2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

saol aylinciğim. çok süper bi duyguu ..
benimde aklım ageldi şafak naptı gelecekmi die iyi oldu söylediğin şimdilik fire yok yanii

iyigeceler kızlar ben kaçar bi duş alayım dişlerimi fırçalayım :) sabah anca hazırlanırım :))
öptüm sizi ve kuzucukları yarın görüşmek üzere hoşcakalın

selam. sümeyyecim faceden msj attım cebımı. bulusma yerı ve saat ok dir. aslında 11. 30 erken gbı karsıya burdan 15-20 dk suruyo sanırım.

Selam kızlar ...

Valla sağolun eşim için göz aydını dilemişsiniz ama inanın ki inanılmaz derecede buruk içim yazdıklarınızı okudum daha da buruldum ahhh dedim ne hayallerim vardı ne keşke bende gelebilseydim de eşofmanla gelseydim .

Ben tabii bugün bir heves eşimi alırım kafaya diyorum sabah gidip akşam döneriz o arkadaşlarıyla takılır yada şirkete geçer bende sizlerle ... neyse eşim akşamüzeri 5 te Geldi Bursa 'ya bir otobüs yanaştı ve eşim içinden 10 dakika sonra çıktı bana söylememiş meğer telaşe yapmayayım diye .Yürüyemiyor nerdeyse o derece kötü 9 saat uçak + yaklaşık 8 saat ta diğer ulaşım araçları olunca iyice kötülemiş( bilmeyenler için bel fıtığı ve düzleşme vardı belinde ayağını zorluyordu zaten )
arabaya kadar 20 metre zor geldi onu öyle görünce diyemedim ben de gideyim diye yoksa varya biraz gittiği gibi olsa falan ağrısı sancısı valla sallamıcam gelicem . Öyle işte şekerler çok üzüldüm çoookkk aklım hep sizde olucak yarın gerçi hala içimde umut var acaba diyorum sabah kalktığında biraz daha iyi olursa bindirsin beni feribota geleyim .

Herşey kısmet sağlık olsun diyorum napalım inşallah birgün sizlerle yüz yüze sohbet etme şansım olur :((((

canım ya cok gecmiş olsun. nasıp degılmıs şımdılık. inş. baska zamana dıyelım üzülme. en az bızde senın kadar uzulduk ama napalım. saglık olsun. nasip degılse hıcbısey olmuyo bılıdyoruz.

askolsun aylin günahımı aldın....ben bastan beri geliyordumda size süpriz yapacaktım.neyse sekerler yarın görüşmek dileğiyle emelll kaçarrr:)))
özlemciğim bu arada gecmiş olsun ve gözünaydınolsun.
sümeyyeciğim seninde gözün aydın saglıkla gelsin kızımız:)))

ayyy neyse sekerler kactım...yatayım hemen yarın dinç olmam lazım ayıptır söylemesi kızlarla bulusacagız yaaaaaaaa :))) )))))))) ))))))))))

özlemcim üzülme canım ya...bi seferde sen vesile olursun yine toplaşırız yaz bitmeden...adamcağız hasta şimdi boşver..bırakmak ayıp olurdu öyle zaten....

Aylınnn kımsenın cebı yok bende ulasamadım sıze. face den de yazdım alı tuna yı bırakacak yerım yok. Bende yazlıga Tekırdaga gıdeyım barı..

merhabalar herkese....
en sonunda bulustuk....ayyy süperdi süperrrrrrrr....muhabbete doyamadık dogrusu...harika gecti...birde erkegimiz vardı minik adamımız erdem yanımızdaydı çooook seker çok yakışıklı teyzeleri maşallah...arkadaslarımızın hepsi birbirinden tatlı çok iyi çok sekerler zaten...yemek yedik cay kahve içtik...denizin ortasındaydık tam...moda limanda sosyal tesislerindeydik.laf lafı actı muhabbet güzeldi.keske hepiniz olsaydınız.her ay tekrarlayacagız.katılmak isteyenler haberleri olsunlar.yanlız minişlerimizi evde bıraktıgımızdan erken kalkmak zorunda kaldık yani 17:00 da
bol bol foto çekildik....kısacası hersey mükemmel di.günümüz cok güzel gecti.birdaakine herkesi bekliyoruz.herkese mucccckkkkk

merhabalar herkese....
en sonunda bulustuk....ayyy süperdi süperrrrrrrr....muhabbete doyamadık dogrusu...harika gecti...birde erkegimiz vardı minik adamımız erdem yanımızdaydı çooook seker çok yakışıklı teyzeleri maşallah...arkadaslarımızın hepsi birbirinden tatlı çok iyi çok sekerler zaten...yemek yedik cay kahve içtik...denizin ortasındaydık tam...moda limanda sosyal tesislerindeydik.laf lafı actı muhabbet güzeldi.keske hepiniz olsaydınız.her ay tekrarlayacagız.katılmak isteyenler haberleri olsunlar.yanlız minişlerimizi evde bıraktıgımızdan erken kalkmak zorunda kaldık yani 17:00 da
bol bol foto çekildik....kısacası hersey mükemmel di.günümüz cok güzel gecti.birdaakine herkesi bekliyoruz.herkese mucccckkkkk

evet bulustuk cook guzeldı. hepınızı tanıdıgıma cok mutlu oldum. cok guzel bı gun gecırdım kendı adıma. tek kotu yanı epey yanmısım ben kızlar. eve gelınce bı baktım omuzlar resmen yanık:((

canım actım yeni topik bulusmalar artık oradan fotolar v.s...
bu arada bende fena yanmısım resmen amele yanıgı :)

ayy benımkı resmen yanık. eve geldım gorenler dıyorkı noldu sana. burnum falan felaket. gozlugun ızı bellı. kolum kırmızı beyazz:)))

kızlar bizim malum düğün telaşı giremedim bugün dün gerçekten çok süper bir gündü sizleri tanıdığım için çoook memnun oldum.hepinizi sanki kırk yıldır tanıyormuş gibiydim.çok samimi bir ortam oldu.ara ara bu buluşma olayını tekrarlayalım.hepinizi öpüyorum ..

saol canım bizde memnun olduk.. evet tekrarlayalım.. emel tarih bile vermiş yeni buluşma için :) gördünmü buluşma aktiviteleri die

Back
X