2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canan selma açmış iyi olmuş valla ellerine sağlık birde sabitlemekten bahsetmiş özlem ama ben bilmiyorum

annişler bişi sorcam yaa benim kociş pazara gitti alma dedim patates al anlamış oda bir sürü patatesim oldu evde, kızartmalık gibi doğrasam hepsini deepfreze atabilirmiyim?
atılabiliyomu hiç bilgim yok bu konuda:1closedeyes:

bnde bısı sorcammm doktor bıde vıtamın acd3 dıye damla verdı hıcbısey yazmamsı kullanımı hakkında ustunde bır kerede 10 damla dıyo kullanan varmı aranızda bu damladan hecc kafam karıstı

baharcım ben bilmiyorum valla nasıl olur.dursun nolcakki evde.soguk bi yere koy.hiç denemedim öyle çünkü

yavv iyide toplamda 9kg patatesim oldu nedecem o kadar papatesi ben yaww kabız oluruz ma aile:roflol:

Yawww şekerimm bi gün yemeğini yap salatasını kavurmasını böreğini falan :)))))))))
Yeme yada hepsini dursun batuyomu:)))):roflol::roflol:

bnde bısı sorcammm doktor bıde vıtamın acd3 dıye damla verdı hıcbısey yazmamsı kullanımı hakkında ustunde bır kerede 10 damla dıyo kullanan varmı aranızda bu damladan hecc kafam karıstı

a.s.öncelikle bu yeni topik hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.:enbuyukkk:canım ben kullanıyorum günde bir kez veriliyor.ben bir çay kaşığına önce 5 damla damlatıyorum onu verdikten sonra tekrar beş damla damlatıp kaşığa geri kalanını veriyorum.bizim ki şağur şupur yiyiyor bendemi tadına baksam acabakaydirigubbakcemile3

yavv iyide toplamda 9kg patatesim oldu nedecem o kadar papatesi ben yaww kabız oluruz ma aile:roflol:

bende her hafta patates almaya yetiştiremiyorum kilomdanda belli oluyor zaten:)bence o dediğin fikir güzel çok kullanmıyorsan patates dolaba koyabilirsin:)sanada hazır yemek olur.artık bu bebişlerle yemek yapamz olduk özene bezene.dün inanırmısın sabah altı buçuktan öğlen bire kadar kucağımdaydı ve ben daha kahvaltı yapmamıştım.zayıflasam bariiiiikaydirigubbakcemile3

kızlar ben bebeğime prima kullanıyorum şuan 4 buçuk kilo falan bu yeni doğan için bez.artık bacakları kızarmaya başladı lastik yerlerinden bir üst numaraya geçsem mi erken mi karar veremedim?

annişler bişi sorcam yaa benim kociş pazara gitti alma dedim patates al anlamış oda bir sürü patatesim oldu evde, kızartmalık gibi doğrasam hepsini deepfreze atabilirmiyim?
atılabiliyomu hiç bilgim yok bu konuda:1closedeyes:
Bahar eğer üşenmezsen soy hepsini kızartmalık doğra sonra bir pişirimlik poşetlerle buzluğa at ben yapıyorum çok pratik oluyor kızartıcağın zaman yağı iyice kızdır patatesleri çözdürmeden kızart ama harika oluyor satılan dondurulmuşlar gibi aynı

yok canım ben ki devid 3 ama asiye cevap vermiş neyseki soruna .Ama yinede kafanda soru işartei varsa ara dr.unu şekerim

kızlar ben bebeğime prima kullanıyorum şuan 4 buçuk kilo falan bu yeni doğan için bez.artık bacakları kızarmaya başladı lastik yerlerinden bir üst numaraya geçsem mi erken mi karar veremedim?

Bende bugün aynı şeyi düşündüm tam gelmeye başladı yarın markete bakıcam 2 numara bezler kaç kilo arası kızlar bilen varmı ?bir de yeni doğandan direk 2 numarayamı geçiliyor.

evet özlemcim yeni doğanlar 1 numara yeni doğandan sonra 2 geçiyosun 3-6 kg bizde yeni doğan kullanıyoruz şu anda kzım 3 kilo doğdu şu anda kaç kilo oldu bilmiyorum ama bez hep iz yapıyor bizimkinde nasıl anlıyosunuz sıktığını

1 - 2 gün öncesine kadar önünde yazı varya o tamamen bantlarla kapanıyordu .Şimdi yazının yanındaki figürler varya oraya geliyor bantlar biraz daha küçük gelince değiştirip 2 numaraya geçicem baktım sitesine şimdi Memnunmusunuz peki kızlar bezlerden

bide ben ilk bezini molfix almıştım 2 numara 98li paket babamda almış molfix 2 numara 66lı paket doğunca tabi büyük geldi molfx sin yeni doğanını bulamadım prima aldım şuana kadar nu kullandık molfixlere geçince pişik olur diye kokuyorum primaya alışan bebeklerde oluyomuş galiba

1 - 2 gün öncesine kadar önünde yazı varya o tamamen bantlarla kapanıyordu .Şimdi yazının yanındaki figürler varya oraya geliyor bantlar biraz daha küçük gelince değiştirip 2 numaraya geçicem baktım sitesine şimdi Memnunmusunuz peki kızlar bezlerden

çok sağol canım bizim hala tamamen kapanıyor bantlarla desene biz daha çok yeni doğan ararız yok buradaki küçük marketlerde yaa hepsi 2numaradan başlıyor bezlerin

bide ben ilk bezini molfix almıştım 2 numara 98li paket babamda almış molfix 2 numara 66lı paket doğunca tabi büyük geldi molfx sin yeni doğanını bulamadım prima aldım şuana kadar nu kullandık molfixlere geçince pişik olur diye kokuyorum primaya alışan bebeklerde oluyomuş galiba
Aslında çok uzun süre kalmazsa altında bez pişik yapmaz sanırım

ben memnunum şimdilik bir sorun yok molfixe geçince nolucak bilmiyorum inşşallah ondanda memnun kalırım hem biraz daha uygun fiyatı hemde türk malı tabi pişik filan yaparsa yine primaya geçicez mecbur

maşşallah derine 3kilo doğdu benim bıcırık 5 gün sonra kontrolde 2800 çıktı anlıcan ben bütün kiloyu kendime almışım 17 martta kontrol var bakalım kaç kilo oldu çok merak edyorum

Back
X