herşeylerimi bana küçük gelenleri veriyorum. Lütfen duyarlı olun sizler zaten öylesiniz biliyorum.