2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar özledim sizi ben yazlıga taşındım onun teleşı vs..derken yazamadım sizlere ordada internet baglantısı yok bakıcam şu vınmıdır dınmıdır ..erdem deniz mevsimini açtı çok çok hoşuna gitti..benımde magza odemelri falan iyice bunaldım..aslında tatile ihtiyacım var ..farklı ortam farklı yer farklı insanlar ve içinde eşimle çocygymla keyifl yapmak istiyorum..ya şu erken uyuma işini çözebilen oldumu aranızda neyse şimdi musait degilim fırsat bulkuca yazarım ..
bu arada aylin,asiye,sibel,emel aklıma gelen gelmeyen herkese kocaman sevgılerrr

slm kızlar,
tasındık yerleşme vs.derken cok yoruldum bı kac gun aydın dan kusadasına kactım sımdık evdeyım ama yarından sonra tekrr gececemm
orda teyzemlerın yazlıgı var o kaddar ıhtıyacım vrmıs hatta benden cok kaanın varmıs galıba tatıl ıstegı
gecen sene gıttıgımızde anlamıyorladı bu sene denızı görüncee ılk etapda sasırdı bakıyo oyleeo kadar hosuna gıttı kı ınanın kızlar sonrasındaa denızden gelmek ıstemedı
bırde oyle arkadas canlısı her gördugu cocukla ıletısım kuruyo kendı capında
hemen onunla oyun oynuyo... oyunlaraa eslık edıyo
denızde bıle cocuklarla beraber yuzme ıstegı
bır güzel de yandıı tabiii....
benımde yuregım agzımda ha sımdı usutcekk ha sımdı yanacakk cıldı acıcakk yara olcak dıye
ama cok sukur bısı olmadıı
en cok da cocuklarla oyun oynaması ıletısım kurmaya calıusması mutlu ettı benı
sadece oturup onu ızlemek (en buyuk hayranı annesı) bılee o kadar keyıf verıcı kıı saatlercee
ALLAH herkese nasıp etsın evlat duygusunu....

kımse yok kımse yok dedınız dıyee yazıyorum yazmaya usenıyordum bugun yazayım dedım
umarım herkesler ıyıdır
hasta olan bebısler var galıba gecmıs olsun dıyorum...
calısan annelere su sıcaklardaa ALLAH dan sabır dılıyorum
bulusma olmuıs guzel olmuss devamını dılıyorumm

oh herkeste bir tatil havası :)) bizde bakalım güya ayın 24 ünde gidicez bir aksilik çıkıcak diye ödüm kopuyor eşimin işleri dolayısıyla.

tatildekilerin allah içine sindirsin. ohh ne güzel. ben geçen yıl 1 yıldan fazla izin kullandığımdan bu yıl iznim yok. var da birkaç gün sadece. onu da lazım olur diye saklıyorum. haftasonu içinse biryerlere gitmek daha yorucu olacak gibi. hem haftalık 5-6 makine çamaşırı h.sonları yıkıyorum. bütün planlar aksayacak. denize bir ayağımızı sokabilseydik.

slm kızlar,
tasındık yerleşme vs.derken cok yoruldum bı kac gun aydın dan kusadasına kactım sımdık evdeyım ama yarından sonra tekrr gececemm
orda teyzemlerın yazlıgı var o kaddar ıhtıyacım vrmıs hatta benden cok kaanın varmıs galıba tatıl ıstegı
gecen sene gıttıgımızde anlamıyorladı bu sene denızı görüncee ılk etapda sasırdı bakıyo oyleeo kadar hosuna gıttı kı ınanın kızlar sonrasındaa denızden gelmek ıstemedı
bırde oyle arkadas canlısı her gördugu cocukla ıletısım kuruyo kendı capında
hemen onunla oyun oynuyo... oyunlaraa eslık edıyo
denızde bıle cocuklarla beraber yuzme ıstegı
bır güzel de yandıı tabiii....
benımde yuregım agzımda ha sımdı usutcekk ha sımdı yanacakk cıldı acıcakk yara olcak dıye
ama cok sukur bısı olmadıı
en cok da cocuklarla oyun oynaması ıletısım kurmaya calıusması mutlu ettı benı
sadece oturup onu ızlemek (en buyuk hayranı annesı) bılee o kadar keyıf verıcı kıı saatlercee
ALLAH herkese nasıp etsın evlat duygusunu....

hadi geçmiş olsun..taşınma işini atlatmışsın canım...ya bu çocukların hepsi tatil delisi....keşke tüm yaz deniz-kum-güneş geçirme imkanları olsa...hem sağlıklı hem de çok mutlu olurlar....

şafakçık erdem paşada tatilde demekkk..yakışır kuzucuğaaa....sende şu mağaza işlerini filan hallet de tak eşini de koluna şöyle bir hakkıyla tatil yapın....erken uyuma işini bilmiyom valla bende..22.00-22.30 civarı yatıyo bizimkide..21.30 du..git gide ileri atacak demekki...

bu arada 2 gün önce özlemle msj laştık..eşi eve çıkmış...gelen giden ev curcuna diyor...2-3 güne kadar dönerim aranıza diyor..haberiniz ola:))

merhabalar. yine kimse yok..yaa özlemi arayamadım bende umarım daha iyidir eşi..
sibelde yok.. bizim kk yazlık sezonda kimseyi aramammak lazım :))
demir baş olarak aylin sonrada ben varız.. sizler gezin kızlar biz göz kulak oluruz kk ya :))

selam herkese ben gezmiyom valla gece yarılarına kadar çalışıyom
kızımı sadece 2 saat görebiliyorum bazen eve geldiğimde uyumuş oluyor yavrum
sabah görüşüyoruz :((( tatil filan yok bize...

HERKESE MERHABA ARTIK ANKARALIYIM.
Yenimahalleden ev tuttuk. Anneme çok yakın. evimize yerleşmeye çalışıyoruz hala ama yinede çok güzel herşey ama emir çok iştahsız kızlar hala 10 kilo bile olmadı lütfen yardım edin ne yapayım ben sabahları hiç birşey yemiyor öğlende muzla süt yedi şimdi de 5 kaşık çorba. Ben deli olmak üzereyim. ağzına herşeyi alıyor çiğniyor ve yutmadan çıkarıp atıyor. Sizlerde de var mı böyle durumlar.
hepinizi çok özledim inşallah daha sık görüşeceğiz. Öpüyorum.

dilekçim aynı kardeleni anlatmışsın biz alıştık artık
inanırmısın nefret eder oldum ona yemek yedirmekten
iştahı filan açılmıyor ben kabullendim sürekli diş çıkarıyor
peş peşe üstte 4 dişi vardı 2 sağda 2 solda 4 tane patlatmış
altta 6 diş vardı birer tane de alttan çıkarıyor iştah filan kalmadı yani
çok huzursuz gergin sürekli çığlık çığlığa bide tutturma huyu varki evlere şenliksempatiksalakcinni

SELAMMMMMMMMMMM ...

ÇOK ÖZLEDıM SıZı :)))))))

Eşim uyudu bende bir fırsat bakayım dedim .ölüyorum kızlar kısaca özet geçeyim .

Eşim perşembe ameliyat oldu .Cuma taburcu oldu ama tabii ben salıdan başlayan bir koşturmaya girdim .Neyseki iyi geçti op. şimdilik bir sorunu yok gibi inşallah böyle gider .Ama çok kötüydü kızlar yaa o dev gibi adam gitti yerine bir başkası gelmişti sanki gemiden 2 büklüm sürekli bir sancı yüznde bi acı neyse atllatık bitti geçti .

Sonra eve çıktık sağolsun sevenimiz çokmuş o gün bu gündür hem gündüz hem gece ev ev dolup taştı şimdi de düğün için şehir dışından gelenler başladı bu hafta sonu düğünümüz daha bin tane işim var ayakkabı olayını haledemedim tabii ona bağlı olarak elbisenin boyuda kaldı daha hediye takımızı almadık .

Aylin cim Sibelcim aradılar çok sağolsunlar hepiniz sağolun merak etmişsiniz adım geçmiş okudum biraz sayfaları .öyle yani kızlar ç.ok yoruldum ama bi de üstüne üstlük şirket yeni gemi teslimatına eşimi göndermeyi planlıyor ağustosun ilk haftası gibi dr. izin verirse ayın 14 ü gibi tatile çıkmayı planlıyoruz .çok iyi denk gelicek bi güzel dinlenicez Derin için kız kardeşim de gelicek o yardımcı olur orda .

öyle yanii

Deryacım hayırlı olsun yeni şehriniz güle güle oturun canım .
Aylin sana da kolay gelsin hayatım ev telaşına girmişsiniz hakkınızda hayırlsı ama bana fiyat çok yüksek geldi biraz bak bakalım Çınarla ne kadar bakabilirsen .

Funda hoşgeldin valla öyle bi cee - ee deyip kaybolma azaldık zaten katıl sohbetlere .

Sevgi canım ya patronun pek hayırsız biliyoruz da mesai falan alıyormusun bari yoksa zor be hayatım böyle nereye kadar

Unuttuğum varsa ne olur kusura bakmasın .

günaydın
özlem amma telaş yaşamışsın canım ya ama iyi bir tatilde tüm bu yorgunlukları atlatırsın canım inş.
benimde eşim içimi bulandırdı işleri çok yoğun belki izinleri iptal ederler falan dedi eğer öyle birşey olursa onu boğarım yani.sevgi benim eşimde gece gündüz hatta çoğu hafta sonuda çalışıyor ne bana nede kendisine bir faydası yok çok zor yoğun çalışmak allah kolaylık versin canım.bu sabah saat 6 da evden çıktı düşün yani istinyede hastanede işleri var bu ara 2 hafta bu böyle sürcek bıktık ama ne yapalım.

merhaba kızlar.. hayırlı kandiller hepimize..
özlemciğim özledik valla seni.. eşinin daha iyi olmasına sevindim canım.. allah acil şifalar versin sağlığına kavuşsun bir an önce..

herkesin kandili mubarek olsun. Dualarınızda bizleri de unutmayın.
Bu arada ben emiri doktora götürdüm ve doktor çevresindeki değişikliklere protesto ediyor biraz sabredin herşeye alışmaya çalıştığı için olduğunu söyleyin. Yeni evimize alışamadı galiba. Birde bakıcısını özlüyor olabilirmiş.

hayırlı kandillerrrrrr...sevgicim allah kolaylık versin sana...artık işkenceye dönmüş cidden...allah gönlüne göre bir iş nasip etsin sana canım...

özlemmmmmm anacım özledik seni çokkk....eşine çok çok geçmiş olsun..gerçi düğün filan deyip yolunu yapmışsın gene sen...yoksun buralarda sanırım yine:)))

dilekçim değişikliği en zor kabul ettikleri dönemler...doktor doğru söylemiş bu yüzden..bizde taşınıcaz valla her eve çınar ı da götürüyorum ki bakalım ne tepki verecek diye...bazılarından jet hızıyla kaçıyor çocuk...yok diyorum eşime bu ev olmaz ....çınarımın çakralarını kapattı bu ev:))))

Sevgicigim..al kızı gel yazlıga bana şekerim..samsun otobusle 8 saat aksam bın sabah burdasın ...
O patronunuda mubarek gecelerde allaha havale edıyorum..
Bu arada ozlemcıgım geçmiş olsun tatlım ..eşinin agrıları geçince dunyalar onun olmuştur..şu dugunude atlattı mı aramızdasın..
Aylin,,summeyye ,,dilek,,asişye sizede koskocaman sevgiler..

şafakcığım sevgini muhabbetle karşılıyorum çok saol canım..
ya kızlar bu ara bende bi sakarlık var sormayın gitsin.. bu hafta başında başladım bardak kırmayla.. evde tadilat işlerim vardı dolap filan kestirdim, içini temizlerken elimi raylarına sıkıştıştırdım.. hadi banlatladık.. ay bugunde tavuk kesiyordum bıçağım keskindi haydaa bi baktım elimi sıyırmışım tavuğun eti az geldi yemeğe dedim.. sinir oldum yaa mubarek gün.. dünde berra kaza atlattı.. hayırdır başımızda bi musibet dolanıyor.. ben berraya hami,le kaldığımdan beri kumbara yaptım çocuğumun sadakası die hergün ufakda olsa bişiler atıyorum kumbaraya ve hala devam ediyorum o bi alışkanlıkoldu bizi kazalardan belalardan koruyor die içim hep rahattır.. bugun kandil için mahalle çocukları gedli açtım kumbarayı verdim hepsine harçlık.. bizim keratalarda biliyorlar şu evden para veriyorlar deilermi mahallede tanıdığım tanımadığım çocuklar benim kapıda :)) hoşuma gidiyor onları mutlu etmek... bu arada aylinin zşiyart ettiği yiğit bebeğe yapalım bişyler kızlar

sümeyye cim allah kabul etsin çocuk sevindirmek kadar güzeli var mı..hele mübarek günde..canım bu arada ben yiğit i ziyaret edemedim..aslında yiğit e niyetlenmiştim ama ağız içi enfeksiyon filan olunca çocuk bende oğlanı bırakacak birini bulamadığım için bulaşır filan korkusuna yiğit e gidemedim..üçüzlere gittim..ama valla yiğite birşeylar yapabilmeyi çok istiyorum..burcu (kraker kız) yarın kısmet olursa bir koli malzeme gönderecek ailenin adresine..sümeyyecim sende konuştuğumuz gibi müsait olduğunda ziyaret edebilirsen epeyce bir fayda görecektir zaten...çiğdem (sugarbaby) bize göndereceği hediyelerin içine bir miktarda nakit koyacak...alışveriş yapıp götürücem bende...dilek de sağolsun aileye nakit yardım yapmak istedi..şafakçım da sağolsun ilgi gösterdi kendi profilinde yayınladı...aramış bugün beni şafakçım ama yeni gördüm geç oldu diye çekindim aramaya..dur bi msj atayım...sevilaycım sağolsun ilgi gösterdi...hepinize yardımcı olabilen, dualarını gönderen herkese teşekkür ederim..allah razı olsun...

tamam canım faceden aldım mesajını ama sana dönemedim o an ani çıkış yaptım pc den sonrada aklımdan çıktı .. seninde bildiğin gibi cumartesi niyetlendik yiğit bebek için eşimle konuştum dün tamam demişti senin mesajından sonra gün konuşmadım.. bu hafta bende boya badana işleri filan var mobilyalarımda gelicek bu hafta.. artık önümüzdeki hafta sonununa kalır sanırım..

Back
X