Canlarım selam hepinize ben geldiimmmhihoyyyt
sonunda internete kavuştum,allahım nasıl alışmışız elimiz kolumuz olmuş google amca yahu :)
kimler var kimler yok acaba ortalıklarda herkesler iyimi??
beni merak eden soran olursa,bi özet geçeyim :
babaeskiye taşındık,tam bi işkenceydi taşınma muhabbeti görmeniz lazımdı,o 85mkareye neler sığdırmışım neler ben bile hayret ettim.toplamak neysede bu eve yerleşinceye kadar abartmıyorum 3 hafta geçti.gerçi bunun en büyük sebebi eşyaları toplarken benim su çiçeği çıkartmama denk geldiği için müdahale edememem ve herşeyin birbirine girmesi oldu.
kutular açılırken yatak odasından mutfak eşyası banyodan salon eşyası vs çıkınca iş bayaa uzadı.
internet ve telefon için biz nakil istemiştik buradada telekom sadece yeni açılış yapıyormuş
bayaa bi beklemek zorunda kaldık.bilseydim ordakini iptal ettirip burdan yeni açtırırdım.
aklınızda olsun yani böyle bi durumda açılışı 1 günde yapıyorlar müşteri kaçmasın diye.
bu kadar işin içinde dediğim gibi bide su çiçeği çıkarttım.nasıl zor günlerdi aklınız şaşar ancak yaşan bilir diyim.
3 gece ateşim 40ın altına düşmedi,resmen sayıkladım gözüm hiçbirşey görmüyordu.ardındanda tabi kaşıntılar....
hiç ellemediğim halde burnumun üstünde bi delik kaldı

yüzümdede bir kaç leke ve onlar düzelmiyormuş.
ıyyhhh uyuz oldum ya,sen bu yaşına kadar getir cildini sonra pufff..
efeye geçmedi su çiçeği sanırım aşı sayesinde,çünkü emzirmeyi kesmedim o halde bile,canıma kastim varya ben hala sabahlara kadar emziriyorum.
off off bu konuda dertliyim nasıl bırakcak bilemiyorum.neyse bu konuyu daha sonra derince konuşmak istiyorum sizlerle.
gelelim efe paşaya,efenin keyfi yerinde şükürler olsun ama yemek konusunda cinnet geçirmek üzereyim,doğru düzgün bişiy yemiyor ve aylardır kilo almıyor çocuk
boyu uzuyor allahtanda büüyüdüğünü ispatlıcak bi veri oluyor elimizde
hala 10.600ün üstünü göremedik.
bide salyalı uyuz kuçular gibi dolaşıyor hiç böyle olmamıştı daha önceki dişlerde ama bu köpecik dişleri vücudundaki tüm suyu ağzına topladı sanırım,göğsüne kadar iniyor salyaları,saat başı tişört değiştirioz.
aman çok özledim sizi ya,kimseciklerde yok sanırım bu saatte..
neyse biraz daha takılayım belki uğrarsınız.
daha böyle uzun uzun anlatasım var ama gece gece gözlerinizi yormayayım.
hadi öptüm şimdillik...