2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim eşin nasıl oldu canım.. senin kulaklarını çok çınlattık keşke gelebilseydin ..
diğer buluşmaya inşallah canım.

Neler konuştunuz kızzzz Sümeyye anlatın bakayım biraz ben bir ara 3g li bağlansakmı diye düşündüm var Varya allah biliyor bütün gün aklımdan çıkmadınız çok üzüldüm hala da çok üzgünüm yanii :(((

Eşim aynı hayatım 2 büklüm yemek ve wc ihtiyacı haricinde kalkmıyor yarın beyin cerrahında randevumuz var bakalım ne diyece dr. bir arkadaşımızın çalıştığı hastenede hani arada samimiyet falan da olduğu için rahat raht bunun tek yolu ameliyatmı vs konuşucaz herşeyi hakkımızda hayırlısı olsun ..

Ahhh ahhhh benim her hevesim kursağımda kalır zaten nasıl ciciler aldım kendime düğünde eşimle karşılıklı oynarız diye nerdeeeee .

Derin delirdi yanlız kızlar babasını görünce iyice şımardı yemek yok uyku yok beni bitirdi 2 gündür eşimde yardımcı olamıyor tabii ben köle ısaura hababam ev işi perişanım :

çok geçmiş olsun canım allah aşil şifalar versin..doktordan sonra bizi haberdar et..
derinin şımarmasıda çok normal..biz 3 günlüğüne evden gittik gelince babaya bi naz bi şımarıklık.. şu düğünü atltsanız senin işlerinde kolaylaşır.. allah yardıncın olsun canım..

Aloooo benimle ilgili neler konuştunuz ayyyyy çok merak ettimmm siz yazın ben bir ara bakarım yine ...

Şimdi maç bitti eşime bir bakayım ne yapıyor Dünya kupası bizim evimize de geldi bayılvercem bğtğn gün maç

anammmm teyze oluyozzzz hadi hayırlı olsunnnnnnnn sümeyyecimmmmmm....

özlemcim valla andık seni...nerdeyse erken geldi diye kocayı boşayacaktı dedik:)))19 temmuza ayarla kendini...günün assolisti sen olcan ona göre...ay şu düğün/dernek işleri bitsin artık..hiç sevmem ben yaaa...gitmem de zati..allahtan çok akraba filan yok...bir kaynımla kurtardık yani...

kız ne konuşacağız keşke özlemde gelseydi nekadan heves etmişti dedik.. diğer kızlarda olsaydı çok daha güzel olucaktı dedik iştee..

kız dur daha erken gözaydınlığı için yarın bi test yapayım bakalım.. haber vericem size
belki gerekde kalmaz bu gecede gelebilir :))

oo ben gelene kadar siz kaçmışsınız

valla kızlar hiç uğrayamadım bu aralar
annemler burada
benim işler yoğundu
malum iş dönüşü geceleri rapor yazıyorum
zor tuttum kendimi kkyı açmamak için
açsam rapor direk kalacak yoksa :)

ama takipteydim mailime geliyor günlük rapor :)

özlemcim gözünaydın canım
geçmiş olsun inşallah iyi haberlerle dönersiniz drdan
çok zor çok eziyetli bel ile ilgili sorunlar
aman ameliyatsız çözüm olsa bari
zira ameliyat sonrası bakım kısmı da çok zorluyor

tühhh neyse kısmet sümeyyecim..o gelecği vakti zamanı bilir...:))

bende bugün doktor işlerim vardı sabahtan bi koşu onları hallettim...temmuz 5 de endokrin muayenem var gelmeden önden tahliller istemişti onları yaptırdım...şu ben i kontrol ettirmem gerekiyordu geçen hafta anca bugün gidebildim...bi sorun yok çok şükür iyi huyluymuş...öyle işte..

Selam kızlar Sibelcim hoşgeldin canım özlettin :)) Ameliyat sonrasını hiç düşünemiyorum canım şimdi bile sürekli yatıyor Derin bir yandan eşim bir yandan dün çeyiz serme vardı oraya gelen bize girdi geçmiş olsuna ayyy ev aldı gidiyor artık annem falan gelir öyle bir durumda yardıma inşallah ...

Ha demek öyle bende dedim acaba dedikodumumu yaptınız diye :)) Aylincim gözün aydın kont. iyi geçmiş .Sümeyye cim hakkınızda hayırlsı canım belki de çok erken diye çıkmamıştır testte belli olur bir kaç gün daha gelmezse kan testi yaptır direkman ..

Eşim dr.a gitti bende şöyle bir bakayım dedim Derin bugün gene pek keyifli uyku yok yemek yok üst azılar geliyor sanırıım ateş alev alev yanıyor bu azılar ömrümü yedi benim .

Buluşma 24 ünde olsa daha iyi olurdu benim için 23 ünde konsoloslukta randevusu var eşimin ama artık söz verdik bir kere inşallah bu kez de ameliyat falan bişey çıkmaz da gelirim .

Back
X