Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavv iyide toplamda 9kg patatesim oldu nedecem o kadar papatesi ben yaww kabız oluruz ma aile:roflol:
bnde bısı sorcammm doktor bıde vıtamın acd3 dıye damla verdı hıcbısey yazmamsı kullanımı hakkında ustunde bır kerede 10 damla dıyo kullanan varmı aranızda bu damladan hecc kafam karıstı
yavv iyide toplamda 9kg patatesim oldu nedecem o kadar papatesi ben yaww kabız oluruz ma aile:roflol:
Bahar eğer üşenmezsen soy hepsini kızartmalık doğra sonra bir pişirimlik poşetlerle buzluğa at ben yapıyorum çok pratik oluyor kızartıcağın zaman yağı iyice kızdır patatesleri çözdürmeden kızart ama harika oluyor satılan dondurulmuşlar gibi aynıannişler bişi sorcam yaa benim kociş pazara gitti alma dedim patates al anlamış oda bir sürü patatesim oldu evde, kızartmalık gibi doğrasam hepsini deepfreze atabilirmiyim?
atılabiliyomu hiç bilgim yok bu konuda:1closedeyes:
yok canım ben ki devid 3 ama asiye cevap vermiş neyseki soruna .Ama yinede kafanda soru işartei varsa ara dr.unu şekerimbnde bısı sorcammm doktor bıde vıtamın acd3 dıye damla verdı hıcbısey yazmamsı kullanımı hakkında ustunde bır kerede 10 damla dıyo kullanan varmı aranızda bu damladan hecc kafam karıstı
kızlar ben bebeğime prima kullanıyorum şuan 4 buçuk kilo falan bu yeni doğan için bez.artık bacakları kızarmaya başladı lastik yerlerinden bir üst numaraya geçsem mi erken mi karar veremedim?
1 - 2 gün öncesine kadar önünde yazı varya o tamamen bantlarla kapanıyordu .Şimdi yazının yanındaki figürler varya oraya geliyor bantlar biraz daha küçük gelince değiştirip 2 numaraya geçicem baktım sitesine şimdi Memnunmusunuz peki kızlar bezlerden
canım 3225 doğmuştu doğduktan 1 hafta sonra 3390 gr.dı .Yarın tekrar üfürüm için gidicez bakalım kaç kilo olmuşderin kaç kilo doğmuştu
Aslında çok uzun süre kalmazsa altında bez pişik yapmaz sanırımbide ben ilk bezini molfix almıştım 2 numara 98li paket babamda almış molfix 2 numara 66lı paket doğunca tabi büyük geldi molfx sin yeni doğanını bulamadım prima aldım şuana kadar nu kullandık molfixlere geçince pişik olur diye kokuyorum primaya alışan bebeklerde oluyomuş galiba