2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
ben de böyle bir varmış bir yokmuş modundayım ama annemler çarşambaya kadar buradalar
o zamana kadar böyle devam eder

özlemcim eşine geçmiş olsun şimdiden
sana da allah kolaylık versin canım
sümeyye hadi bakalım bir dahaki aya kısmetse

zuhalcim özlettin kendini zeynebimiz nasıl

florya canım nickini çok iyi hatırlıyorum ama ismini unutmuşum özür
sen ve bızdık nasılsınız
daha sık uğra buralara

asişşş kız ben geldim ama sen çıkmışsın ya :(

günaydınnnnnnnnnnnn...ne oldu buraya böyle yaaaaaa....kimsecikler kalmamış...sanırım oğlum köpek dişi çıkarıyor..yine bir huysuzluk hali geldi yapıştı ykasına..kızlar babasına aşırı düşkün..ama aşırı aşırı yani...adam nefes alamıyo eve geldimi...bir tedbir almam gerekir mi acaba? sonradan bağımlılığa dönmesinden korkuyorum..gündüzleri yanıma geliyo baba işte diyo koşuyo balkona gel gel gel yapıyo...anam erkek çocukları anaya derler ama yok ilgisi yok kesinlikle...bu arada hala ev arıyorum...kızlar bir yardıma muhtaç 3 üz bebekler var...pazar günü onları görmeye gidicem...kk dan yardım talebinde bulunulmuş...işte aldım biraz bişiler onları götürücem...bir ortamı - durumlarını göreyim ona göre sizlerden de yardım etmek isteyen olursa adreslerini filan veriririm..ama bir göreyim önce..varsa elinizde küçülmüş şeyler filan aman saklayın...bu bebkler 10 aylık....2 kız-1 erkek...öptüm hepinizi oğluşa kahvaltı hazırlayayım....

günaydın
aylin benimkide anneci derken babacı oldu sürekli baba baba kafamı şişiriyor bütün gün kapıya bakıp. bunun bir önlemi ne olabilirki bence geçici bir durumdur . benim kpss ye başvurum son güne kaldı eşim gece 4 te gidip okuldan sıra aldı 238 düşünün sıra numarası kayıt için.dün saat 10 da gittim baktım sistem bozuk 21 deler daha eve döndün sonra tekrar gittim baktım 150 olmuş bu sfer dönmedim bekledim saat 1 de bitti çok şükür işim bu kadar eziyet çektim çalışmam lazım ya barajı geçsem yeter:)

ayyy asiyecim hadi inşallah dilediğin gibi olsun..kazanırsın inş.

valla benimkinin durumu bağımlılığa gidiyor...baba eve girdi mi bi adım uzaklaştırmıyor yanında...bütün gün yanıma geliyo öyle üzgün üzgün yüzüme bakıp baba işte diyip gidiyo...gömleklerine sarılıyor baba diye..özellikle tatilden döndükten sonra tavan yaptı..haa geçer haa geçer diyorum ama adam cidden bunaldı ve haklı...bilmiyorum napcam...1 ay daha bekliycem baktım olmuyo bir pedagog a danışmam lazım...bizim durum aşırı yani...

slm kızlar valla bizde dün öğleden beri ateler içinde yanıyoz 40 derceye kadar çıktı ateşi dün iki kere doktora gittik gecede götürüdük ama hala düşmüş değil boğazları şişmiş .düşüyor tekrardan çıkıyor ateşi halada ateşli tabi bu arada iştah sıfır .çok zor biizim ilk ateşimiz nerdeyse ve çok zor geçtii ve geçiyorda bakalım kaç gün daha devam edicek

geçmiş olsun sevilaycım.. ayy kıyamam yaa onlar hasta olucaklarına biz olalım bir an önce iyleşsin kayracığımız..aylin kız arahat edersin babanız eve gelince ohhh çınar babada sende dinlen valla bizimkisi çok düşkün değil ama akşamları babbası ilgileniyor berrayla benim için süper oluyor :))
sizinki aşırısı demekki, bak bakalım geçmezse pedegoka götür dediğin gibi bakalım uzman ne diyecek.

ayy direk dalmışım pardon kızlar.. nabersiniz kimseler uğramaz olmuş buralara yaa.. gerçi yaz sezonu herkez dışarılarda.. valla benimde öyle yoğun geçöiyorki günlerim inanın yetişemiyorumm artık..haladan kuzenimin düğünü var yarın bu hafta başından beride diğer kuzenlerim geldi almanyadan onlarla istanbul kazan biz kepce şeklinde gezdik.. bugunde köyden diğer halamlar geldi cümbür cemaat pikniğe gittik bizim diet yine yalan oldu ayyy şu düğün bi geçseydi rahatlasaydık yaa.. daha mobilyalaerım gelmedi badana boya işlerim var onlarıda bu hafta ortasında hızlandıracağım..bizden böyle durumlar..
özlemciğim eşin daha iyidir inşallah.. kızlar açınca pc bi iki kelime bişiler yazın yaa böle olmuyor :))

slm kızlar
çok yorucu ve güzel bir gündü bugün lise arkadaşlarım geldi bana kaç yıl aradan sonra . e haliyle çok özendim bende ama çokta yoruldum ömer yusuf bize hiç rahat vermedi bardaklara tabaklara saldırdı bir çay içemedim onun peşinde yapma etme diye dolanırken ama şikayet etmek için yazmıyorum bunları yanlış anlamayın canları sağolsun yavrularımızın allah acılarını göstermesin.çok güzel cicilerimiz oldu.
sevilaycığım sizede çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzucuğuna tez zamanda iyileşin inşallah.

sevilaycım çok geçmiş olsun canım...kuzucuğa bir an önce şifa diliyorum...
ohh sümeyye istanbul kazan sen kepçe...sefan olsun:)
asiş valla iyi yapmışın..maziyi anmak iyi gelir ara ara....var mı eski arkadaşlar gibisi...
bizde bugün o üçüz bebeklere gittik...çok şekerler sormayın..detaylarını sonra anlatırım kızlar oğluş mızıklıyor...

kızlar nerdesiniz yahuuu..noldu böyle hepinize birden...sesiniz soluğunuz çıkmıyo..hepiniz topluca kanarya adalarına tatile gittinizde beni istanbul a bekçi mi bıraktınız:)))

selam kızlar
ben de böyle bir varmış bir yokmuş modundayım ama annemler çarşambaya kadar buradalar
o zamana kadar böyle devam eder

özlemcim eşine geçmiş olsun şimdiden
sana da allah kolaylık versin canım
sümeyye hadi bakalım bir dahaki aya kısmetse

zuhalcim özlettin kendini zeynebimiz nasıl

florya canım nickini çok iyi hatırlıyorum ama ismini unutmuşum özür
sen ve bızdık nasılsınız
daha sık uğra buralara

asişşş kız ben geldim ama sen çıkmışsın ya :(

funda canım. iyiyiz biz çok şükür. çınar da iyidir umarım. uğrarım canım inşallah.

HERKESE MERHABA ARTIK ANKARALIYIM.
Yenimahalleden ev tuttuk. Anneme çok yakın. evimize yerleşmeye çalışıyoruz hala ama yinede çok güzel herşey ama emir çok iştahsız kızlar hala 10 kilo bile olmadı lütfen yardım edin ne yapayım ben sabahları hiç birşey yemiyor öğlende muzla süt yedi şimdi de 5 kaşık çorba. Ben deli olmak üzereyim. ağzına herşeyi alıyor çiğniyor ve yutmadan çıkarıp atıyor. Sizlerde de var mı böyle durumlar.
hepinizi çok özledim inşallah daha sık görüşeceğiz. Öpüyorum.

merhaba kızlar yine trübünler ve sahalar boş..
dilek güle güle oturun yeni evinizde.. benim kızımda çok iştahsız helede havalar ısınınca hiç bişey yemiyor .. bende bilmiyorum napsamki acaba iştahı açılması için..

oyy oyy iştahsız anneledren biride benm hel şimdi hsat hiç birşey yemiyor delircem.4 gündür ateşli hala düşmedi ateşi büğün tekrar götürdük bu sferde iğneye başaldık 3 gün iğne olucak kulağı çok kötü lmuş gene çarşamba altunizdede boşbours diye sadece kulak burun boğaza bakan bir hastene var oraya randevu aldım bakalım ne dicek .ama inanın daha önce öksükte üzülürken şimdi ateşi gördüm ya oanda razıyım ateş çoçuğu mahveden bişey ve insanın elini kolunu bağlıyo 4 gündür düşmedi ya.ve çok büyük salgın varmış kızlar bu hstalıkta 3 hastane dolaştık tıklım tıklım acil kısmı bile düşünün gece bile öle .hep ishalli betalı çoçuklar çok zorç.allah korusun yavrularımızı

günaydın artık gelen giden yok ama neyse...dilekçim hadi gözün aydın..sevilaycım çok çok geçmiş olsun..yaa şafak nerde, sibel nerde, huriye nerde??hadi özlem hasta bakıyor..diğer özlem ve semra memlekette...bizim emel zaten bir var bir yok...huuuu kime diyorummmm

Back
X