2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bide ben ilk bezini molfix almıştım 2 numara 98li paket babamda almış molfix 2 numara 66lı paket doğunca tabi büyük geldi molfx sin yeni doğanını bulamadım prima aldım şuana kadar nu kullandık molfixlere geçince pişik olur diye kokuyorum primaya alışan bebeklerde oluyomuş galiba

canım ben huggies2 numara kullandım başta ama kocişin arkadası molfix hediye etmiş 2 numaralar bitince molfixe geçtim ama memnun degilim.az kaldı şuanda bitsin gene huggiese geçicem ondan cok memnunum.3 numara var 2 paket huggiesin.2 numarası küçük gelmeye baslıyor sanırım.

ha bu arada huggiesten molfixe geçince pişik olmadı maşallah.niveanın pişik kremini kullanıyorum her altını actıgımda sürüyorum

canım ben huggies2 numara kullandım başta ama kocişin arkadası molfix hediye etmiş 2 numaralar bitince molfixe geçtim ama memnun degilim.az kaldı şuanda bitsin gene huggiese geçicem ondan cok memnunum.3 numara var 2 paket huggiesin.2 numarası küçük gelmeye baslıyor sanırım.

neden memnun değilsin canım nemlimi kalıyor altı bayada var nesye deniyip görücez artık

ben doğduğundan beri molfiks kullanıyorum 2 numaradan başladık 3paket kullandıktan sonra bacakları kızardı diye 3 numaraya geçtim ama oda çok büyük geldi sonra bir paket daha 2 numra aldım şimdi obitmek üzere ama artık 3 numara tam geliyo bebişim 15gün önce 5 kiloydu

ya ben prıma yenı bebek ondan kullanıyorum ustunde 2 numara yazıyo 3,6 kılo dıye ama yan barıyer kısmı ız yapıo acaba buyugune gecsemmı yoksa bezın kendısımı ole bır numara buyuğu cok buyuk gıbı gelıo bana

ben memnunum şimdilik bir sorun yok molfixe geçince nolucak bilmiyorum inşşallah ondanda memnun kalırım hem biraz daha uygun fiyatı hemde türk malı tabi pişik filan yaparsa yine primaya geçicez mecbur
bende de 1 paket huggies var onlar biraz sert gerçi inşallah birşey olmaz bende indirim var diye almıştım inşallah kullanabilirim

maşşallah derine 3kilo doğdu benim bıcırık 5 gün sonra kontrolde 2800 çıktı anlıcan ben bütün kiloyu kendime almışım 17 martta kontrol var bakalım kaç kilo oldu çok merak edyorum

bende şaşırdım kilosuna doğrudur inşallah ilk bir kaç gün mama takviyesi yapmıştık gerçi ondan da olabilir :((

ay ben biraz uzak kaldım valla hem aşkı memnu hem bizimkinden gaz sancıları başlıyor galiba

derincim bende öyle yapmayı düşündüm ama ne kadar dondurucuda kalabiliyor bilmiyorum senin dediğin gibi yapıcam tatlım saol..

ya kızlar topiklerden okuduğum kadarıyla kalça röntgeni çekiliyormuş
bana doktor öyle birşey demedi ebeyede gittim oda demedi
herkezmi çektiriyor bu filmi
doktormu söylüyor
bu konuda bilgisi olan varmı kızlar
birde ben özel hastanede doğum yaptım ben ameliyathanedeyken çocuk doktor gelip bebeğimi muayene etmiş
bende kendi doktoruma sordum ne zaman çocuk doktoruna götüriyim diye bana 2 ay sonra dedi
oğlumu ne zaman çocuk doktoruna götürsem acaba

derincim bende öyle yapmayı düşündüm ama ne kadar dondurucuda kalabiliyor bilmiyorum senin dediğin gibi yapıcam tatlım saol..
uzun süre kalıyor en az 3 ay dayanır bundan sonra bebeklerle daha da pratik olmak zorundayız :)))

ya kızlar topiklerden okuduğum kadarıyla kalça röntgeni çekiliyormuş
bana doktor öyle birşey demedi ebeyede gittim oda demedi
herkezmi çektiriyor bu filmi
doktormu söylüyor
bu konuda bilgisi olan varmı kızlar
birde ben özel hastanede doğum yaptım ben ameliyathanedeyken çocuk doktor gelip bebeğimi muayene etmiş
bende kendi doktoruma sordum ne zaman çocuk doktoruna götüriyim diye bana 2 ay sonra dedi
oğlumu ne zaman çocuk doktoruna götürsem acaba

canım kalça ultrasonu her dr.istiyor .
Bende özelde yaptım doğumu orada da hergün gelip muayene etti dr. ama bir hafta sonra belirlediğimiz çocuk dr. na başladık biz öyle dediler hastaneden çıkarken 2 ay çok geç zaten 1 aylıkken aşıları oluyor

bende prima kullanıyorum bugün ilk defa molfix taktım bebegime şuanda uyuyor banada dediler primadan dönünce alerji yapıyormuş eşim dogumdan önce molfix almış annemlerde prima getirmiş primadan çok memnunum 4 .9 kiloluk prima alacam büyük bez kullanmak iyiymiş kalça çıkını önlüyormuş martın 1 de gitigimiz dr a bebegim 3 kilo 650 grdı yarın 1 aylık konturolumuzla hebatit b aşımız var bakalım doktorumuz nediyecek

Benım kızımda yarın bır aylık saĞlık ocaĞında olacak aŞımız ama sanırım aŞı gÜnlerı perŞembe gÜnlerıymıŞ o yÜzden haftaya yapılacak galıba ebe 1. Ayını doldurduktan sonrakı perŞembe dedı geÇ olmaz demı kızlar 6 gÜn sonra yanı?

bebişim sakın patatesleri ön kızartma yapmadan koyma kararırlar.Önce kızgın yağda hafif yumuşayıncaya kadar kızart rengi falan dönmicek sonra yağını süzdür koy poşete at buzluğa aynı mc donalds patatesi sana ohhh misss canım cekti falla :D

emekbebek duyduğum kadarıyla artık kalça usg zorunluymuş cünkü her muayenede doktorlar kalca cıkığını anlamayabiliolarmış 1.ayını doldurunca bi doktora görün derim

bebişim sakın patatesleri ön kızartma yapmadan koyma kararırlar.Önce kızgın yağda hafif yumuşayıncaya kadar kızart rengi falan dönmicek sonra yağını süzdür koy poşete at buzluğa aynı mc donalds patatesi sana ohhh misss canım cekti falla :D

ben hiç kızartmıyorum direk paketleyip koyuyorum buzluğa sonra kızartma yağını iyice kızdırıyorum ohhh hele yanına birayla ay ne güzel yaaaa:içelim:

günaydın annişler herkeze hayırlı cumalar..
s.ozozel her iki türlüde denicem saolun..
bu arada kolik cd simi ne varmış dinleyebileceğimiz bi yer biliyomusunuz annişler?

bebişim o cd yi netten dinledim valla az daha ben kolik olcektimkafamçokkarıştı bnm kız bethoweni bile işinden etti adam artık yapmıo o işi duyduma göre pazarda limon satıyomuş zavallı:roflol: benimkine kar etmedi shakirada accuk susuyo bide babası damat halayı oynarken:teytey: ben bugun roman müziklerini denicem hamileyken cok oynadıydımdı:dance:

Back
X