2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ne bilim kızz koyarlarmı millet göbüşlerini.yok yok sen ac ben açmıyımm:sm_confused:

koymazmi kimsecikler fisfisfis
ben acarim konuyu cnm şutarafagitti
kac saattir uyuyor berru cnm ?? acikinca uyanir bebis gecede uyurm merak etme cnm :1hug:

su dis etini bi halletsem solaryuma gitmem lazim
kizlar benim göbüsüm catlamadi ama bacagimin arka tarafi catladi yaa bide ben mini etek giymeyi cok seviyorum ins. solaryuma girdikten sonra belli olmaz o catlaklar :Saruboceq:

koymazmi kimsecikler fisfisfis
ben acarim konuyu cnm şutarafagitti
kac saattir uyuyor berru cnm ?? acikinca uyanir bebis gecede uyurm merak etme cnm :1hug:

sabahtır uyuyo kalkıyo emip tekrar uyuyo altını bile bugün 1 kere değiştirebildim kaldırmaya kıyamadım.şutarafagitti

senin atesin indimi cnm ne durumdasin ??
dinlen bebis uyuyorken bende kocisi bekliyorum o gelsin uzatcam ayaklarimi yaticam birazcik

sabahtır uyuyo kalkıyo emip tekrar uyuyo altını bile bugün 1 kere değiştirebildim kaldırmaya kıyamadım.şutarafagitti

cnm altini al bebisin uyansin bosver emzirirsin hem sonra gene uyur ne güzel massallahhhhhhh nazar degmesin :nazar: ama birakma onu öyle cnm
benimde bebisi uyandirip altini almam lazim sonrada emziririm
simdi kalkip bakiyim bende ona sonra mutfakta islerimi bitiriyim kafamçokkarıştı

iyigeceler hanımlar bugün çok yoğundum sabah kzımı yıkadık evitemizledim biraz akşamda misafir vardı kızlar sütlerinize maşşalah :) ama benim hiç akmıyor göğüs pedi kullanıyorum ama boşuna yarın kontrolümüz var çok merak ediyorum kal kilo oldu kızım

günaydın güzel anneler biz sabaha kadar hiç uyumadık oğlum devamlı kustu ve ağladı beni emmedi emdiğini ağzından dışarı çıkardı bizi çok korkuttu. allaha şükür şimdi iyi biraz uyuyor ama arada ağlayarak uyanıyor.
kızlar sütünüz akıyorsa sütünüzü sağın biraz ben öyle yapıyorum yoksa devamlı akıyor

cnm uyuması iyi ama aksama kadar uyuyup sabaha kadar bakması ilginç

canım bazen bizimde oluyo.kızım geceyle gündüzü şaşırıyor.pazar günü tüm gün boyu uyudu.gece uyumadı.pzt sabahı yedi gibi uykuya daldı.tabi gece uykusu gündüz kaymış oldu.dünde tüm gün boyu uyudu.gece de iki saat falan anlıyacağın iki gündür dört saatlik uyku ile dolaşıyorum.şuan meleğim halen uyumakta...bugünde uyumazsa kafayı yiycem herhal...:1shok:

canım bazen bizimde oluyo.kızım geceyle gündüzü şaşırıyor.pazar günü tüm gün boyu uyudu.gece uyumadı.pzt sabahı yedi gibi uykuya daldı.tabi gece uykusu gündüz kaymış oldu.dünde tüm gün boyu uyudu.gece de iki saat falan anlıyacağın iki gündür dört saatlik uyku ile dolaşıyorum.şuan meleğim halen uyumakta...bugünde uyumazsa kafayı yiycem herhal...:1shok:

cnm sende ankaradaymışsın gelsene bize bebeleri bırakırız başbaşa ister uyusunlar ister uyumasınlar:roflol: ha bu arada ankaranın neresindensin sen cnm:uhm:

bende yolladım kızımın resmını buraya eğlenceli hihoyyytolur babsı dıcek gene artiss yapcan galıba kızımı :1closedeyes: oylarınızı beklıyom heeeeeeeeeeeeee kızım burdan birinci çıkmassa gonuşmammm bidaaaaaaaaa:dilcikar::oklava:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba herkese kızlar bebeğim bugün sürekli emmek istiyor deliricem göğsümden ayırdığım zaman basıyor feryadı yemeğimi bile o emerken yemek zorunda kaldım

hamileyken ay ne zaman doğurcaz:CüvCüv: diye yırtıyoduk kendimizi şimdi ay ne zaman büyicekler ay ne zaman uyıcass yemek yemek istiyorum diye yırtnıyoss nankörüz bizde hee mahsus yapıolar bence en azından benimki mahsus yapıo o kadar cok söylendimki al sana diyo şimdi naniknanikama olsun ben genede onu çooookk sefiyommmm:teselli:

yazık bnm kızımda yatagında ıkıl ıkıl uyuyamıyo ama uyanamıyoda.anlayamıyorum neden böle oldugunuuu

Merhaba arkadaşlar arada işe gidip bebekle de ilgilendiğim için her zaman yazamıyorum. Benim bebeğimin kafasında doğumdan sonra biraz şekil bozukluğu oldu yani hafiften uzadı gibi. doktorlar ve tecrübeli anneler düzelecek normal diyor. sizlerin bu konuda bi bilgisi var mı acaba

Back
X