Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bebisim dün tam iki haftalik oldu artik saclarimizi boyayabilirmiyiz ??? delikafadulden sengözlerimebaksanab :1rolleyes:
kızlar merhaba:))
akşamları bazen sütümün miniğime yetmediğini hhissediyorum.kırkımz yeni çıktı..büyüdük.haliyle daha fazla emmek istiyor.ama akşamları boş memeyi emdğini hissediyorum.içim acıyooo..aptamilin yeni doğan mamasını vermeyi düşünüyorum.hastanede doğum yapınca sütüm gelmemişti hemşireler kaşıkla mama vererek beslemişlerdi kızımı bende neden biberonla vermiyorsunuz diye sorunca biberonun rahatlığına alışır sonrada sütününüz gelince sizi emmek istemez demişlerdi.dünn bir arkadışımda biberonla vermemi söyledi...ya ne yapmalıyım kafam çok karışık.birde bir yerlerde okumuştum anne sütü verdikten 1 saat sonra mama vermek gerekiyormuş doğrumu???? biberon kullanırsam onunda bez gibi yeni doğanı mı var...????napcam ben yaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hayatım herşeyden önce bu konuyu doktoruna danış derim ama ben kendi tecrübelerimi paylaşayım seninle...benim oğlum maalesef memeyi bir türlü tutamadığı için doğduğundan beri sütümü sağıp veriyorum..yani emziremiyorum..dolayısıyla biberon konusunuçok araştırdım..olurda yarın öbür gün emmek isterse memeden soğumasın diye...doğumdan önce chicco filan almıştım ama onlardan musluk gibi geliyor süt..en sonunda doktoruma da danışarak dr.brown's ın biberonlarından aldım..gaz yapmayı önleyici parçasıda var biberonun..gerçekten rahat ettim..hem de öyle aman aman gaz sorunu olmuyor oğlumun çok şükür...bu arada anne sütünün yanında ben de gece 1 öğün mama veriyorum oğluma..preaptamil kullanıyorum...fiyatı diğer mamalara göre biraz pahalı ama tek öğün verdiğim için epey gidiyor..yalnız açılmış kutunun 1 ayda tüketilmesi gerekiyor unutma...preaptamil ve aptamil 1 arasındaki farkı da hemen anlatayım...ikisinin de besin içeriği aynı..ancak aptamil 1 daha uzun süre tok tutan yapıya sahip..daha ziyade anne sütü almayan yeni doğmuş bebekler için..ama bizler anne sütüyle beslediğimiziçin preaptamil uygunmuş..dün aptamil in beslenme uzmanıyla konuştum da....bu arada bir bilgi daha hazırladığın mamayı oda sıcaklığında en fazla 1 saat tutabiliyorsun..biberona ağzını değdirmediyse bebek buzdolabında da 24 saat kalabiliyor..ama biberona ağzını değdirdikten sonra saklama şansı yok atmak gerekiyor..bunu da dün yine o uzmandan öğrendim...mama ve biberon konusunu uzunca aaştırmış biri olarak yazıda uzun oldu kusura bakmayın...
canım teşekkürler..öğlen eşim eczanden chicconun yeni doğan için olan biberonunu almış dr. browns'ı eczanelerde bulabilir miyim acaba?
bu arada resimler harika bakarken o günlere geri döndüm...gözlerim doldu.oğluşunda çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla..mutlulukla..
şirincek çok geçmiş olsun canım bozma moralini düzelir inşallah en kısa zamanda..
bana ne söyleyen oldu nede çağıran bi belirti veriyormu bu kalça çıkıklığı? ne olur yazın
benim kızımda hiç bir belirti yoktu dr rutin kontrolünü yaparken klik sesiyle anladı