2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merak etme emin ol düzelecek...yukarıda koyduğum yazıda da yazıyor bak.. tip 2 a ların büyük çoğunluğu kendiliğinden düzelir diyor...ben moralimi bozmuyorum..en azından çaresi var öyle düşün...doktor dönüşü buradan bilgi verirsen sevinirm..

inşaallah.tabiki sonucu yazarım ama Allah ım hayırlı bir sonuç yazmayı nasip etsin.

Bebekler bazen niçin anne sütü emmek istemez?

Bebekler çeşitli nedenlerden dolayı kısa süreli de olsa anne sütü almak istemeyebiliyor. Bu tabii ki bebeğinizin artık anne sütüne ihtiyacı olmadığı anlamına gelmiyor.

Nemours Vakfı, bebeğinizin niçin birkaç günlüğüne de olsa anne sütüne ara verdiği konusunda muhtemel sebeplerin listesini şöyle açıkladı:

* Yeni gıdalar veya beslenme değişiklikleri sütün tadını değiştirebilir.

* Dişleri çıkıyor olabilir.

* Stresli olabilirsiniz ve bebeğiniz de bunu anlayabilir.

* Emzirme saatlerini değiştirmeniz onu etkileyebilir.

* Bebeğiniz kazayla göğüs ucunuzu ısırdığında yüksek sesle bağırırsanız onu korkutursunuz.

* Parfümünüz kendisine ağır gelmiş olabilir.

* Bebeğiniz kulak enfeksiyonu geçiriyor ya da burnu tıkanmış olabilir.

üc ayda bir cnm
eger emzikde yada biberon ucunda yirtilma zedelenme gibi seyler varsada tekrar kullanmadan degistirmek gerek

üc ayda bir cnm
eger emzikde yada biberon ucunda yirtilma zedelenme gibi seyler varsada tekrar kullanmadan degistirmek gerek

sağol canancım buarada diş etin nasıl benimde bugün çok acıyorlar kıpkırmızı olmuşlar çok kötü kalsiyum eksikliğindenmi olur

sağol canancım buarada diş etin nasıl benimde bugün çok acıyorlar kıpkırmızı olmuşlar çok kötü kalsiyum eksikliğindenmi olur

saol sevgicim suan aci sizi yok ama iste büyük gün pazartesi :1no2: dis etimi kesicekler isin kötüsü discede o anda ben bebekle tek olucam esim tuani alicak kresten ve ben eve gittikten bir saat sonra esim ise gidicek ...tek dua ettigim sey kesilirken ve tedav sonrasi aci cekmemem yoksa iki cocukla mahvodum ogün .....
sendede vardi dimi önceden iltihap ? hamileligimde ben doktoruma sormustum oda bana bebek sendeki calsiumlari aldigi icin sende cok kalsium kalmiyor demisti hatta ben sinir olmustum dislerimde bile hic bi cürük bi sorun yok bu nerden cikti simdi diye bide tam ön disim süprizzzzz
hamilelerde ve seker hastalarinda dis eti iltihapi riski daha fazla diye biliyorum
cnm sende biran önce disciye git önlemini alsinlar eger daha fazla beklersen ihmal edersen disini kurtaramayabilirler biran önce gitki disinden olma

saol sevgicim suan aci sizi yok ama iste büyük gün pazartesi :1no2: dis etimi kesicekler isin kötüsü discede o anda ben bebekle tek olucam esim tuani alicak kresten ve ben eve gittikten bir saat sonra esim ise gidicek ...tek dua ettigim sey kesilirken ve tedav sonrasi aci cekmemem yoksa iki cocukla mahvodum ogün .....
sendede vardi dimi önceden iltihap ? hamileligimde ben doktoruma sormustum oda bana bebek sendeki calsiumlari aldigi icin sende cok kalsium kalmiyor demisti hatta ben sinir olmustum dislerimde bile hic bi cürük bi sorun yok bu nerden cikti simdi diye bide tam ön disim süprizzzzz
hamilelerde ve seker hastalarinda dis eti iltihapi riski daha fazla diye biliyorum
cnm sende biran önce disciye git önlemini alsinlar eger daha fazla beklersen ihmal edersen disini kurtaramayabilirler biran önce gitki disinden olma

hamileyken başladı şimdi ise daha kötü kals,yum eksikliğinden kaynaklanıyor sanırım kalsiyum takviyesi alsak aslında olmazmı ben doktora sorayım olmazsa

günaydın cici annişlerr delikafadulden bugün çok güzel bir hava var güneşli :lepi:
ama sonradan kaydolmassa biyere -tatlicadiarzu-
kociş işe gitti kız uyandı emdi uyucak gibi yatagında inşallah uyurda bende uyurum biraz:mymeka:
yarın misafir gelicek gibi işim cok aslında ama yapamicam valla:kahve:
saldım çayıra mevlam kayıra :delphin:

hamileyken başladı şimdi ise daha kötü kals,yum eksikliğinden kaynaklanıyor sanırım kalsiyum takviyesi alsak aslında olmazmı ben doktora sorayım olmazsa

gecmis olsun cnm ins. hafif bi iltihaptir ilerlememistir
kalsium takviyesi alabilirsin ama o iltihapi gecirmeye bi faydasi olmaz mutlaka doktora görün cnm ...sonucu yaz olurmu gecmis olsun tekrar

günaydin kizlar demircool yorma kendini kiz seni yeterli yoruyor zaten bide evin temizliginle ugrasma hic

kizlar yaa ben dogum yapali 22 gün oldu k.pederim ve sevgili esi bizi hayla görmeye gelemediler hastaneye geliceklerdi esim bugün zaten cikiyor dedi
eve geliceklerdi ben esiyle telefonda konusurken agrilarim var iyi degilim diyince erteledi
aradann bir hafta falan gecmisti k.pederle konustum ayaklarim agriyor yürüyemiyorum sen kendini toparladinmi demisti
benim toparlanmami ve onlara gitmemi beklemislerdi bizde gitmeyince bi ara hic aramadilar ee bizde aramadik en son aradiklarinda yani yaklasik bir bucuk hafta önce faalan tam bilmiyorum zamanini isi düstükleri icin aramislar ....esim bu duruma cok alindi bebegi görmek icin degil isleri düstügü icin aradilar diyor ...
aramizda komik ama 15 dk yol mesafesi var ......
hic sabahin köründe aramazlardi bu sabah iki defa aradilar esim onlarin oldugunu görünce acmayalim gene gel pc de bi bozukluk var dicekler dedi
ben ara önemli bi sey vardir bu saatte aramazlardi normalde dedim ama onlarin isin düsmese aramazlar,ben bugün caliscam isim var istersen sen ara dedi ....ee malum benimde sesim kisik konusamiyorum zar zor mickey maus gibi sesim vardir zaten normalde simdi kisilinca sesi artik sesim daha kötü oldu şutarafagitti

napcam ben simdi ya simdi hazirlaniyorlar merak ettiler bizi yoldalar yada gercekten esimin dedigi gibi isleri düstü esimi cagirmak istemislerdi

dün biz gitmek istedik ama bebisle ben hastalaninca birakalim baska zaman artik dedik ,benim sesim kisik halsizim bebis deseniz hayla burnu asiri tikali hayla hasta .....gitsek aa bunlar hastayken bile geliyorlar dicekler ben hasta olsam bile biseyler beklicekler ....

bize bi bahane bulun kitzlar yaa telefon bozulmustu uzun süre ariyamadik demeyi düsünüyorum
dün yaptirdik ve gece uyuyamadigimiz icin fisten cekmistik ?????? nasil ?? kurtarirmi bizi bu ?

esim hakliymis kizlar 3. aramalarinda telefonu actim veeeeee internetleri olmuyormus esimi cagiriyorlar esimin israri üzerine bende calisiyor suanda dedim
gelmicekmisiniz dedim yarin belki geliriz konusuruz gene dedik

boş ver cnm takma kafana onlar sana büyüklük yapacaklarına sendenmi bekliyorlar senin 2 tane çocugun var vede rahsızsın 22 günde hiç mi boş zamanları yokmuş 2 dk lıgına torunlarını görmeye kızım hastaymışsın neyin var diye sormuyorlar cnm kaynananla k peder kaç yaşlarında vede

takmiyorum aslidna esime diyorum sen git sen ara ,....esim onlara kizinca ben gene yaslilar diyip sakinlestirmeye calisiyorum
cici kayinvalidem 50 yaslarinda k.pederimde 60 in üstünde tam bilmiyorum yaslarini ...
nezaman geliceksiniz demeseydim tek esimi cagirip kapaticaklardi sanirim
yarin gelmeye calisicaz konusuruz dediler neyse gelsinler görsünler torunlarini aslinda aramizda simdiye kadar hic olumsuz bisey olmadi hatta biliyormusun biz evlenmeden önce esim babasiyla yillardir küsmüs konusmuyormus benle nisanliyken benim sayemde baristilar yoksa esimin hic niyeti yoktu barismaya

kızlar merhaba bu sabah çok kötü bişey yaşadım hala etkisindeyim kızımı yıkıyorduk annemle herzamanki gibi hiç ağlamazdı ama bu sefer çok ağladı nedense kafasını yıkarken birden su yuttu heralde nefes alamadı yavrum ödüm patladı napıcağımızı şaşırdık çok ağladı bebeğim hemen sarıp sarmaladım kendine gelince çok korktu tabi bizimde aklımız çıktı allahım korusun meleklerimizi aman sizde yıkarken dikkat edin kızlar

canancım takma kafana ben doğuralı bir ay oldu benim kayın peder hala arayıp kutlamadı bile bırak tebrik etmeyi dokuz ay boyunca napıyosunuz bişeye ihtiyacınız varmı diye bile sormadı neymiş doğum yaptğımı haber vermemişim darılmış arayıp ben doğurdum beni tebrik edin demem gerekiyodu heralde amcasının kızına söyledik oda herkese söylemiş onların bizi araması gerekirken bide tavır yapıyorlar

sevgicim cok gecmis olsun cnm
nekadar korktugunu tahmin edebiliyorum cnm Allahim bir daha böyle korku yasatmasin cnm ,onlari korusun
hayla olayin etkisindesin sanirim cnm al kizini yanina beraber uzanin biraz eminimki biraz bebisinle uyumak yadaa uzanmak iyi gelicek :teselli:

kızlar merhaba bu sabah çok kötü bişey yaşadım hala etkisindeyim kızımı yıkıyorduk annemle herzamanki gibi hiç ağlamazdı ama bu sefer çok ağladı nedense kafasını yıkarken birden su yuttu heralde nefes alamadı yavrum ödüm patladı napıcağımızı şaşırdık çok ağladı bebeğim hemen sarıp sarmaladım kendine gelince çok korktu tabi bizimde aklımız çıktı allahım korusun meleklerimizi aman sizde yıkarken dikkat edin kızlar

canım geçmiş olsun dünde buna benzer bende yaşadım emzirirken boğuldu çoğu zaman oluyodu ama bu sefer bi türlü nefesini çeviremedi yanlızdımda mormor oldu saldı kendini kucağımda nası korktum tam kapıdan çıkıcaktım komşumu çağırcaktım kendine geldi tam kapıda ama ödüm patladı allah korusun yavrularımızı

sağolun canlarım hala etkisindeyim sunset sanada geçmiş olsun okadar küçüklerki çok savunmasızlar allah korusun yavrularımızı

Back
X