Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar,
Benim oğlusun kafa derısı kabuk kabuk olmaya kurumaya basladı baktım bugun bayaa cogalmıs.
Sizlerdede oldumu ne kullandınız
günaydın kızlar oğlum emerken çok boğuluyo sık sık çekiyo fazla gelince nefesini çeviremiyo günde 3 4 kez oluyo gözleri falan kayıyo beynine oksijen gitmiyo allah korusun ne yapmam gerekir ya yarın doktora çıkarmayı düşünüyorum sırf bu yüzden
Günaydın Kızlar;
Bugün 40 ımız çıkacak ama benim göğüslerim berbat hala düzelmedi, çatlak değil ama etrafı kıpkırmızı dayanamıyorum artık sizde de oldu mu
GAZI İÇİNDE COLİNOX DİYE BİR DAMLA VERDİ ZİNCO VB. DAHA ETKİLİYMİŞ.DAHA İYİ SONUÇ ALINIYORMUŞ.DÜNDE ÜÇ KEZ 10'AR DAMLA KULLANACAĞIZ BAKALIM..YİNE BEŞ BUÇIĞA KADAR SANCILIYDI.AMA ŞU AN UYUYOR.UMARIM RAHAT BİR GECE GEÇİRİR...
a015:
acaba emzirmede mi hata yapıyorum birini veriyorum emiyo sonra diğerine 4 5 saat geçiyo üzerinden e doluyo daha çektiği anda fışkırıyo ikisinide mi emzirsem bi kerede siz nası veriyosunuz
canım 4 5 çok fazla bence acıkmıyomu ben saat başı uyuduğu zamanda 2 satte bir bazen bir göğsümü veriyorum doymadığını anladıysam yarım saat sonra filan öbür göğüsmü veriyorum bilmiyorum doğrumu yanlışmı ama
kızlar merhaba umarım herkes ve bebişler iyidir
Sizleri özlüyorum ama oğlum çok huysuz bir türlü giremiyorum. Maşallah bu topikte dolmuş biraz okumaya çalıştgım ama beceremedim. Kızlar 40 mız çıktı sonunda oğlum 46 günlük bile oldu.
Oğlum hastalandı septis denen bir hastalık kanına mikrop bulaşmış. Aynı zamanda reflü hastalığıda çıktı. Sürekli kusuyor . Gece bile uyuyamıyorum kusarda boğulur diye.
Sizlerinde böyle bir problemi var mı? Doktor ilaç vermiyor bizim doktor bi tuhafda.
Bebeğinizin kakası yeşilimsi olduğunda onun sancısı olduğunu gösteriyormuş geçenlerde bir anneden duydum ona da doktor demiş.
Birde kızlar 42 gün kaınvaldemler yanımdaydı. Gittiler. zor günlerdi kızlar oturma odasında oğluşumu emzirmek çok güzel. yatak odasından hiç çıkamadım kabus gibiydi. Allah beraber yaşayanlara sabır versin. Kendime geldim. Sütüm bile arttı onlar gidince.
hepinizi öpüyorum çenem düştü.
Günaydın kızlar,
Benim oğlusun kafa derısı kabuk kabuk olmaya kurumaya basladı baktım bugun bayaa cogalmıs.
Sizlerdede oldumu ne kullandınız
kızlar merhaba umarım herkes ve bebişler iyidir
Sizleri özlüyorum ama oğlum çok huysuz bir türlü giremiyorum. Maşallah bu topikte dolmuş biraz okumaya çalıştgım ama beceremedim. Kızlar 40 mız çıktı sonunda oğlum 46 günlük bile oldu.
Oğlum hastalandı septis denen bir hastalık kanına mikrop bulaşmış. Aynı zamanda reflü hastalığıda çıktı. Sürekli kusuyor . Gece bile uyuyamıyorum kusarda boğulur diye.
Sizlerinde böyle bir problemi var mı? Doktor ilaç vermiyor bizim doktor bi tuhafda.
Bebeğinizin kakası yeşilimsi olduğunda onun sancısı olduğunu gösteriyormuş geçenlerde bir anneden duydum ona da doktor demiş.
Birde kızlar 42 gün kaınvaldemler yanımdaydı. Gittiler. zor günlerdi kızlar oturma odasında oğluşumu emzirmek çok güzel. yatak odasından hiç çıkamadım kabus gibiydi. Allah beraber yaşayanlara sabır versin. Kendime geldim. Sütüm bile arttı onlar gidince.
hepinizi öpüyorum çenem düştü.